Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Furciaczku, to umawiaj Iwkę na sterylkę, aby nie dostała cieczki i nie było kłopotów!

Bede na kotrolnej wizycie z Dalia w przyszlym tygdniu o umowie se juz na konretny termin sterylizacji :)

Posted

Tekst do ogłoszeń:

Iwa, duża suka , nieco w typie molosa, jakaś mieszanka owczarka z nie wiadomo czym! Ma około 5 lat, choć w schronie oceniano ją na 8 - 9. Bardzo odżyła w domu tymczasowym. Sporo czasu przesiedziała w schronisku w Zamościu, zawsze smutna i nieszczęśliwa. W domu tymczasowym radosna, szalejąca na śniegu, pełna wigoru i pozytywnego nastawienia do człowieka i świata! Iwa jest zdrowa, zaszczepiona, w najbliższym czasie zostanie wysterylizowana. Może mieszkać w domu , jak i w kojcu, ale po latach w schronie bardzo potrzebuje bliskości człowieka. Nie brudzi, nie niszczy, nie szczeka bez powodu. Z innymi zwierzętami dogaduje się bez problemów, kotów nie gania, jest do nich przyjacielsko nastawiona. Potrafi chodzić na smyczy, bawić się zabawkami i słucha przewodnika. Ze względu na wielkość potrzebuje silnej ręki i stanowczego człowieka. Kontakt w sprawie adopcji: ( furciaczkwa napisz jaki, to uzupełnie, jeśli coś trzeba zmienić napisz co).

Posted

A ja się szczególnie na zamojszczakach nie udzielam, ale mam zamojszczanki w domu i tak jakoś płaczliwie mi się zrobiło jak patrzę na te foty. Jakie cuda dzieją sie z psami po wyciągnięciu ze schronu, piękna jest Iwa i mam nadzieje że trafi jej się dom marzeń. Dla całego Zamościa wielkie dzięki za powyciąganie tylu psiaków.Furciaczku, cuda robisz a ja ryczę przez Ciebie przy szczęśliwych fotach :)

Posted

agusiazet napisał(a):
Wpłynęło 30 zł 0d Toli za grudzień 2010, styczeń i luty 2011, Iwka ma na koncie 618 zł:)

Tola odswiezyża mi dzisiaj pamięć o zaległych zobowiązaniach.Bardzo przepraszam"na smierć zapomnialam".Jutro przeslę zaległą kaskę.

Posted

zadra napisał(a):
Tola odswiezyża mi dzisiaj pamięć o zaległych zobowiązaniach.Bardzo przepraszam"na smierć zapomnialam".Jutro przeslę zaległą kaskę.

Dziękujemy bardzo, wpłynęło 30 zł od Lidki, 10 zł od joodith, dziękuję serdecznie. Doliczam też 100 zł ode mnie za styczeń i tym sposobem Iwka ma na dzień dzisiejszy 758zł:):):) Furciaczku, jeśli nie wykasowałam Twoich danych do przelewu to jutro go zrobię:) I czy coś wiadomo o sterylce?

Posted

agusiazet napisał(a):
Dziękujemy bardzo, wpłynęło 30 zł od Lidki, 10 zł od joodith, dziękuję serdecznie. Doliczam też 100 zł ode mnie za styczeń i tym sposobem Iwka ma na dzień dzisiejszy 758zł:):):) Furciaczku, jeśli nie wykasowałam Twoich danych do przelewu to jutro go zrobię:) I czy coś wiadomo o sterylce?

U weta bede w piatek, wtedy tez ustalimy termin i konkretna kwote. Postaram sie jeszcze ponegocjowac, choc i tak znizke juz dostalysmy. Ja to sie ciesze ze serduszko przed zabiegiem zostanie dokladnie zbadane:loveu:
Mam tylko nadzieje ze nie bedzie chciala sobie gmerac przy ranie pooperacyjnej, nie wiem co lepiej...kubraczek czy "satelite" na leb?

Posted

agusiazet napisał(a):
Z moich obserwacji lepiej sprawdzają się kubraczki, ale takie fachowe, nie wyroby własne.

A u mnie odwrotnie - te gotowe (drogie jak cholera, nawiasem mówiąc) kubraczki se można we d... wsadzić :evil_lol: Moja osobista suka popylała w kubraku z t-shirta i w hełmie :cool3: ale ona jest psem-wężem, więc nie wiem czy się liczy :evil_lol: