Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
w poniedziałek wyślę kaftanik posterylkowy dla Iwy :-) zadra ma po zamojskiej Lady:-)

Kaftanik już spakowany,czeka na Pirahnie.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to sobie poczeka hihii bo mi TZ zabrał teraz auto - może sie wyrobi podjechac do Was (jesli nie to ja podjade ale pozniej)
zadro uprzedz męża ze moze jakis koleś przyjechać po ...nawet nie wie po co:-) jak przyjdzie gość i nie będzie wiedział po co przyjechał to dajcie mu kaftanik:-)

Posted

furciaczek napisał(a):
Napisze, napisze...stresuje sie ;/
Kase ja wyloze, podeslesz pozniej Agusiu jakos a zwrot zrobimy na Twoje konto..moze tak byc?

Pewnie, że może! Ja 200 zł mogę przelać w każdej chwili, bo Iwka ma te pieniądze realnie! Daj tylko znać, że trzeba, a ja przelewam, w końcu tu jestem główną księgową:)

Posted

dokładnie miałam to pisać
do Cinka jedzie właśnie wet, jak go opatrzy to furciaczkowa jedzie do miasta, bez szycia sie chyba nie obędzie, najgorsze ze rękę ma powaznie pogryzioną, kosc na wierzchu ....srednio to wygląda niestety...

Posted

agusiazet napisał(a):
O Matko Boska, wiadomo czyj to pies, czy szczepiony? Furciaczku, zdrowiej!

Nie wiadomo czyj, ponoć szczepiony, ale nic pewnego na razie.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Iwa dziś niestety nie pojedzie na sterylkę, fur ma dość wrażeń - napadł ją i Cinka pies wiejski jakiś, burek, oboje pogryzieni.

sacred PIRANHA napisał(a):
dokładnie miałam to pisać
do Cinka jedzie właśnie wet, jak go opatrzy to furciaczkowa jedzie do miasta, bez szycia sie chyba nie obędzie, najgorsze ze rękę ma powaznie pogryzioną, kosc na wierzchu ....srednio to wygląda niestety...

zatkalo mnie ... trzymaj sie cieplutko Furciaczku :calus:

Posted

Bede zyc, bez paniki prosze :)
Jutro zadzwonie do wetki i umowie sie na inny termin, mysle nastepny tydzien coby moja reka troszku doszla do siebie :)
iwucha chyba zadowolona ze termin sie przesunal:lol:

Posted

Dzisiaj mialam zapytanie o Iwcie na GG...no ale niestety to jeszcze nie to:shake:
A nasza dziewczynka co...jak zawsze, biega,kopie, kopie, biega itd:evil_lol:
Jutro filmika wrzuce ciekawego:diabloti:
A dzisiaj fotaski...