Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyjatkowo durna decyzja, naprawde...watki hotelikowe byly duzym ulatwieniem, kazdy mogl tam sprawdzic czy jest miejsce, kiedy sie ewentualnie zwolni, jak jego podopieczny sie miewa. A i czlowiek jakis taki spokojniejszy jak sobie wszedl na watek hotelu i widzial rzesze zadowolonych z uslug ludzi, mogl poczytac relacje, tak jakby poznac blizej osobe ktora sie psem opiekuje...chore kurna chore!! Tyle lat nikomu nie przeszkadzalo a nagle bez zapowiedzi wzieli i wywalili...porazka ehh

Iwcia dzisiaj dostarczyla mi mase rozrywki, az mnie brzuch od smiechu bolal po powrocie, nie wiem Funiu jak ty z ta agentka ze smiechu nie padlas:evil_lol:
Przez wiekszosc czasu dzisiaj polowala nasza dziewczyna, wydaje mi sie ze na mysz ktora gdzies tam pod sniegiem sobie urzedowala...normalnie tak komicznie to wygladalo,zaluje ze nie mialam ze soba kamerki bo byscie tu popadaly napewno.
Juz mi rece masakrycznie zmarzly jak tak stalam ale nie mialam serca jej przerywac bo miala wyjatkowa radoche z tego polowania:loveu:

Najpierw nasluchiwala

Potem dawala nura w snieg:evil_lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

.Janka u mnie robiła podobnie .Jak rzucisz piłke zobaczysz jak fajnie potrafi sie nia bawic .Kochane z niej suczysko .A jak na inne psy ? Bo jestem bardzo ciekawa .
Ile ich masz ?Czy juz sie widziały

Posted

w związku z tym ,że Iwa została oceniona na psa agresywnego do innych psów Fur postanowiła kilka dni izolować Iwe i w tym czasie nawiazać z suka więź, poznać ją zeby w sytuacjach międzypsiowych skuteczniej interweniować w razie W :-)
dzis Iwa widziała sie po raz pierwszy z Promocją, oczywiscie dla bezpieczenstwa przez brame (bo fur na razie jest tam sama wiec odpada niestety synchroniczny spacer na smyczach hihii) no i Iwa olała koleżanke...
a no fur wrzuciła filmik własnie hihihi

Posted

Zobaczymy jak bedzie reagowac na biegajacego luzem psa, bez oddzielajacej bramy. Jak nas troche odkopia to pojedziemy na spacer miejski, do parku sie przejdziemy i w centrum polazimy. Mordka jakby lepiej ale do weta ta czy siak podejdziemy, zwazyc sie i zobaczyc jak bedzie na psy w poczekalni reagowac.
Ktos potrafi jakies plakaty czy ulotki tworzyc? Podrukowalabym i popowieszala w kilku miejscach.
Jak jutro na spacerku bez wiekszych tam problemow z Promka bedzie chodzic to zobaczymy jak na samca zareaguje, on ma nieco prowokujaca postawe ale przynajmniej sprawdzimy gdzie sie Iwowa cierpliwosc konczy :)

Posted

Jęsli ktos ma za złe ,ze nie przetestowałam na Jance psów hotelowych to bardzo mi przykro ze zawiodłam .Nigdy nie napisałam ,ze jest zła .Zaznaczyłam wyraznie ,ze chodzi o stosunek do innych psów .

Janka pózniej równiez stawała pod brama i nie reagowala na inne psy .
Jesli bedzie miała normalny kontakt w bezposrednim zetknięciu z innymi psami a najlepiej z sukami to oczywiście bedzie to dla mnie wielka radosc a dla niej szansa na dobry dom .Choć takowy wcale nie musi mieć innych zwierzat .

Posted

Ventum seminabunt et turbinem metent

Bałam się fur, jak suka miała przyjechać do Ciebie z racji na ilość psów, ale widzę, że nie jest tak źle - bardzo mnie to cieszy, u Ciebie się ten diament w końcu wyszlifuje :) Tylko dobrego domu trzeba szukać :)

Posted

Zaglądam tu i cieszę oczy i duszę:loveu:
Po tylu latach w zamknięciu Iwa cieszy się światem, a świat nią.
Agusiazet - nie mogłaś dac jej nic lepszego:loveu:
A teraz w rękach i domu furciaczka kolejny piękny etap życia.:lol:

Posted

Podrzucam Iwusię na pierwszą!!! I zdecydowanie uważam, że jest w dobrych rękach!!!A to, że pewne osoby się nie lubią, ich sprawa, mnie to zupełnie nie interesuje. Wiem, że Furciaczkowa kocha duże psy i Iwa ma u niej dobrze, zdjęcia i filmiki mówią same za siebie! Żeby jej jeszcze znaleźć własny, wspaniały i kochający dom - szczyt marzeń!

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Cinek za agresywny:eviltong: poza tym jak sie Iw wkurzy to go zmiecie z powierzchni ziemi, załatwi go masą swą:diabloti:

Noo, Cinek to do szyi od razu :evil_lol: Każdy "mój" "jamnik" tak robi :diabloti:

Posted

I dzisiaj Iwa tez dostarczyla mi powodow do smiechu, a jak...agentka hihi
Poszlam poogarniac to i owo, mysle sobie wypuszcze suke niech sie pokreci, polazi troche.
Poczatkowo sobie dreptala za mna, zajelam sie czyms...po chwili dotarlo do mnie ze cos cicho sie zrobilo, nic mnie doopa nie traca wiec wolam "Iwaaaa"....cisza...wolam raz jeszcze dalej cisza. Chodze, wolam...nic. Mysle sobie...cholera moze drzwi nie zamknelam, moze okno otwarte...latam sprawdzam wsio na 4 spusty. Lekka panika...ale dobiega jakis dzwiek z szafy...otwieram a tam zadowolona Iwa siedzi w takiej duuzej szafie i wpierdziela kocie zarcie z usmiechem na mordce i pytajacym spojzeniem "Wolalas??":evil_lol: