J_ulia Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='blueberrykiss']Ja będę w środę w Chorzowie na spotkaniu. Mogę zrobić wizytę przy okazji. Damy radę do środy? :)[/QUOTE] To dobrze. Zrobimy tak. Jeśli nie uda się znaleźć nikogo kto mógłby to zrobić przez weekend uśmiechnę się do Ciebie ;) Quote
.blueberry. Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='J_ulia']To dobrze. Zrobimy tak. Jeśli nie uda się znaleźć nikogo kto mógłby to zrobić przez weekend uśmiechnę się do Ciebie ;)[/QUOTE] Spoko loko ;) Quote
andzia69 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 wiem, ze macie fula:( ale gdybyście słyszeli (marzenie) o domkach...to: było 13 maluchów...zostało 9 w szczerym polu:(:( łaciata ala benia to matka...druga, ta brązowa to córka beni z poprzedniego miotu - ma ok. 8-9 mies:( http://www.dogomania.pl/threads/195826-Swi%C4%99tokrzyska-wie%C5%9B-SUNIA-w-typie-bernardyna-i-jej-10-dzieci-na-go%C5%82ej-glebie!!!POMOCY/page8 Quote
J_ulia Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Widziałam :( Eh... gdzie człowiek nie spojrzy szczeniaki... Quote
Marzycielka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='J_ulia']W niedziele o 18.00 nasz "kaukazik" jedzie do nowego domu w Sosnowcu! Wizyta odbyła się dzisiaj i wypadła bardzo dobrze, nie chciałam pisać ,żeby nie zapeszyć. Maluszek zamieszka w dużym mieszkaniu niedaleko wielkiego parku. Domek zgadza się na wizytę poadopcyjną, umowę i kastracje psiaka. Belu51 dziękuje pięknie za wizytę! Czyli tylko 3 bidy szukają jeszcze domu.[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 czyli masz wesoło w domku teraz Julia , nadal nie mam jak pomóc .... Quote
Polla Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 ratunku :Help_2: chciałam się zabrać za ogłoszenia i nie mogę się połapać, które cudeńka są do adopcji :shake: ciotki pomożecie mi :razz: i jeszcze mam pytanko czy szczylki mają jakiś tekst? Quote
Shania Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 mogę jakis tekścik sklecic, ale musze wiedzieć co do adopcji jest toto:) Quote
kopciuszek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Do adopcji jest jeszcze białasek i dwa czarnuszki ;) Quote
Pysioo Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Polla – jedynie kaukaz znalazł domek, więc zrób ogłoszenia pozostałym psiakom. :) Nawet jeśli domek w Chorzowie - chętny na adopcję kolejnego szczeniaczka, uzyska pozytywną opinię - ludzie będą mogli dzwonić po pozostałe 2 psiny. Nie ma co zwlekać z ogłaszaniem tych bid. Niczym ktoś się zgłosi, może upłynąć sporo czasu – a w DT nie mogą długo zostać. Quote
DuDziaczek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 super!! ale się cieszę :loveu::loveu::loveu: Quote
Evelka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jestem i ja, na zaproszenie wojtusia. Niestety na razie nie mam jak pomóc, ale będę zaglądać. Quote
Natussiaa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 mogę zrobic jutro wizytę jeżeli nadal jest ktoś potrzebny ;) Quote
J_ulia Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Natussiaa']mogę zrobic jutro wizytę jeżeli nadal jest ktoś potrzebny ;) Super ! Zaraz wysyła dane dokładne na pv. Zrobiłam szczeniaka już trochę ogłoszeń ,ale im więcej tym lepiej ;) Najbardziej aktualne jest allegro: http://allegro.pl/cztery-piekne-szczeniaki-szukaja-dobrych-domow-i1303781805.html Quote
J_ulia Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 :oops::oops::oops: zaraz padnę ze wstydu i śmiechu... zabrałam się za czesanie psiaków i dokładnych oględzin , bo dzisiaj pozwoliły mi się już bez kulenia głaskać i dotykać... i co ... patrze na onka... chłopak ... nie chwila nie chłopak... jednak dziewczynka... :oops: przez to ,że one takie duże... a my ze szczeniakami doświadczenia nie mamy...zaczęłam "porównywać" i zastrzelcie mnie... za sianie zamętu... to jednak 1 chłopak i 3 dziewczynki ... bardzo dobrze "zbudowane" dziewczynki... :oops::oops::oops: Chłopak o umaszczeniu podobny do berneńczyka Biały dziewczynka-jak owczarek podhalański Siwa dziewczynka-kaukazowata- rezerwacja Sunia czarna podpalana bardzo w typie owczarka niemieckiego (po matce) Quote
DuDziaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 no cóż :evil_lol::evil_lol: nie chce myśleć co by było gdyby Ci sie kociska trafiły :lol::eviltong::eviltong: Quote
J_ulia Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Pysioo']Trzeba poprawić w ogłoszeniach…[/QUOTE] Poprawiłam :oops: [quote name='Alicja']Julia :roflt:[/QUOTE] :oops::oops::oops: A swoją drogą ... chyba się muszę doszkolić... Dzwoniłam do przyszłej rodzinki Koreczka ... Pani się uśmiała , ale nawet jest zadowolona ,że to sunia ... I tak będa ją sterylizowac to bez różnicy dla nich. Quote
J_ulia Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='DuDziaczek']no cóż :evil_lol::evil_lol: nie chce myśleć co by było gdyby Ci sie kociska trafiły :lol::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Jeśli chodzi o kociska to bym się nie pomyliła... z Tym to akurat doświadczenie mam... Mam 3 w domu z tym 1 odkarmionego na zakraplaczu... (razem z rodzeństwem, które znalazło dom). Tu bym się nie pomyliła...:oops: Quote
.blueberry. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 No to bardzo dobrze że się Pani nie rozmysliła i przyjęła to z usmiechem :) Julka przydałoby Ci się wychowanie do życia w rodzinie - taki przedmiot miałam w szkole gdzie nam tłumaczyli różnice między chłopcem a dziewczynką :D Quote
DuDziaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A ja jak moja parkę na DT wzięłam i odkarmiałam to najpierw były dwie dziewczynki potem dwóch chłopców ;) a na koniec okazało się, że chłopiec i dziewczynka, ale oba takie same czarnule i wgl nie mogłam ich rozróżnić, tylko po tym co kryją pod ogonkami :oops: - oczywiscie kociaki :eviltong: Także Julia pamiętaj, napatrz sie ile możesz, porób fotki, po analizuj na przyszłość zapamiętasz :lol: Quote
kopciuszek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Hahahaha no to pięknie się podziało ;) Ale ja też swoje pierwsze tymczasy jak miałam to pewna byłam, że to pies i sunia, a to dwie pannice były ;) Zorientowałam się po hmmm 3 tygodniach dopiero ;) Quote
Natussiaa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 dla którego szczeniaka sprawdzam domek? ;) Quote
Recommended Posts