Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymaj sie :loveu:
Może nie będziesz musiała spać w garażu :eviltong:

Właśnie to jest najgorsze w szczeniakach... są piękne, małe przytulaśne...
a luzie dzwonia jakby sie urwali z .... i chyba największy odsetek ludzi debili dzwoni w przypadku szczeniąt :roll:

Posted

Patrzcie co dostałam :) Trochę nie wyraźne bo komórką , ale jest :)

[video=youtube;RXuW7C9XoKE]http://www.youtube.com/watch?v=RXuW7C9XoKE[/video]

[video=youtube;WK-8PCUJjSM]http://www.youtube.com/watch?v=WK-8PCUJjSM[/video]

[video=youtube;jFTEeimPKms]http://www.youtube.com/watch?v=jFTEeimPKms[/video]

Posted

Przez 2 minuty przeżyłam chwile grozy... czas karmienia smaczkami , cała armia w kuchni... no prawie cała... tylko Heruni , brak... szukam i szukam i znaleźć nie mogę... maluszek przepadła... do czasu ... aż dobiegło mnie ciche chrapanie...

Posted

J_ulia napisał(a):
Przez 2 minuty przeżyłam chwile grozy... czas karmienia smaczkami , cała armia w kuchni... no prawie cała... tylko Heruni , brak... szukam i szukam i znaleźć nie mogę... maluszek przepadła... do czasu ... aż dobiegło mnie ciche chrapanie...

... widzisz Mamuska, z dziecmi tak to juz jest trzeba mieć oczy do okoła głowy, odwrócisz sie a znikaja jak kamfora :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tak na moje oko to dziewczyna nie czuje się do końca pewnie i jednak szuka miejsca ustronnego... Julia a jak Hera zachowuje się w stadzie ogólnie...jakoś mam przeczucie że to raczej spokojna sunia,skoro tak się zakamuflowała...ale i tak słodziak z niej..."masz szczęście" że nie wyskoczyła z "zębami i warknięciem pt.co mi tu po oczach świecisz i spać nie dajesz"...

Posted

Atrisko napisał(a):
Tak na moje oko to dziewczyna nie czuje się do końca pewnie i jednak szuka miejsca ustronnego... Julia a jak Hera zachowuje się w stadzie ogólnie...jakoś mam przeczucie że to raczej spokojna sunia,skoro tak się zakamuflowała...ale i tak słodziak z niej..."masz szczęście" że nie wyskoczyła z "zębami i warknięciem pt.co mi tu po oczach świecisz i spać nie dajesz"...

Szczeniaki bardzo dobrze odnalazły się w stadku. Wiedzą ,że do Babci Coli się nie podchodzi bo wredna jest, Wujek Baton niby surowy , ale na głowę wejść sobie pozwala i z miski wyjadać, Norduś to kumpel, niania i żywa zabawka w jednym, a Wafelek to taki nastolatek, za smarkaty na dorosłego, za dorosły ,żeby się do poziomu szczeniak zniżać ;) ... Co do Heruni to uwierz mi kawał odważnej baby z niej wyrośnie, spokojnej , ale umiejącej zawalczyć o swoje... A Kapsel już teraz gości wczoraj za nogawki chciał chwytać...:oops:

Posted

No super...jednak socjalizacja w stadzie to coś cudownego...jeszcze w TAKIM DOBOROWYM stadzie... mam nadzieję,że że maluchy znajdą szybciutko domek bo w sumie teraz najlepszy czas na " pokochanie swojego człowieka"...żeby się zbytnio nie zasiedziały u Ciebie...