Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Państwo z Tychów znowu dzwonili dowiedzieć się , czy aby na pewno wizyta będzie czy Kapselek jest nadal do adopcji... Jaka karmę je, jakie wielkości posłane powinno być, jakie zabawki lubi... Wygląda to co raz lepiej... Kapsel ponoć zagościł nawet na tapecie komputera u Państwa...

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']to kiedy ta wizyta ??

Wizyta miał być dzisiaj , ale .blueberry. wczoraj jakiś oszołom nie zachował odległości i wjechał w bagażnik ... Z racji tego ,że jutro maja być jeszcze gorsze warunki pogodowe niż dzisiaj oraz , że Pan jutro pracuje, wizyta została przełożona na wtorek .

[quote name='bela51']http://www.dogomania.pl/threads/198018-Bluzki-bluzeczki-zakiety-i-skorzana-obroza-na-ONke-i-jej-dzieci-do-18.12.br?p=15910852#post15910852
Zapraszam na bazarek dla szczeniorkow oraz ich bezdomnej matki ONki

Bardzo serdecznie dziękuję :) za wystawienie Belu i tobie haniu za część rzeczy na bazerke ;)

Posted

Mam dylemat... poważny.

Wczoraj zgłosiła się chętna do adopcji Kapsla rodzina z Wyr. Rewelacyjnie wypełnili ankietę. Maja 1.5 rocznego Dużego Szwajcara, dom z ogrodem. Mają budę (bez kojca), ale pies korzysta z niej tylko na czas nieobecności mieszkańców to jest ok. 8 h dziennie. Pies zawsze śpi w domu. Nie ma małych dzieci. Żadnych obiekcji przed kastracją (nawet dość duża wiedza)...Kurde...

Najgorsze jest to ,że nikt Hery nie chce ... jest za mało "kundlowata" i za mało "owczarkowata"... dla ludzi...

Posted

J_ulia napisał(a):
Wizyta miał być dzisiaj , ale .blueberry. wczoraj jakiś oszołom nie zachował odległości i wjechał w bagażnik ... Z racji tego ,że jutro maja być jeszcze gorsze warunki pogodowe niż dzisiaj oraz , że Pan jutro pracuje, wizyta została przełożona na wtorek .

Bardzo serdecznie dziękuję :) za wystawienie Belu i tobie haniu za część rzeczy na bazerke ;)

nie ma sprawy, może jeszcze jakbym przekopala szafy to cos by się znalazło?! oby tylko sie komus spodobały te fatałaszki i psiaki z tego skorzystały!!!

a dylemat to fakt masz! i co z tym fantem teraz zrobić? może jednych z Panstawa namówić na drugiego szczeniorka?! :cool3:

Posted

hankasanok napisał(a):
nie ma sprawy, może jeszcze jakbym przekopala szafy to cos by się znalazło?! oby tylko sie komus spodobały te fatałaszki i psiaki z tego skorzystały!!!

a dylemat to fakt masz! i co z tym fantem teraz zrobić? może jednych z Panstawa namówić na drugiego szczeniorka?! :cool3:

.blueberry. napisał(a):
No o tym samym pomyślałam. Może zechcą Herunie. Skoro to taki fajny domek to miałaby dziewczynka dobrze.

W tym rzecz...że nikt suni nie chce... Te domy są zdecydowane na psa.
Jak zostaje zapytania o szczeniaki to też tylko o Kapselka...

Posted

Kapsel zamieszkał w Wyrach. Ma nowego starszego brat Soyera (Duży szwajcarski pies pasterski) i bardzo sympatyczną rodzinę. Zamieszkał w domu z ogródkiem. Na początku troszkę się bał ,ale po paru minutach nieśmiałość mu przeszła i zabarł się do zwiedzani domu... Wybrał sobie już nawet posłanie ... Duży fotel przed kominkiem i poszedł spać... Nawet nie zauważył jak wychodziłam... za bardzo zajęty był wyjadaniem Soyerowi chrupek z miski :) Myślę ,że będzie mu tam dobrze :)

Posted

J_ulia napisał(a):
Kapsel zamieszkał w Wyrach. Ma nowego starszego brat Soyera (Duży szwajcarski pies pasterski) i bardzo sympatyczną rodzinę. Zamieszkał w domu z ogródkiem. Na początku troszkę się bał ,ale po paru minutach nieśmiałość mu przeszła i zabarł się do zwiedzani domu... Wybrał sobie już nawet posłanie ... Duży fotel przed kominkiem i poszedł spać... Nawet nie zauważył jak wychodziłam... za bardzo zajęty był wyjadaniem Soyerowi chrupek z miski :) Myślę ,że będzie mu tam dobrze :)

no to Kapselek ma nowy domek, Ciocia Julia go zawiozła, pewnie troszke posmarkała w rekaw :bigcry: :glaszcze:;);) i takim to sposobem zafundowała małemu pięęękne życie!!!!!
Powodzenia maluchu !!!!!!

Posted

zuanna napisał(a):
Cudna jest!!! A jakie ma śliczne, stojące uchalki :)
Hera też taka duża urosła?

Hera była tylko ciut mniejsza od Belli, która nadrabiał futrem. Waży teraz 11 kilo, ale jest szczupła. Herunia dzisiaj po raz pierwszy postawiła uszko lewe :)

Alicja napisał(a):
o ranyśku ale ona cudowna

Kapselku ..szczęścia :kciuki:

Julia :glaszcze: nie ślimtaj już

Nie płaczę , naprawdę, ani jednej łezki. Ciesze się ,że tak dobrze trafił. Z każdym tymczasem jakoś tak łatwiej później...

Posted

bela51 napisał(a):
Cudoooooooooo! Ale ucholki !
Julio, a czy masz wiadomosci o tej sosnowieckiej suni?

Nie dalej jak tydzień temu dostałam nowe zdjęcia. Wszytko u niej dobrze :)

Posted

J_ulia napisał(a):

To sunia - mamusia szczeniorków - ma już dom ?
Aż się boję cieszyc ......

Posted

J_ulia napisał(a):

To sunia - mamusia szzceniorków - ma juz dom ?
Aż się boję cieszyć .....

Posted

ewa36 napisał(a):
To sunia - mamusia szzceniorków - ma juz dom ?
Aż się boję cieszyć .....

Nie tu chodziło o jej córkę Azę.
Sunia nadal na posesji dokarmiana codziennie przeze mnie. Zabezpieczyłam jej szopę w której mieszka jak mogłam, więć ma w miarę ciepłe schronienie, ale niestety jaki był taki jest z niej dziczek :(

Posted

J_ulia napisał(a):
Nie tu chodziło o jej córkę Azę.
Sunia nadal na posesji dokarmiana codziennie przeze mnie. Zabezpieczyłam jej szopę w której mieszka jak mogłam, więć ma w miarę ciepłe schronienie, ale niestety jaki był taki jest z niej dziczek :(

No tak .......
Super ze ją dokarmiasz ......

Posted

Uwaga dziewczyny!!!

Rozmawiałam z Julią i po adopcji Kapsla pozostały dwa dobre domki które szukają szczeniaków. Jeśli macie jakiś kandydatów to podsyłajcie zdjęcia z opisem na tego maila [email protected]

Nie wklejajcie wątków leniuchy jedne bo wszystko pójdzie sprawniej jeśli domki otrzymają zdjęcia z opisami :)