Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vena&vivi napisał(a):
Z Furciaczkową, fur jeszcze po Pl nie jeżdzi więc ja kierowca byłam, Fur miała jakis problem ze swoim autem więc ja pożyczyłam i pojechałyśmy.

To podaj proszę koszt paliwa, które przypada na Iwkę, bo chyba jeszcze Cinek jechał, doliczę 50 zł i przeleję, tylko podaj konto na PW!

Poza tym ile psów jechało z pati-c, bo więcej niż dwa, więc ile mam przelać Pati?

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wsio przelej na konto fur bo za paliwo ona wykładała, z fur dobrze się znamy więc ona później mi przeleje to 50zł - koszta paliwa to 65zł - jechały ogolnie 3 psy - jeden do wawy, spowrotem Iwa i Cinek

Posted

agusiazet napisał(a):
To podaj proszę koszt paliwa, które przypada na Iwkę, bo chyba jeszcze Cinek jechał, doliczę 50 zł i przeleję, tylko podaj konto na PW!

Poza tym ile psów jechało z pati-c, bo więcej niż dwa, więc ile mam przelać Pati?

Rozmawiałam z pati. Za całość wyszło 370 zł, jechało 6 psów. Ode mnie Cinek i trzy szczeniaki, Iwa od Was i z Zamościa szczeniak, więc wychodzi ok. 62 zł za jednego psa. Za szczeniaki i część Cinka zapłacił DS jednego ze szczeniaków, przekazał 200 zł, pokrył więc transport szczeniąt - 186 zł i 14 zł z transportu Cinka, więc ja ze swojej strony muszę dopłacić za Cinka jedynie 48 zł. Pozostaje Wam do podziału 122 zł, na Iwę i szczeniaka z Zamoscia. Agusiu, wyślij mi na PW konto pati, ureguluję kwotę za Cinka.

Posted

Wróciło 170 zł od Pati-c oraz wpłynęło 10 zł od magenki 1 za listopad dla Iwci, dziękuję:)

Lady Swallow, ja pieniążków od Ciebie nie przyjmę, bo one są Pati-c, a ta zwróciła mi 170 zł, więc przeleję jej tylko 62 zł za Iwcię!

Posted

agusiazet napisał(a):
Wróciło 170 zł od Pati-c oraz wpłynęło 10 zł od magenki 1 za grudzień dla Iwci, dziękuję:)

Lady Swallow, ja pieniążków od Ciebie nie przyjmę, bo one są Pati-c, a ta zwróciła mi 170 zł, więc przeleję jej tylko 62 zł za Iwcię!

Ja nie proszę Cię o Twoje konto, tylko konto Pati, żebym mogła jej wpłacić.

Posted

Razem do zapłaty za Janke jest kwota 545 zł .
Hotelowanie od 3 listopada do 3 grudnia ( 31 dni ) 465 zł - 60 zł ( odjęłam waszą karme )=405 zł
Hotelowanie od 4 grudnia do 11 grudnia ( 8 dni po 15 zł doba z moja karma ) 120 zł .
Wykupienie ze schronu 20 zł

Transport ze schronu i do Zadry w dniu wyjazdu Janki dorzucam w swoje koszty .

Posted

Wlasnie sie wykapalismy...o matko co to tez sie dzialo!! Rzucala sie jak wsza, nie zdazylam dokladnie splukac i mi cholernica zwiala z wanny, poleciala do siebie malo na zakrecie nie wyrobila z ogromnym fochem na mordce zalegla na poslanku:evil_lol: Ale wycieranie bylo przyjemne:p
Zmiany na mordce nie zmniejszaja sie ale raczej tez nie sa wieksze, nie moczylam tego na wszelki wypadek.
Zadro, za ile dni isc do weta jesli dalej bedzie bez zmian??
Ufff zmeczylam sie jak nie wiem po czym...

Mialam aparat z duzym obiektywem i z bliska to to nie foci...no ale widac kawalek Iwy i w tle kociate, postaram sie ufocic takie momenty tak zeby bylo wiecej widac:evil_lol:
http://i51.tinypic.com/1q0hua.jpg

Poranne bieganko:loveu:

http://i53.tinypic.com/15col68.jpg

Posted

[quote name='funia']Razem do zapłaty za Janke jest kwota 545 zł .
Hotelowanie od 3 listopada do 3 grudnia ( 31 dni ) 465 zł - 60 zł ( odjęłam waszą karme )=405 zł
Hotelowanie od 4 grudnia do 11 grudnia ( 8 dni po 15 zł doba z moja karma ) 120 zł .

Dziękuję za podliczenie, przeleję dzisiaj po południu!

Posted

[quote name='furciaczek']Sobie lazimy i ogladamy koty (ten burdel przed domem to ich sprawka, wiecznie rozpierduche robia:roll: )

http://www.youtube.com/watch?v=pArRJJjMg9I

Tu uczymy sie wracac na zawolanie
http://www.youtube.com/watch?v=eOnxdOPgczM

http://www.youtube.com/watch?v=OgenWBmW6qQ

Ty wiesz co?! :obrazic: Iwa niby była potworem, Cinek wrednym podgryzaczem a tu co? Furciaczek-dog whisperer i potulne pieski! Może ja Ci oddam moją małpę na jakiś czas, jak ją zresocjalizujesz to odeślesz, co? :evil_lol:

Posted

Ale ja nic nie zrobilam...one tak same z siebie:evil_lol:
Jutro albo po jutrze bedziemy sprawdzac Iwe na psowate, Promke chyba wykozystam bo ona nie zwraca uwagi na psy i nie prowokuje innych do dziwnych zachowan :)
Mam jeszcze foty jak lata iwa z zabawka, jakos kiepska bo snieg mocno padal...ale uroczo wyglada:loveu: Potem wrzuce :)

edit:

http://allegro.pl/item1369662601.html

Agusiu podeslij mi prosze aktualny nr kom :)

Posted

[quote name='funia']Razem do zapłaty za Janke jest kwota 545 zł .

Przelałabym pieniądze, ale nie mam Twoich danych do przelewu:( Wątek hotelikowy zniknął:(

Posted

Agusiu wysyłam Ci pw z kontem.Dogomania usuneła wszystkie hoteliki płatne z dogomanii aby sie nie reklamowały w nachalny sposób......Zero informacji po prostu usuniete .

Posted

wiecie to jest skandal .... przecież te hoteliki uratowały życie setkom , tysiącom psów .... a do ich uratowania to chyba administratorzy nie dołożyli ani centa ...a stracić też nie stracili , bo nie miali co ....widać są tak chytrzy na kase że pewnie czekają aż hoteliki zamiast na upusty dla bezdomiaków bedą adminom wplacac kase na swoją reklame :angryy::mad:

myślę ze na szybko trzeba stworzyć PODZIEMNY spis hotelików

Posted

funia napisał(a):
Agusiu wysyłam Ci pw z kontem.Dogomania usuneła wszystkie hoteliki płatne z dogomanii aby sie nie reklamowały w nachalny sposób......Zero informacji po prostu usuniete .

Dostałam, dziękuję, przelew zrobię po powrocie z pracy:)

Furciaczkowa, plis, podeślij konto na PW - zwrot za paliwo i na auto czeka!