mimi113 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ALe świetnie bardzo się cieszę,że Belusia znalazła kochający dom :) Quote
J_ulia Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Belcia i jej "nowa siostrzyczka" pozdrawiają :) "Fotografowanie "dziewczyn" jest utrudnione, bo rzadko siedzą w jednym miejscu dłużej niż chwilkę. 1. Bella (trochę mniejsza) i Sonia degustują psie przysmaki. 2. Bella (niebieska smyczka) i Sonia na spacerku. 3. Bella (chyba zmiana smyczek) na słoneczku. 4. Bella - po wieczornych przepychankach z Sonią. 5. jak wyżej 6. Bella - jak dobrze spać... 7. Bella - zostałam kierowcą... 8. Bella - jedziemy na wycieczkę :)" Quote
hankasanok Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='fioneczka']Pańcia mi na maila napisała że to i owszem, sunia piękna, w sam raz dla nich ale koszta za duże :roll: skończyłam gadki z Panią ..i dobrze zrobiłaś! [quote name='J_ulia']Nie masz za co przepraszać. Nigdy nie ma 100 % niestety . Tak na pocieszenie dodam , że... Bella dzisiaj jedzie do nowego domu! Bardzo dziękuję Anii i Kajber za zrobienie wizyty :) Wieczorem napiszę szczegóły. :multi::multi:, powodzenia w nowym domku, Śliczna biała panienko!!!!! [quote name='J_ulia']Belcia i jej "nowa siostrzyczka" pozdrawiają :) w oczach mi sie mnieni :evil_lol:, jak bliźniaczki!!!!! Quote
J_ulia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Gosiara']One są siostrami?:)[/QUOTE] Nie... hehe Po lewej to nasza Bella, po prawej to 1.5 roczna Sonia biały owczarek szwajcarski ( z rodowodem). Zostały "siostrami" przez adopcję ;) Quote
Gosiara Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ale fajnie a co z Dianką?Dalej niedostępna? Quote
J_ulia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Gosiara']Ale fajnie a co z Dianką?Dalej niedostępna?[/QUOTE] Jak przyjdą pierwsze przymrozki i trawa oraz liście opadną, będę organizować ekipę oraz Palmera. Na razie miejsc gdzie ukrywa się Dianka porośnięte jest jak dżungla i musi być lepsza widoczność. Dianka znika mi często z pola widzenia na parę dni ... mam nadziej , że niczego nie "zmalowała"... Quote
ANETTTA Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='.blueberry.']No ja czytam i czytam i oczom nie wierzę... Sama robiłam wizytę PA dla Belli i dom był idealny... No co za... :angryy: Julka mogę tylko Cię przeprosić.[/QUOTE] czasem ludzie dobrze graja i piknie mówią Quote
mimi113 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ale ślicznie super oby tej naszej Bellusi było jak najlepiej :* Trzymam kciuki :* Quote
kaja555 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Super domek! Faktycznie jak siostry bliżniaczki :) no i za Diankę trzymam kciuki, u mnie z Lenką też bez zmian Quote
anetta Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ale super wieści :multi::multi::multi: Razem wyglądają cudownie :loveu: W końcu to jest TEN dom :loveu: Quote
Julia Wielogorska Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 zagladamy i całujemy na dobranoc :) Quote
Julia Wielogorska Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 nie wyrzucisz nas :( http://www.dogomania.pl/threads/223487-Shar-Pei-suczka-Tychy-!!-pomocy Quote
ewa36 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Białaski są piękne ! Trzymam kciuki za Dianke ! Quote
ewa36 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Zaglądam do Dianki. Ależ sie dziewczyna zaparła w tych swoich krzakach ! Zaflancowała jak powój. Ale Ciocia Julia ją przechytrzy ;) Quote
bela51 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ciekawe co tez u Dianki słychac ? Ciagle wybiera samotnosc ? Quote
anetta Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Też jestem ciekawa co słychać u "maluchów" :cool3: Quote
J_ulia Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 anetta napisał(a):Też jestem ciekawa co słychać u "maluchów" :cool3: U "maluchów" wszytko dobrze. Aza, Kapsel, Hera i Bella to teraz wielkie 1,5 roczne psy. Wszytko u nich dobrze :) Dianka nadal na posesji, ale całe szczęście zaangażowałam w pomoc starszą sąsiadkę i zdjęła ze mnie cześć odpowiedzialności za nią. Ma się dobrze i nawet na ludzi coraz lepiej reaguje :) Narzaie jest bezpieczna, ma budę nową wstawią do szopy, co dziennie donoszoną świeżą wodę i jedzenia. Quote
Recommended Posts