ANETTTA Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 sorki za offa zajrzyjcie i do tych szczeniaków ze śląska [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/threads/196336-4-szczeniaki-szukaj%C4%85-domu?p=15722429#post15722429[/FONT] Quote
DuDziaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Trzymaj sie :loveu: Może nie będziesz musiała spać w garażu :eviltong: Właśnie to jest najgorsze w szczeniakach... są piękne, małe przytulaśne... a luzie dzwonia jakby sie urwali z .... i chyba największy odsetek ludzi debili dzwoni w przypadku szczeniąt :roll: Quote
J_ulia Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Patrzcie co dostałam :) Trochę nie wyraźne bo komórką , ale jest :) [video=youtube;RXuW7C9XoKE]http://www.youtube.com/watch?v=RXuW7C9XoKE[/video] [video=youtube;WK-8PCUJjSM]http://www.youtube.com/watch?v=WK-8PCUJjSM[/video] [video=youtube;jFTEeimPKms]http://www.youtube.com/watch?v=jFTEeimPKms[/video] Quote
DuDziaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 suuuper :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
J_ulia Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Sunia onkowata ... nazwan przez nas Hera jak mój pierwszy ukochany pies owczarek niemiecki o tym samym imieniu. Już nie jest bojaźliwa ;) Quote
J_ulia Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Coś co psy uczą się najprędzej... żebrania... w wydaniu zbiorowym... Quote
DuDziaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 O matko, chyba jedzenie dawali :diabloti: Quote
Alicja Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 bowskie są :loveu: http://img541.imageshack.us/img541/8677/dscf0859s.jpg Quote
Pysioo Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 J_ulia - widać, że Twoje psiaki są zadbane i kochane :)[FONT=Wingdings][/FONT] Bardzo sympatyczna gromadka :) Tymczasowicze też już czują się jak u siebie. Quote
J_ulia Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Przez 2 minuty przeżyłam chwile grozy... czas karmienia smaczkami , cała armia w kuchni... no prawie cała... tylko Heruni , brak... szukam i szukam i znaleźć nie mogę... maluszek przepadła... do czasu ... aż dobiegło mnie ciche chrapanie... Quote
Polla Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 spryciula :D słodko wygląda jak tak chrapie sobie ;) Quote
DuDziaczek Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 o rany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
hankasanok Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 J_ulia napisał(a):Przez 2 minuty przeżyłam chwile grozy... czas karmienia smaczkami , cała armia w kuchni... no prawie cała... tylko Heruni , brak... szukam i szukam i znaleźć nie mogę... maluszek przepadła... do czasu ... aż dobiegło mnie ciche chrapanie... ... widzisz Mamuska, z dziecmi tak to juz jest trzeba mieć oczy do okoła głowy, odwrócisz sie a znikaja jak kamfora :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Atrisko Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Tak na moje oko to dziewczyna nie czuje się do końca pewnie i jednak szuka miejsca ustronnego... Julia a jak Hera zachowuje się w stadzie ogólnie...jakoś mam przeczucie że to raczej spokojna sunia,skoro tak się zakamuflowała...ale i tak słodziak z niej..."masz szczęście" że nie wyskoczyła z "zębami i warknięciem pt.co mi tu po oczach świecisz i spać nie dajesz"... Quote
J_ulia Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Atrisko napisał(a):Tak na moje oko to dziewczyna nie czuje się do końca pewnie i jednak szuka miejsca ustronnego... Julia a jak Hera zachowuje się w stadzie ogólnie...jakoś mam przeczucie że to raczej spokojna sunia,skoro tak się zakamuflowała...ale i tak słodziak z niej..."masz szczęście" że nie wyskoczyła z "zębami i warknięciem pt.co mi tu po oczach świecisz i spać nie dajesz"... Szczeniaki bardzo dobrze odnalazły się w stadku. Wiedzą ,że do Babci Coli się nie podchodzi bo wredna jest, Wujek Baton niby surowy , ale na głowę wejść sobie pozwala i z miski wyjadać, Norduś to kumpel, niania i żywa zabawka w jednym, a Wafelek to taki nastolatek, za smarkaty na dorosłego, za dorosły ,żeby się do poziomu szczeniak zniżać ;) ... Co do Heruni to uwierz mi kawał odważnej baby z niej wyrośnie, spokojnej , ale umiejącej zawalczyć o swoje... A Kapsel już teraz gości wczoraj za nogawki chciał chwytać...:oops: Quote
Atrisko Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 No super...jednak socjalizacja w stadzie to coś cudownego...jeszcze w TAKIM DOBOROWYM stadzie... mam nadzieję,że że maluchy znajdą szybciutko domek bo w sumie teraz najlepszy czas na " pokochanie swojego człowieka"...żeby się zbytnio nie zasiedziały u Ciebie... Quote
J_ulia Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Ewakuacja przed szczeniorami... To ja chce być w centrum uwagi! Quote
J_ulia Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Dawaj kapcia.... Dajcie wy mi święty spokój... Dokańczają to co Nordi z Wafelkiem zaczęli.... Quote
Recommended Posts