handzia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Wspaniale oglądać Iwę taką szczęśliwą. Pamiętam jak smutno siedziała w schronie. Z każdym dniem pięknieje. Super Iwciu. Oby tak dalej. Trzymam kciuki za wspaniały dom, czekasz na niego tak długo...:kiss_2: Quote
handzia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Agusiu, przepraszam Cię ale wyślij mi konto na Iwę bo mi się skasowało:oops: dzięki z góry Quote
furciaczek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Wylecialo mi z glowy zeby sie zapytac, bede jutro znowu z Promka na ponownych badaniach i jesli nie zapomne to sie dowiem ile by kosztowalo wyciachanie dziewczyny. Quote
agusiazet Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 furciaczek napisał(a):Wylecialo mi z glowy zeby sie zapytac, bede jutro znowu z Promka na ponownych badaniach i jesli nie zapomne to sie dowiem ile by kosztowalo wyciachanie dziewczyny. Dzięki:):):) Quote
agusiazet Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Wpłynęło dzisiaj 60 zł od Funi za grudzień 2010 i styczeń 2011. Dziękuję ślicznie:) Iwa ma w chwili obecnej 558 zł:) Quote
furciaczek Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 I znowu sie nie zapytalam...jutro bede to moze nie zapomne. Quote
evel Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Iwa to tak trochę wygląda jak... miks ONka z ASTkiem? :niewiem: Quote
agusiazet Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Nikt w schronie nie powiedziałby, że to taka aktywna suka, i taka piękna:) Quote
Tola Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 agusiazet napisał(a):Nikt w schronie nie powiedziałby, że to taka aktywna suka, i taka piękna:) One wszystkie pięknieją, gdy dostaną miłość i zainteresowanie. A w schronie są jednym wielkim smutkiem. Quote
agusiazet Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Furciaczku, napisz proszę, kiedy mija miesiąc pobytu Iwki u Ciebie, tak dla względów płatnościowych! Quote
furciaczek Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Doszly pieniazki za transport, dziekuje :) Iwcia jest od 12. grudnia u mnie. Porobie jej wiecej fot z czlowiekiem zeby do ogloszen bylo i po nowym roku trzeba zbombardowac internet Iwciowymi ogloszeniami :) Quote
agusiazet Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Ok, zamówię jej allegro i pakiet ogłoszeń, jak jakiś znajdę na bazarku! Quote
furciaczek Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Allegro to ja jej moge wystawic, zaden problem :) Quote
agusiazet Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Wpłynęło 20 zł od Handzi za grudzień i styczeń, Iwka ma 578 zł:) Quote
Tola Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Życzę samych wspaniałych chwil w Nowym Roku, a Iwci wspaniałego domu. [FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma]I[/FONT][FONT=Tahoma] oby tych sponiewieranych, potrzebujących nas stworzeń było jak najmniej[/FONT]. [/FONT] Quote
agusiazet Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Wpłynęło 10 zł od magenki za grudzień, dziękuję:0 mamy 588 zł! Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! Quote
holly101 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Samych cudowności i przede wszystkim Domku W Nowym Roku dla Iwci :) I wszystkiego dobrego dla wszystkich Aniołków ją wspomagających! Quote
furciaczek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Sterylka normalnie jakies 300zl ale Iwciowa jako ze pies do adopcji ok 200zl, dokladna wycena jak bede sie umawiac na zabieg :) Serducho przed zabiegiem zostanie zbadane na wszelki wypadek. Iwka w coraz lepszej kondycji, zywsza taka jest nasza dziewczyna lata, biega jak wariat:evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Trzeba chyba jakis nowy filmik nagrac bo cos cioteczki o Iwci zapomnialy widze:mad: Quote
agusiazet Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Ja bym była za umawianiem Iwy na sterylkę, 200 zł jeszcze będzie ze zgromadzonych funduszy, które Iwa już ma, więc można by zaryzykować ich wydanie. Tylko bardzo proszę może ktoś zrobiłby dla Iwy jakiś bazarek, bo z deklaracjami dla niej bardzo cieniutko!!! Teoretycznie Iwa ma deklaracji 240 zł miesięcznie z tym, że dwie deklarujące osoby nie wpłaciły ani razu:( Przykre, ale prawdziwe nie wiem, czy wysyłać im na PW jakieś upomnienia, to przecież ich dobra wola, czy dadzą te pieniądze, czy nie! Quote
Tola Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Myslę, ze trzeba przypomniec. Ludzie często deklarują wpłaty na pare psów i potem sie gubią... Miałam podobna sytuację z deklaracjami na Bursztyna i niestety - przypominałam. Quote
Joodith Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ja też bym przypomniała, pewnie umknęło deklarującym. Quote
sacred PIRANHA Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 pewnie, że umknęło! zapomniałam ze mam na Iwe deklaracje! za duzo tego na głowie:-( agusia ty sie nie zastanawiaj tylko przypominaj, ludzie mają czasem dużo deklaracji i umyka niestety... dawaj nr konta na pw i juz uzupełniam, weź mnie podlicz razem ze styczniem juz Quote
agusiazet Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):pewnie, że umknęło! zapomniałam ze mam na Iwe deklaracje! za duzo tego na głowie:-( agusia ty sie nie zastanawiaj tylko przypominaj, ludzie mają czasem dużo deklaracji i umyka niestety... dawaj nr konta na pw i juz uzupełniam, weź mnie podlicz razem ze styczniem juz Po podliczeniu powinnaś wpłacić 30 zł za listopad, grudzień 2010 i styczeń 2011 Dane do przelewu podam na PW Quote
Recommended Posts