J_ulia Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 blueberrykiss napisał(a):Jestem dziewczyny. Już po wizycie... Jak dla mnie wszystko jest ok ;) Dal mnie też :) Jutro o 11.00 biała misia trafi do nowego domku :) Zawiozę ją osobiście. Bardzo dziękuje za przeprowadzenie wizyty! ps: dzisiaj było wielkie pranie... maluchą ubyło po pół kilo brudu... teraz szaleją po całym domu susząc się... Quote
Alicja Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 nie zapomnij wyprasować ;) fajnie ze maleńka idzie do domku Quote
.blueberry. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Polecam się na przyszłość ;) Też sie bardzo cieszę że malutka będzie miała domek. Ostało się jeszcze 2 osesków. Quote
J_ulia Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Alicja napisał(a):nie zapomnij wyprasować ;) fajnie ze maleńka idzie do domku Nie zapomnę... ale tak delikatnie ,żeby jej fryzu nie zniszczyć... ;) blueberrykiss napisał(a):Polecam się na przyszłość ;) Ostało się jeszcze 2 osesków. Ta najbardziej rozrywkowa... Właśnie złapałam je na tym jak robiły porządek z kocią kuwetą... Quote
Pysioo Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 To super, że mała ma domek. :loveu: Można prosić fotki wypranych pluszaków? :evil_lol: Quote
.blueberry. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dziewczyny oglądajcie dzisiaj Uwagę na TVN o 19.50 Quote
J_ulia Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 blueberrykiss napisał(a):Dziewczyny oglądajcie dzisiaj Uwagę na TVN o 19.50 Oglądałyśmy :( Zapomniałam napisać... klatka kenelowa poszła w odstawkę... szarańcza rozlała się na dom i dokańcza to czego Norduś nie zepsuł do końca... Apetyt dopisuje, śladów robali nie ma, wszelkie kości wydalone:razz:, dwie pary kapci poległy na placu boju oraz jedna noga od stołu... Dzieciaki reagują już na komendę "fe" i robią oczy niewiniątka, zaczynają łapać na czym polega żebranie, jak wskakiwać na łóżko i że w misce "dużych" jest lepsze... Tylko oneczce zdarza się jeszcze "wystarszyć" człowieka, biały miś i Kapselek dokazują na całego ;) Quote
ANETTTA Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 to tylko 2 miski szukaja domów i ich mamka Quote
.blueberry. Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 No szczeniorek powinien dojeżdżać już do domku.... :) Quote
J_ulia Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Biały miś zamieszkał na stałe w Katowicach :) Z miejsca komisyjne został nazwana Bellą i pierwsze co zrobiła to położyła się w kuchni na podłodze i ... poszła spać ;) Myślę,że będzie jej tam bardzo dobrze. Młoda Pani obiecał zalogować się na dogo i pisać od czasu do czasu co u Belli słychać :) Quote
.blueberry. Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 J_ulia napisał(a):Biały miś zamieszkał na stałe w Katowicach :) Z miejsca komisyjne został nazwana Bellą i pierwsze co zrobiła to położyła się w kuchni na podłodze i ... poszła spać ;) Myślę,że będzie jej tam bardzo dobrze. Młoda Pani obiecał zalogować się na dogo i pisać od czasu do czasu co u Belli słychać :) Bardzo się cieszę :) A był tata? czy wszystko było wporządku? Quote
J_ulia Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 blueberrykiss napisał(a):Bardzo się cieszę :) A był tata? czy wszystko było wporządku? Był, był... i z miejsca się zakochał... Była nawet sprzeczka z kim Bella będzie dzisiaj spać... ;) Quote
.blueberry. Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 No to kamień z serca :) oby pozostałym też się tak udało. Quote
DuDziaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 J_ulia napisał(a):Był, był... i z miejsca się zakochał... Była nawet sprzeczka z kim Bella będzie dzisiaj spać... ;) Wszyscy na kafelkach obok :eviltong: Quote
KamiliSia150 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Melduje się, że się zarejestrowałam :) I będę dodawać co jaki czas informacje na temat Belli :) Pozdrawia ;** Quote
.blueberry. Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Bardzo się cieszymy :) czekamy na fotki i relację z dorastania suni w Waszym domu. Quote
J_ulia Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 KamiliSia150 napisał(a):Melduje się, że się zarejestrowałam :) I będę dodawać co jaki czas informacje na temat Belli :) Pozdrawia ;** Witam bardzo serdecznie :) Mam nadziej ,że będziesz nas z Bellą często odwiedzać:) Quote
.blueberry. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 zapraszam na bazarek dla Filusia i Dimy :) http://www.dogomania.pl/threads/196074-Książki-kucharskie-dla-Diny-i-Filutka-do-13.11.2010. Quote
hankasanok Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ja też się cieszę bardzo :multi::multi:, cały czas śledzę wątek i trzymam kciuki za resztę gromadki, Julcia ma szczesliwa ręke do adopcji:cool3:, tym dwum maluchom znajdzie na pewno dobre domki!!!! KamiliSia150 napisał(a):Melduje się, że się zarejestrowałam :) I będę dodawać co jaki czas informacje na temat Belli :) Pozdrawia ;** Ja też witam na wątku, czekamy na zdjecia małej, a tak na marginesie to .... fajne imie!!!! Wszytskie Bellusie to fajne dziewczynki!!!!;):lol: Quote
DuDziaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 wierze, że domki będą cudne :loveu: a tak na marginesie serdecznie zapraszam na wątek dwóch maluchów, w tym jednej małej, niestety chorej sunieczki :-( 2 miesięcznej, która jest u mnie na DT. Wszystko okaże się we wtorek, ale bardzo potrzebujemy choćby duchowego wsparcia. http://www.dogomania.pl/threads/196270-Dwa-%C5%9Bliczne-szczeniaki-skazane-na-%C5%9Bmier%C4%87-przez-porzucenie-i-samotno%C5%9B%C4%87-juz-w-DT-%29 Quote
Atrisko Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 To zostały jeszcze: mała oneczka i berneńczyk?... Julia a jakieś zainteresowanie z ogłoszeń? Bo tak pięknie się zaczęło i mam tylko nadzieję, że dalej będzie tak szczęśliwie...No i nie doczytałam co z suką? Quote
J_ulia Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Atrisko napisał(a):To zostały jeszcze: mała oneczka i berneńczyk?... Julia a jakieś zainteresowanie z ogłoszeń? Bo tak pięknie się zaczęło i mam tylko nadzieję, że dalej będzie tak szczęśliwie...No i nie doczytałam co z suką? Tak została sunia oneczka i tricolorowy piesek. Zainteresowanie jest... tylko jakie to zainteresowanie... Buda, łańcuch, dziłak , przeciwnicy sterylizacji, prezent... Przysięgam ,że odbieranie telefonów w sprawie szczeniaków jest gorsze od wadoptowania amstaffa... Niektórym to od razu sklep z zabawkami polecam... Jutro wrzucę nowe zdjęcia i wystawie osobne allegro i ogłoszenia. Nie wydam ich jeśli będę miał jakiekolwiek wątpliwości w sprawie domu, choćbym miał z nimi do garażu iść spać jak ojciec znowu zacznie marudzić... Co do suni jak zawsze jestem u niej codziennie, odkarmiam ją i dodaje preparaty witaminowe. Niedługo będzie wystwiony bazarek z którego dochód chciałbym przenaczyć na jej utrzymania. Nie ukrywam ,że ten piąty pies na garnuszku mnie rujnuje... Trzeba tez zacząć myśleć w jaki sposób można by ją było złapać gdzie ją umieścić, a jeżeli się jej nie uda złapać to koniecznie trzeba jej zoorganizować ciepła budę , którą będzie można ukryć na posesji. Quote
Recommended Posts