hankasanok Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 J_ulia napisał(a):Ja się chyba zachwilę załamie... Telefony dzwonią, maile przychodzą , ale jakie .... NIC KOMPLETNIE NIC rokującego dobry dom... Jakbym je chciała do budy, na działkę, do pilnowania posesji, na prezent czy przeciwnikowi "okaleczania" oddać to od ręki ... no co Ty Julcia, nie załamuj sie, pajaców to zawsze dużo po tym świecie łazi!!!! A domki na pewno się znajdą!!!!!i zaciskamy kciukasy!!!! Quote
bela51 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/197128-Czerwony-trencz-i-kilka-fajnych-rzeczy-dla-bezdomnej-ONki-i-jej-dzieci-do-2.12.br. Zapraszamy na bazarek dla ONeczki i jej dzieci. Quote
Tigraa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Kochani przepraszam za off, ale to bardzo pilne. Poszukujemy kogoś do sprawdzenia domku w Czeladzi dla szczeniaczka. Piszcie w razie czegoś na pw. Ktoś pomoże? Ma szansę na super-tak nam się wydaje-domek, ale trzeba go sprawdzić Quote
J_ulia Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Ania-tygrysiczka napisał(a):Kochani przepraszam za off, ale to bardzo pilne. Poszukujemy kogoś do sprawdzenia domku w Czechowicach dla szczeniaczka. Piszcie w razie czegoś na pw. Ktoś pomoże? Ma szansę na super-tak nam się wydaje-domek, ale trzeba go sprawdzić Niestety nie znam nikogo z tego rejonu :( Szczeniaki dzisiaj po raz pierwszy zobaczyły śnieg... Zabawy było co nie miara , aż miałam problemy z zapędzeniem ich do domu :) Teraz najedzone śpią przy kaloryferze :) A domów jak nie było tak nie ma.... Quote
ANETTTA Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 czechowice niedaleko goczałkowice pszczyna ?/moze ktos z okolicy dałby rade Quote
Tigraa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 O Czeladź chodzi, pomyłka, sorry. Czy da ktoś radę sprawdzić dom w Czeladzi? Bardzo nam zależy, żeby to było do środy, bo w czwartek maluch by pojechał. Quote
J_ulia Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Ania-tygrysiczka napisał(a):O Czeladź chodzi, pomyłka, sorry. Czy da ktoś radę sprawdzić dom w Czeladzi? Bardzo nam zależy, żeby to było do środy, bo w czwartek maluch by pojechał. ANETTTA miał by blisko tylko teraz jest na wakacjach :( Postaram się do niej dodzwonić i spytać czy nie zna kogoś stamtąd. Pozdrawiam Quote
J_ulia Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Gdzie te dwa dobre domki... Aza ma to szczęście i już taki ma... Klucha kochana Quote
Marzycielka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 O Boże ale zajefajna!!! Cudna, boska:D Quote
J_ulia Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Jutro szczeniaki mają 2 szczepienie tym razem 80 zł. Dzisiaj skończy się też karma szczeniaków ... Dobrze ,że na bazarku na szczepieni się uzbierało... gorzej z jedzeniem. Najgorzej jest z karmienie Dianki (matki szczeniaków) jest droższe niż moich prywatnych 4 psów... Dlatego ,że daje jej 700-800 gram dziennie, żeby mogła utrzymać ciepłota ciała. Zabezpieczyłam szopę w której mieszka jak mogłam i dwa razu dziennie zanoszę jej wodę z olejem, suche i troszkę ciepłego (więcej nie ma sensu) bo zamarza jak nie zdąży zjeść dość szybko. Żal mi jej strasznie. Quote
J_ulia Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='ANETTTA']i co z tym domemmmmmmmmmmmm;)[/QUOTE] a co ma być.... cisza straszna, a szczeniaki rosną... :( Quote
ania z poznania Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [url]http://img440.imageshack.us/img440/9806/a8640x480.jpg[/url] Jaka piękność :) Julia, a nie ma szansy, żeby mamę też zabrać? Poprawiło się coś z jej psychiką? Quote
J_ulia Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='ania z poznania'][url]http://img440.imageshack.us/img440/9806/a8640x480.jpg[/url] Jaka piękność :) Julia, a nie ma szansy, żeby mamę też zabrać? Poprawiło się coś z jej psychiką?[/QUOTE] Na chwile obecną nie ma szans niestety... Jest za zimno na klatkę łapkę, leki odpadają bo znając jej "spalanie" w obliczu "zagrożenia" nie wywierają na niej wrażenia, a bałabym się ,że gdzieś później w śniegu zasłabnie. Przez szczeniaki się uwsteczniła ... jak kiedyś podeszła na 53 metry tak teraz dystans... 15 m ... Dobrze ,że zabezpieczyłam jej szopę i codziennie ma gorące jedzeni i ciepła wodę... Problem jest też taki gdzie ją zabrać ... Schron odpada , bo to by tego psa już zupełnie zniszczyło... musiałby to być dom z porządnym kojcem i człowiekiem z doświadczeniem i olbrzymia cierpliwością... Oswojenie takiego dziczka to naprawdę wyzwanie... Quote
DuDziaczek Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 trzymam kciuki za domki dla malców :):) Quote
J_ulia Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [B]Potrzebuje sprawdzonej osoby do wizyty dla Kapsla w Tychach (osiedle F)[/B]. Do mieszkania, małżeństwo z dwójką dzieci (3 i 4 latka). Jakby domek był dobry to zawiozę Kapsla, ale sama nie będę robić wizyty , bo dawno już straciłam obiektywizm jeśli chodzi o te psiak... Pomóżcie szukać Cioteczki ! Quote
.blueberry. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 jeśli nikt się nie znajdzie to ja mogę ale dopiero w sobotę Quote
J_ulia Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='.blueberry.']jeśli nikt się nie znajdzie to ja mogę ale dopiero w sobotę[/QUOTE] Ty już chyba tak etatowo chcesz dla mnie domki sprawdzać ;) Chętnie skorzystam jak nie znajdzie ktoś kto mógłby to zrobić szybciej. Wielkie dzięki :) ps: cóż to za kosmetyczna zmiana nicku ;) Quote
.blueberry. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 a bo przez to kiss na końcu czułam się jak 15stka :D Quote
DuDziaczek Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='.blueberry.']a bo przez to kiss na końcu czułam się jak 15stka :D[/QUOTE] co to za świat w którym kobity się celowo postarzają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzymam kciukasy za domek! :eviltong: Quote
J_ulia Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='DuDziaczek']co to za świat w którym kobity się celowo postarzają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] zgadzam się... choć ja już 15 latka bym nie chciał być... "głupi wiek" ;) Quote
J_ulia Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Dane do wizyty wysłane... .blueberry. przetrzep dobrze ten domek... ja się czuje jakbym dziecko miał oddać...to już ponad miesiąc jak u mnie są... Quote
Recommended Posts