Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniale oglądać Iwę taką szczęśliwą. Pamiętam jak smutno siedziała w schronie. Z każdym dniem pięknieje. Super Iwciu. Oby tak dalej. Trzymam kciuki za wspaniały dom, czekasz na niego tak długo...:kiss_2:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Wylecialo mi z glowy zeby sie zapytac, bede jutro znowu z Promka na ponownych badaniach i jesli nie zapomne to sie dowiem ile by kosztowalo wyciachanie dziewczyny.

Dzięki:):):)

Posted

agusiazet napisał(a):
Nikt w schronie nie powiedziałby, że to taka aktywna suka, i taka piękna:)

One wszystkie pięknieją, gdy dostaną miłość i zainteresowanie.
A w schronie są jednym wielkim smutkiem.

Posted

Doszly pieniazki za transport, dziekuje :)
Iwcia jest od 12. grudnia u mnie.
Porobie jej wiecej fot z czlowiekiem zeby do ogloszen bylo i po nowym roku trzeba zbombardowac internet Iwciowymi ogloszeniami :)

Posted

Życzę samych wspaniałych chwil w Nowym Roku, a Iwci wspaniałego domu.
[FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma]I[/FONT][FONT=Tahoma] oby tych sponiewieranych, potrzebujących nas stworzeń było jak najmniej[/FONT]. [/FONT]

Posted

Sterylka normalnie jakies 300zl ale Iwciowa jako ze pies do adopcji ok 200zl, dokladna wycena jak bede sie umawiac na zabieg :) Serducho przed zabiegiem zostanie zbadane na wszelki wypadek.
Iwka w coraz lepszej kondycji, zywsza taka jest nasza dziewczyna lata, biega jak wariat:evil_lol:

Posted

Ja bym była za umawianiem Iwy na sterylkę, 200 zł jeszcze będzie ze zgromadzonych funduszy, które Iwa już ma, więc można by zaryzykować ich wydanie. Tylko bardzo proszę może ktoś zrobiłby dla Iwy jakiś bazarek, bo z deklaracjami dla niej bardzo cieniutko!!! Teoretycznie Iwa ma deklaracji 240 zł miesięcznie z tym, że dwie deklarujące osoby nie wpłaciły ani razu:( Przykre, ale prawdziwe nie wiem, czy wysyłać im na PW jakieś upomnienia, to przecież ich dobra wola, czy dadzą te pieniądze, czy nie!

Posted

Myslę, ze trzeba przypomniec.
Ludzie często deklarują wpłaty na pare psów i potem sie gubią...
Miałam podobna sytuację z deklaracjami na Bursztyna i niestety - przypominałam.

Posted

pewnie, że umknęło! zapomniałam ze mam na Iwe deklaracje!
za duzo tego na głowie:-(
agusia ty sie nie zastanawiaj tylko przypominaj, ludzie mają czasem dużo deklaracji i umyka niestety...
dawaj nr konta na pw i juz uzupełniam, weź mnie podlicz razem ze styczniem juz

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
pewnie, że umknęło! zapomniałam ze mam na Iwe deklaracje!
za duzo tego na głowie:-(
agusia ty sie nie zastanawiaj tylko przypominaj, ludzie mają czasem dużo deklaracji i umyka niestety...
dawaj nr konta na pw i juz uzupełniam, weź mnie podlicz razem ze styczniem juz

Po podliczeniu powinnaś wpłacić 30 zł za listopad, grudzień 2010 i styczeń 2011 Dane do przelewu podam na PW