sacred PIRANHA Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 oki dzięki zadzwonie do zadry bo widze ze ona tez zalega i przekaze jej dane do konta:-) Quote
furciaczek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Iwcia pozdrawia i prosi o ogloszonka:p Wywala sie wariatka kolami do gory i odstawia rozne takie cyrki:evil_lol: Quote
Tola Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 furciaczek napisał(a):Iwcia pozdrawia i prosi o ogloszonka:p Wywala sie wariatka kolami do gory i odstawia rozne takie cyrki:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cudo nie Iwa:evil_lol: Jednym słowem pełnia szczęscia. I o to chodziło Quote
furciaczek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ojj jak ja bede wyc...jest tak cudnym, cieplym psem ehhh ciezko sie bedzie rozstawac :( Naprawde duzo radosci wnosi do domu, spacery z nia to czysta przyjemnosc i relaks :) Quote
zadra Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cudne zdjęcie.Iwka pokazała pelny "garnitur" zębów. Quote
agada Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 W życiu bym nie powiedziała, że furciaczek ma tę samą sukę :crazyeye:, czy nie było jakichś niespodzianek podczas transportu :cool3:? Quote
agaga21 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 iwa jest coraz ładniejsza albo furciakowa coraz fajniejsze fotki robi ;) Quote
agusiazet Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Szczęśliwy pies pięknieje! I wielkie dzięki za to dla Furciaczkowej!!! Quote
furciaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 No jak sie Iwcia podoba to prosze :) CDN.. Quote
Alicja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 :loveu::loveu::loveu: http://i55.tinypic.com/v4yzcm.jpg Quote
Tola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='agusiazet']Szczęśliwy pies pięknieje! I wielkie dzięki za to dla Furciaczkowej!!! Przypominam ze obecnie szczęśliwa i piękna Iwa była takim wielkim smutasem Quote
zadra Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Mam wrażenie,że Iwa straciła ciuteczkę kilogramów.Nic dziwnego,przy takiej ilości aktywnych spacerów!!! Quote
furciaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Tola']Przypominam ze obecnie szczęśliwa i piękna Iwa była takim wielkim smutasem http://img692.imageshack.us/img692/7751/p1040367l.jpg Az mi serducho sie scisnelo jak zobaczylam to zdiecie:placz: Moj Iwutek kochany tyle czasu w schronie marniala...a takie cudo ehh [quote name='zadra']Mam wrażenie,że Iwa straciła ciuteczkę kilogramów.Nic dziwnego,przy takiej ilości aktywnych spacerów!!! A tak lekko stracila na wadze, nawet juz miesnie u niej widac:cool3: Ale dalej taki pulpecik jest troszke:evil_lol: Quote
agaga21 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 gosia w trybie natychmiastowym uszczęśliwia psiaki, które dostanie w swoje ręce:loveu: Quote
agusiazet Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Zamówiłam Iwce pakiet 40 ogłoszeń, jak tylko zostaną zrobione - powklejam linki! Quote
furciaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 agusiazet napisał(a):Zamówiłam Iwce pakiet 40 ogłoszeń, jak tylko zostaną zrobione - powklejam linki! To zaciskam kciuki za odzew z ogloszen! Quote
Tola Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='agusiazet']Zamówiłam Iwce pakiet 40 ogłoszeń, jak tylko zostaną zrobione - powklejam linki! Pddeslij Aga link na PW, gdzie mozna zamawiac. Mizianka dla szczęsciary:loveu: A to chyba sobie oprawię http://i55.tinypic.com/1zfsh2w.jpg, jak spojrzę z rana to gwarantowany lepszy dzien:cool3: Quote
Recommended Posts