agusiazet Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='Tola']Pddeslij Aga link na PW, gdzie mozna zamawiac. Mizianka dla szczęsciary:loveu: A to chyba sobie oprawię http://i55.tinypic.com/1zfsh2w.jpg, jak spojrzę z rana to gwarantowany lepszy dzien:cool3: Zaraz podeślę:) Quote
agusiazet Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Furciaczku, to umawiaj Iwkę na sterylkę, aby nie dostała cieczki i nie było kłopotów! Quote
furciaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 agusiazet napisał(a):Furciaczku, to umawiaj Iwkę na sterylkę, aby nie dostała cieczki i nie było kłopotów! Bede na kotrolnej wizycie z Dalia w przyszlym tygdniu o umowie se juz na konretny termin sterylizacji :) Quote
agusiazet Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 furciaczek napisał(a):Bede na kotrolnej wizycie z Dalia w przyszlym tygdniu o umowie se juz na konretny termin sterylizacji :) !!!Super!!! Quote
agusiazet Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Tekst do ogłoszeń: Iwa, duża suka , nieco w typie molosa, jakaś mieszanka owczarka z nie wiadomo czym! Ma około 5 lat, choć w schronie oceniano ją na 8 - 9. Bardzo odżyła w domu tymczasowym. Sporo czasu przesiedziała w schronisku w Zamościu, zawsze smutna i nieszczęśliwa. W domu tymczasowym radosna, szalejąca na śniegu, pełna wigoru i pozytywnego nastawienia do człowieka i świata! Iwa jest zdrowa, zaszczepiona, w najbliższym czasie zostanie wysterylizowana. Może mieszkać w domu , jak i w kojcu, ale po latach w schronie bardzo potrzebuje bliskości człowieka. Nie brudzi, nie niszczy, nie szczeka bez powodu. Z innymi zwierzętami dogaduje się bez problemów, kotów nie gania, jest do nich przyjacielsko nastawiona. Potrafi chodzić na smyczy, bawić się zabawkami i słucha przewodnika. Ze względu na wielkość potrzebuje silnej ręki i stanowczego człowieka. Kontakt w sprawie adopcji: ( furciaczkwa napisz jaki, to uzupełnie, jeśli coś trzeba zmienić napisz co). Quote
stonka1125 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A ja się szczególnie na zamojszczakach nie udzielam, ale mam zamojszczanki w domu i tak jakoś płaczliwie mi się zrobiło jak patrzę na te foty. Jakie cuda dzieją sie z psami po wyciągnięciu ze schronu, piękna jest Iwa i mam nadzieje że trafi jej się dom marzeń. Dla całego Zamościa wielkie dzięki za powyciąganie tylu psiaków.Furciaczku, cuda robisz a ja ryczę przez Ciebie przy szczęśliwych fotach :) Quote
lilk_a Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 a jest jakiś tekst do allegro ? grafikę już mam , poczekam na dane do adopcji i może tekst :) mogę ją wrzucić na stronkę ? http://strona.adoptuj.cba.pl/strona/ na razie taka świeża i pusta :) Quote
furciaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Dane kontaktowe: 606 361 293 mail: [email protected] gg: 3220722 Quote
agusiazet Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Lilka, tekst do ogłoszeń wstawiłam w pierwszy post tego wątku!!! Quote
Alicja Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 czy mogę poprosić cioteczki o głosy dla Szczecinka ?? [FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/threads/1997...a-stycze%C5%84![/FONT] Quote
sacred PIRANHA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ha! tu jesteś Alu! to już wiem na co mam głosować :-) Quote
Alicja Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):ha! tu jesteś Alu! to już wiem na co mam głosować :-) widzisz jak dobrze znalazłaś ;) Quote
furciaczek Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='lilk_a'][FONT=Georgia]allegro Iwy[/FONT] Cudne!! :) Quote
agusiazet Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Wpłynęło 30 zł 0d Toli za grudzień 2010, styczeń i luty 2011, Iwka ma na koncie 618 zł:) Quote
sacred PIRANHA Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ja wysłałam dopiero dzis bo nei chcialam z debetu bo to procenta;-) Quote
zadra Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 agusiazet napisał(a):Wpłynęło 30 zł 0d Toli za grudzień 2010, styczeń i luty 2011, Iwka ma na koncie 618 zł:) Tola odswiezyża mi dzisiaj pamięć o zaległych zobowiązaniach.Bardzo przepraszam"na smierć zapomnialam".Jutro przeslę zaległą kaskę. Quote
agusiazet Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 zadra napisał(a):Tola odswiezyża mi dzisiaj pamięć o zaległych zobowiązaniach.Bardzo przepraszam"na smierć zapomnialam".Jutro przeslę zaległą kaskę. Dziękujemy bardzo, wpłynęło 30 zł od Lidki, 10 zł od joodith, dziękuję serdecznie. Doliczam też 100 zł ode mnie za styczeń i tym sposobem Iwka ma na dzień dzisiejszy 758zł:):):) Furciaczku, jeśli nie wykasowałam Twoich danych do przelewu to jutro go zrobię:) I czy coś wiadomo o sterylce? Quote
furciaczek Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 agusiazet napisał(a):Dziękujemy bardzo, wpłynęło 30 zł od Lidki, 10 zł od joodith, dziękuję serdecznie. Doliczam też 100 zł ode mnie za styczeń i tym sposobem Iwka ma na dzień dzisiejszy 758zł:):):) Furciaczku, jeśli nie wykasowałam Twoich danych do przelewu to jutro go zrobię:) I czy coś wiadomo o sterylce? U weta bede w piatek, wtedy tez ustalimy termin i konkretna kwote. Postaram sie jeszcze ponegocjowac, choc i tak znizke juz dostalysmy. Ja to sie ciesze ze serduszko przed zabiegiem zostanie dokladnie zbadane:loveu: Mam tylko nadzieje ze nie bedzie chciala sobie gmerac przy ranie pooperacyjnej, nie wiem co lepiej...kubraczek czy "satelite" na leb? Quote
agusiazet Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Z moich obserwacji lepiej sprawdzają się kubraczki, ale takie fachowe, nie wyroby własne. Zapraszam na bazarek książkowy dla Iwki: http://www.dogomania.pl/threads/200012-Wspania%C5%82e-ksi%C4%85%C5%BCki-na-rewelacyjny-tymczas-cudownej-Zamo%C5%9Bcianki-Iwy-do-5-lutego-2011r-%29 Quote
sacred PIRANHA Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 moje tymczasowiczki rozpierdzielaly te kubraczki w oka mgnieniu...z satelitami jakoś łaził choc moja Abi to je z premedytacją rozwalała o sciany...ale ona to aparatka z adhd ...:shake: Quote
evel Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 agusiazet napisał(a):Z moich obserwacji lepiej sprawdzają się kubraczki, ale takie fachowe, nie wyroby własne. A u mnie odwrotnie - te gotowe (drogie jak cholera, nawiasem mówiąc) kubraczki se można we d... wsadzić :evil_lol: Moja osobista suka popylała w kubraku z t-shirta i w hełmie :cool3: ale ona jest psem-wężem, więc nie wiem czy się liczy :evil_lol: Quote
Recommended Posts