Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Belcia i jej "nowa siostrzyczka" pozdrawiają :)

"Fotografowanie "dziewczyn" jest utrudnione, bo rzadko siedzą w jednym miejscu dłużej niż chwilkę. 1. Bella (trochę mniejsza) i Sonia degustują psie przysmaki. 2. Bella (niebieska smyczka) i Sonia na spacerku. 3. Bella (chyba zmiana smyczek) na słoneczku. 4. Bella - po wieczornych przepychankach z Sonią. 5. jak wyżej 6. Bella - jak dobrze spać... 7. Bella - zostałam kierowcą... 8. Bella - jedziemy na wycieczkę :)"

Posted

[quote name='fioneczka']Pańcia mi na maila napisała że to i owszem, sunia piękna, w sam raz dla nich ale koszta za duże :roll:
skończyłam gadki z Panią

..i dobrze zrobiłaś!

[quote name='J_ulia']Nie masz za co przepraszać. Nigdy nie ma 100 % niestety .

Tak na pocieszenie dodam , że...

Bella dzisiaj jedzie do nowego domu! Bardzo dziękuję Anii i Kajber za zrobienie wizyty :) Wieczorem napiszę szczegóły.

:multi::multi:, powodzenia w nowym domku, Śliczna biała panienko!!!!!
[quote name='J_ulia']Belcia i jej "nowa siostrzyczka" pozdrawiają :)

w oczach mi sie mnieni :evil_lol:, jak bliźniaczki!!!!!

Posted

[quote name='Gosiara']One są siostrami?:)[/QUOTE]

Nie... hehe

Po lewej to nasza Bella, po prawej to 1.5 roczna Sonia biały owczarek szwajcarski ( z rodowodem).

Zostały "siostrami" przez adopcję ;)

Posted

[quote name='Gosiara']Ale fajnie a co z Dianką?Dalej niedostępna?[/QUOTE]

Jak przyjdą pierwsze przymrozki i trawa oraz liście opadną, będę organizować ekipę oraz Palmera. Na razie miejsc gdzie ukrywa się Dianka porośnięte jest jak dżungla i musi być lepsza widoczność.
Dianka znika mi często z pola widzenia na parę dni ... mam nadziej , że niczego nie "zmalowała"...

Posted

[quote name='.blueberry.']No ja czytam i czytam i oczom nie wierzę... Sama robiłam wizytę PA dla Belli i dom był idealny... No co za... :angryy:

Julka mogę tylko Cię przeprosić.[/QUOTE]

czasem ludzie dobrze graja i piknie mówią

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

anetta napisał(a):
Też jestem ciekawa co słychać u "maluchów" :cool3:

U "maluchów" wszytko dobrze. Aza, Kapsel, Hera i Bella to teraz wielkie 1,5 roczne psy. Wszytko u nich dobrze :)

Dianka nadal na posesji, ale całe szczęście zaangażowałam w pomoc starszą sąsiadkę i zdjęła ze mnie cześć odpowiedzialności za nią. Ma się dobrze i nawet na ludzi coraz lepiej reaguje :) Narzaie jest bezpieczna, ma budę nową wstawią do szopy, co dziennie donoszoną świeżą wodę i jedzenia.