zadra Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):w poniedziałek wyślę kaftanik posterylkowy dla Iwy :-) zadra ma po zamojskiej Lady:-) Kaftanik już spakowany,czeka na Pirahnie. Quote
agusiazet Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Wpłynęło 20 zł od agady, dziękuję i zaznaczam! Quote
sacred PIRANHA Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 to sobie poczeka hihii bo mi TZ zabrał teraz auto - może sie wyrobi podjechac do Was (jesli nie to ja podjade ale pozniej) zadro uprzedz męża ze moze jakis koleś przyjechać po ...nawet nie wie po co:-) jak przyjdzie gość i nie będzie wiedział po co przyjechał to dajcie mu kaftanik:-) Quote
agusiazet Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Czyli sterylka w ten czwartek? Płacić trzeba od razu, czy wysyłać rachunek do akcji sterylizacji? Quote
agusiazet Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Jutro trzymanie kciuków!!! Furciaczkowa, mam nadzieję, napisze, jak poszło! Quote
agusiazet Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 furciaczek napisał(a):Napisze, napisze...stresuje sie ;/ Kase ja wyloze, podeslesz pozniej Agusiu jakos a zwrot zrobimy na Twoje konto..moze tak byc? Pewnie, że może! Ja 200 zł mogę przelać w każdej chwili, bo Iwka ma te pieniądze realnie! Daj tylko znać, że trzeba, a ja przelewam, w końcu tu jestem główną księgową:) Quote
furciaczek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Napisze, napisze...stresuje sie ;/ Kase ja wyloze, podeslesz pozniej Agusiu jakos a zwrot zrobimy na Twoje konto..moze tak byc? Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Iwa dziś niestety nie pojedzie na sterylkę, fur ma dość wrażeń - napadł ją i Cinka pies wiejski jakiś, burek, oboje pogryzieni. Quote
sacred PIRANHA Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 dokładnie miałam to pisać do Cinka jedzie właśnie wet, jak go opatrzy to furciaczkowa jedzie do miasta, bez szycia sie chyba nie obędzie, najgorsze ze rękę ma powaznie pogryzioną, kosc na wierzchu ....srednio to wygląda niestety... Quote
agusiazet Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 O Matko Boska, wiadomo czyj to pies, czy szczepiony? Furciaczku, zdrowiej! Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 agusiazet napisał(a):O Matko Boska, wiadomo czyj to pies, czy szczepiony? Furciaczku, zdrowiej! Nie wiadomo czyj, ponoć szczepiony, ale nic pewnego na razie. Quote
Tola Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Koszmar:shake: To teraz trzymamy kciuki za furciaczkową. Trzymajcie się. Quote
Tengusia Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ladySwallow napisał(a):Iwa dziś niestety nie pojedzie na sterylkę, fur ma dość wrażeń - napadł ją i Cinka pies wiejski jakiś, burek, oboje pogryzieni. sacred PIRANHA napisał(a):dokładnie miałam to pisać do Cinka jedzie właśnie wet, jak go opatrzy to furciaczkowa jedzie do miasta, bez szycia sie chyba nie obędzie, najgorsze ze rękę ma powaznie pogryzioną, kosc na wierzchu ....srednio to wygląda niestety... zatkalo mnie ... trzymaj sie cieplutko Furciaczku :calus: Quote
furciaczek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Bede zyc, bez paniki prosze :) Jutro zadzwonie do wetki i umowie sie na inny termin, mysle nastepny tydzien coby moja reka troszku doszla do siebie :) iwucha chyba zadowolona ze termin sie przesunal:lol: Quote
furciaczek Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Wstepnie sroda ale w poniedzialek mam zadzwonic coby potwierdzic :) Quote
agusiazet Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Co się odwlecze, to nie uciecze! To, co przelać już te dwie stówki z Iwkowych zasobów? Quote
zadra Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 furciaczek napisał(a):Wstepnie sroda ale w poniedzialek mam zadzwonic coby potwierdzic :) Trzymaj się Furciaczku,bardzo mi przykro!!! Quote
furciaczek Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Dzisiaj mialam zapytanie o Iwcie na GG...no ale niestety to jeszcze nie to:shake: A nasza dziewczynka co...jak zawsze, biega,kopie, kopie, biega itd:evil_lol: Jutro filmika wrzuce ciekawego:diabloti: A dzisiaj fotaski... Quote
Joodith Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ależ jej życie się odmieniło, świetnie wygląda :loveu: Quote
agusiazet Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Przypominam o bazarku na potrzeby Iwy, który utknął w martwym punkcie:( http://www.dogomania.pl/threads/200012-Wspania%C5%82e-ksi%C4%85%C5%BCki-na-rewelacyjny-tymczas-cudownej-Zamo%C5%9Bcianki-Iwy-do-5-lutego-2011r-%29 Quote
Recommended Posts