Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='blueberrykiss']Ja będę w środę w Chorzowie na spotkaniu. Mogę zrobić wizytę przy okazji. Damy radę do środy? :)[/QUOTE]

To dobrze. Zrobimy tak. Jeśli nie uda się znaleźć nikogo kto mógłby to zrobić przez weekend uśmiechnę się do Ciebie ;)

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='J_ulia']W niedziele o 18.00 nasz "kaukazik" jedzie do nowego domu w Sosnowcu! Wizyta odbyła się dzisiaj i wypadła bardzo dobrze, nie chciałam pisać ,żeby nie zapeszyć. Maluszek zamieszka w dużym mieszkaniu niedaleko wielkiego parku. Domek zgadza się na wizytę poadopcyjną, umowę i kastracje psiaka.

Belu51 dziękuje pięknie za wizytę!

Czyli tylko 3 bidy szukają jeszcze domu.[/QUOTE]

:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

ratunku :Help_2: chciałam się zabrać za ogłoszenia i nie mogę się połapać, które cudeńka są do adopcji :shake: ciotki pomożecie mi :razz: i jeszcze mam pytanko czy szczylki mają jakiś tekst?

Posted

Polla – jedynie kaukaz znalazł domek, więc zrób ogłoszenia pozostałym psiakom. :) Nawet jeśli domek w Chorzowie - chętny na adopcję kolejnego szczeniaczka, uzyska pozytywną opinię - ludzie będą mogli dzwonić po pozostałe 2 psiny. Nie ma co zwlekać z ogłaszaniem tych bid. Niczym ktoś się zgłosi, może upłynąć sporo czasu – a w DT nie mogą długo zostać.

Posted

:oops::oops::oops:

zaraz padnę ze wstydu i śmiechu...

zabrałam się za czesanie psiaków i dokładnych oględzin , bo dzisiaj pozwoliły mi się już bez kulenia głaskać i dotykać... i co ... patrze na onka... chłopak ... nie chwila nie chłopak... jednak dziewczynka... :oops: przez to ,że one takie duże... a my ze szczeniakami doświadczenia nie mamy...zaczęłam "porównywać" i zastrzelcie mnie... za sianie zamętu... to jednak 1 chłopak i 3 dziewczynki ... bardzo dobrze "zbudowane" dziewczynki... :oops::oops::oops:

Chłopak o umaszczeniu podobny do berneńczyka

Biały dziewczynka-jak owczarek podhalański

Siwa dziewczynka-kaukazowata- rezerwacja

Sunia czarna podpalana bardzo w typie owczarka niemieckiego (po matce)

Posted

[quote name='Pysioo']Trzeba poprawić w ogłoszeniach…[/QUOTE]

Poprawiłam :oops:
[quote name='Alicja']Julia :roflt:[/QUOTE]

:oops::oops::oops:

A swoją drogą ... chyba się muszę doszkolić...

Dzwoniłam do przyszłej rodzinki Koreczka ... Pani się uśmiała , ale nawet jest zadowolona ,że to sunia ... I tak będa ją sterylizowac to bez różnicy dla nich.

Posted

[quote name='DuDziaczek']no cóż :evil_lol::evil_lol:

nie chce myśleć co by było gdyby Ci sie kociska trafiły :lol::eviltong::eviltong:[/QUOTE]

Jeśli chodzi o kociska to bym się nie pomyliła... z Tym to akurat doświadczenie mam...
Mam 3 w domu z tym 1 odkarmionego na zakraplaczu... (razem z rodzeństwem, które znalazło dom).
Tu bym się nie pomyliła...:oops:

Posted

No to bardzo dobrze że się Pani nie rozmysliła i przyjęła to z usmiechem :) Julka przydałoby Ci się wychowanie do życia w rodzinie - taki przedmiot miałam w szkole gdzie nam tłumaczyli różnice między chłopcem a dziewczynką :D

Posted

A ja jak moja parkę na DT wzięłam i odkarmiałam to najpierw były dwie dziewczynki potem dwóch chłopców ;) a na koniec okazało się, że chłopiec i dziewczynka, ale oba takie same czarnule i wgl nie mogłam ich rozróżnić, tylko po tym co kryją pod ogonkami :oops: - oczywiscie kociaki :eviltong:

Także Julia pamiętaj, napatrz sie ile możesz, porób fotki, po analizuj na przyszłość zapamiętasz :lol:

Posted

Hahahaha no to pięknie się podziało ;)

Ale ja też swoje pierwsze tymczasy jak miałam to pewna byłam, że to pies i sunia, a to dwie pannice były ;) Zorientowałam się po hmmm 3 tygodniach dopiero ;)