Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

blueberrykiss napisał(a):
Jestem dziewczyny. Już po wizycie... Jak dla mnie wszystko jest ok ;)

Dal mnie też :)

Jutro o 11.00 biała misia trafi do nowego domku :) Zawiozę ją osobiście. Bardzo dziękuje za przeprowadzenie wizyty!

ps: dzisiaj było wielkie pranie... maluchą ubyło po pół kilo brudu... teraz szaleją po całym domu susząc się...

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
nie zapomnij wyprasować ;)

fajnie ze maleńka idzie do domku

Nie zapomnę... ale tak delikatnie ,żeby jej fryzu nie zniszczyć... ;)

Polecam się na przyszłość ;) Ostało się jeszcze 2 osesków.

Ta najbardziej rozrywkowa... Właśnie złapałam je na tym jak robiły porządek z kocią kuwetą...

Posted

Dziewczyny oglądajcie dzisiaj Uwagę na TVN o 19.50

Oglądałyśmy :(

Zapomniałam napisać... klatka kenelowa poszła w odstawkę... szarańcza rozlała się na dom i dokańcza to czego Norduś nie zepsuł do końca... Apetyt dopisuje, śladów robali nie ma, wszelkie kości wydalone:razz:, dwie pary kapci poległy na placu boju oraz jedna noga od stołu... Dzieciaki reagują już na komendę "fe" i robią oczy niewiniątka, zaczynają łapać na czym polega żebranie, jak wskakiwać na łóżko i że w misce "dużych" jest lepsze... Tylko oneczce zdarza się jeszcze "wystarszyć" człowieka, biały miś i Kapselek dokazują na całego ;)

Posted

Biały miś zamieszkał na stałe w Katowicach :) Z miejsca komisyjne został nazwana Bellą i pierwsze co zrobiła to położyła się w kuchni na podłodze i ... poszła spać ;) Myślę,że będzie jej tam bardzo dobrze. Młoda Pani obiecał zalogować się na dogo i pisać od czasu do czasu co u Belli słychać :)

Posted

J_ulia napisał(a):
Biały miś zamieszkał na stałe w Katowicach :) Z miejsca komisyjne został nazwana Bellą i pierwsze co zrobiła to położyła się w kuchni na podłodze i ... poszła spać ;) Myślę,że będzie jej tam bardzo dobrze. Młoda Pani obiecał zalogować się na dogo i pisać od czasu do czasu co u Belli słychać :)

Bardzo się cieszę :) A był tata? czy wszystko było wporządku?

Posted

Bardzo się cieszę :) A był tata? czy wszystko było wporządku?

Był, był... i z miejsca się zakochał... Była nawet sprzeczka z kim Bella będzie dzisiaj spać... ;)

Posted

KamiliSia150 napisał(a):
Melduje się, że się zarejestrowałam :) I będę dodawać co jaki czas informacje na temat Belli :)

Pozdrawia ;**

Witam bardzo serdecznie :) Mam nadziej ,że będziesz nas z Bellą często odwiedzać:)

Posted

ja też się cieszę bardzo :multi::multi:, cały czas śledzę wątek i trzymam kciuki za resztę gromadki, Julcia ma szczesliwa ręke do adopcji:cool3:, tym dwum maluchom znajdzie na pewno dobre domki!!!!

KamiliSia150 napisał(a):
Melduje się, że się zarejestrowałam :) I będę dodawać co jaki czas informacje na temat Belli :)

Pozdrawia ;**

Ja też witam na wątku, czekamy na zdjecia małej, a tak na marginesie to .... fajne imie!!!! Wszytskie Bellusie to fajne dziewczynki!!!!;):lol:

Posted

wierze, że domki będą cudne :loveu:

a tak na marginesie serdecznie zapraszam na wątek dwóch maluchów, w tym jednej małej, niestety chorej sunieczki :-( 2 miesięcznej, która jest u mnie na DT.
Wszystko okaże się we wtorek, ale bardzo potrzebujemy choćby duchowego wsparcia.

http://www.dogomania.pl/threads/196270-Dwa-%C5%9Bliczne-szczeniaki-skazane-na-%C5%9Bmier%C4%87-przez-porzucenie-i-samotno%C5%9B%C4%87-juz-w-DT-%29

Posted

To zostały jeszcze: mała oneczka i berneńczyk?... Julia a jakieś zainteresowanie z ogłoszeń? Bo tak pięknie się zaczęło i mam tylko nadzieję, że dalej będzie tak szczęśliwie...No i nie doczytałam co z suką?

Posted

Atrisko napisał(a):
To zostały jeszcze: mała oneczka i berneńczyk?... Julia a jakieś zainteresowanie z ogłoszeń? Bo tak pięknie się zaczęło i mam tylko nadzieję, że dalej będzie tak szczęśliwie...No i nie doczytałam co z suką?

Tak została sunia oneczka i tricolorowy piesek. Zainteresowanie jest... tylko jakie to zainteresowanie... Buda, łańcuch, dziłak , przeciwnicy sterylizacji, prezent... Przysięgam ,że odbieranie telefonów w sprawie szczeniaków jest gorsze od wadoptowania amstaffa...
Niektórym to od razu sklep z zabawkami polecam...

Jutro wrzucę nowe zdjęcia i wystawie osobne allegro i ogłoszenia. Nie wydam ich jeśli będę miał jakiekolwiek wątpliwości w sprawie domu, choćbym miał z nimi do garażu iść spać jak ojciec znowu zacznie marudzić...

Co do suni jak zawsze jestem u niej codziennie, odkarmiam ją i dodaje preparaty witaminowe. Niedługo będzie wystwiony bazarek z którego dochód chciałbym przenaczyć na jej utrzymania. Nie ukrywam ,że ten piąty pies na garnuszku mnie rujnuje... Trzeba tez zacząć myśleć w jaki sposób można by ją było złapać gdzie ją umieścić, a jeżeli się jej nie uda złapać to koniecznie trzeba jej zoorganizować ciepła budę , którą będzie można ukryć na posesji.