sacred PIRANHA Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 może dlatego nikt Cię nie wykasował bo nie użyłaś ani razu słów żałosna i pierdy w du...:-P jak to co poniektórzy używają... nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym obrażeniem się Furciaczkowej i brakiem w związku z tym info o suce... koniec własnych odczuć, pare faktów: suka jest kilka dni u Furciaczkowej, zdjęć której dostalismy od niej mało?filmiki? info na temat chodzenia na smyczy, kontaktu z kotami, cichego zostawania w domu, niszczenia podczas zostawania, zachowania podczas kąpania, wracania za zawołanie, pierwsze kontakty z inną suką udane...mało macie info? przez tydzien obraz suki w oczach obserwujących (nie znających suki osobiscie) wątek się nieco zmienił...i o to chodziło, teraz odpuscmy sobie dyskusje bp one nic poza kłótniami na wątku nie wnoszą i skupmy sie na pomocy suce czyli ogłaszaniu i szukaniu domu w którym poza ogrodem, budą i miską dostanie swojego człowieka na własność AMEN Quote
Alicja Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Funciaczku ile czasu zostało ????? Jadą już ?? Quote
evel Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 handzia napisał(a):Tylko jakaś lady albo sacred się za nią wypowiadają. Poza nawiasem powiem, że to one raczej powinny się obrazić i zamilknąć:eviltong::evil_lol::lol:.Nieprzyjemnie się czyta tą ciągłą ironię w ich wypowiedziach. Całe szczęście fanklub funi nie decyduje kto się może wypowiadać a kto nie :razz: Poza tym, to funia co i rusz "obraża się" na... swoich klientów (sic!!!). Bo dopytują, bo coś im nie pasuje, bo proponują lepsze rozwiązania. Radziłabym uważniej czytać posty :cool3: No i skoro funia ma takie zdolności trenerskie to dlaczego przez pół roku nie nauczyła Frodziaka chodzenia na smyczy? :roll: Co tam u Iwciaka? :) Quote
vena&vivi Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 No coz ja tylko powiem Amen i zapytam co u Iwci?? Choc juz wsio wiemy :) Quote
LadyS Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 handzia - wszystko cacy, ale do prowadzenia hotelu nie wystarczy grono broniących znajomych i wielkie serce dla psów. Przeszkadza Ci ironia w postach, to nie czytaj. Iwa widzę, że do adopcji może iść od razu, żeby jeszcze Cinek nie był taki uparty... Quote
furciaczek Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Tak, wiem zachowalam sie jak rozwydrzony dzieciak, foch i koniec:diabloti: Szczescie zdaza mi sie to raz na pare lat, i szybko przechodzi:evil_lol: Iwcia super, musze ja tylko stopowac z tym rozkopywaniem sniegu i szukaniem wyimaginowanych zdobyczy bo boje sie ze jak snieg stopnieje to dalej bedzie dziewczyna ryc w ziemi. Wybieg lekko juz rozkopany i reszta psowatch uzadza sobie bieg z przeszkodami:lol: Taka ma frajde z tego ze ciezko ja odwolac i skupic jej uwage na czyms innym. Ani pilka, ani ciasteczka, nic...udaje ze uciekam i wtedy przerywa swoja misje. Na smyczowych spacerach tez sie bawi w ten sposob. Musze jej wykombinowac jakies inne zajecie hmmm (juz chyba wymyslilam:diabloti:) Nie przepada za pielegnacja siersci, wiec codziennie troche ja molestuje szczotka. Wydaje mi sie ze ma za dlugie pazurki, w piatek jak obcinaczka moja dojedzie to bedziemy skracac...napewno bedzie zachwycona:diabloti: Zobaczymy tez jak bedzie tolerowac nowa osobe w domu...TZ to jak ja dopadnie to zamizia chyba bo on tez milosnik wielkopsow, a jeszcze ona do ONka podobna to juz w ogole padnie facet z zachwytu. Wkoncu dojezdza reszta mojego stada wiec sprawdzimy czy na wieksza od siebie suke zareaguje tak jak na Prome czy bedzie cos kombinowala. Mysle jakos po weekendzie jak sie moje psowate zadomowia to bede cos tam probowac z roznymi psami i w wiekszej grupie. A Iwcia ma kolezanke...mama gratioswa (kocica) wlecze sie z nami na spacery, dzisiaj mialam polewe bo wylecial duzy gratis (kocur) i zaczal gonic kocice...a ta przybiegla i wlazla pod Iwe:evil_lol: Iwcia kocura zaczela odganiac...z tymi zwierzakami to nudzic sie nie mozna:lol: ufocilam nawet ten moment...ino jakos kiepska:p Quote
zadra Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 NO proszę jakie fantastyczne widomości. Quote
furciaczek Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Iwa, koci bodyguard:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 oooooooooooooooooooo kociate żyje :grins: Quote
agaga21 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 http://i53.tinypic.com/357rrsp.jpg ta mina mówi: WARA OD MOJEJ KOCICY! NIE ODDAM PO DOBROCI! :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Moze ktos zechce Iwe a w gratisie dorzuce te kocice bo ona tez do adopcji...tak w pakiecie chetnie wydam:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 furciaczek napisał(a):Moze ktos zechce Iwe a w gratisie dorzuce te kocice bo ona tez do adopcji...tak w pakiecie chetnie wydam:evil_lol::evil_lol: to cza ogłaszać w dwupaku ;) Quote
agusiazet Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Zdjęcia z kotem wspaniałe, Iwa może za kocią mamę robić niemalże! Quote
agusiazet Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Wszystkim ciotkom i ich zwierzakom oraz najbliższym życzę świąt spokojnych, radosnych i rodzinnych, a Iwci domu tego jednego, jedynego!!! Quote
furciaczek Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Iwcia poznala TZta...zignorowala go totalnie:evil_lol: Przeszla obok niego, nawet nie powachala i poszla pod drzwi, siadla i czekala na przypiecie smyczy :) Quote
Alicja Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 furciaczek napisał(a):Iwcia poznala TZta...zignorowala go totalnie:evil_lol: Przeszla obok niego, nawet nie powachala i poszla pod drzwi, siadla i czekala na przypiecie smyczy :) :lol::lol::lol: Quote
furciaczek Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 No, milosc kwitnie:evil_lol: Begaja, lataja, bawia sie...a ja se stoje i cykam foty:p Quote
magenka1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ona tak ruchliwa a w schronie tylko siedziała teraz to ma raj Iwcia a jak z Twoimi psiakami? Quote
furciaczek Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='magenka1']ona tak ruchliwa a w schronie tylko siedziała teraz to ma raj Iwcia a jak z Twoimi psiakami? Ruchliwa, uwielbia sie bawic, szarpac, latac za pilka, gonic z czlowiekiem. A moje musza sie zaaklimatyzowac, jeszcze poddenerwowane zmiana miejsca. Quote
Joodith Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Zdjęcie z gratisową pierwszorzędne :) Quote
agusiazet Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Wszystkie zdjęcia fantastyczne! Czy Iwka gadała ludzkim głosem? Quote
furciaczek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 A nie, nie byla jakos rozmowna:evil_lol: Czy bedziemy dziewczyne sterylizowac? Bede dzisiaj u weta z Promeczka to poprosze o wycene zabiegu dla Iwci. Quote
agusiazet Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Na pewno trzeba wysterylizować, ale kasy brak jak na razie. nawet deklarujący za grudzień nie wpłacają:( Wywiedz się o cenę i może umów na nowy rok! Quote
agusiazet Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Furciaczku, przelałam 115 zł za transport, sorki za opóźnienie, ale byłam przekonana, że przelałam wcześniej, a dzisiaj się dopatrzyłam, że nie! Napisz, kiedy minie miesiąc Iwy u Ciebie! Quote
Recommended Posts