malawaszka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 możesz to w 6 poście wstawić bo tam jest Twój i będziesz miała łatwiej uaktualniać ja wpłacę jeszcze to deklarowane 100 zł ze sznupkowych Quote
conceited Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Dzis dzwonilam do dr. Dabrowskiego i umowilismy sie, ze rachunek Fuksa jest otwarty i pojade zaplacic dopiero w dzien ostatniej wizyty, bo troche ich jeszcze ma byc. Info o Fuksie z pierwszej reki:diabloti: : I took the day off school actually today, so I could give him all attention today. Hes been calm, seeminglys happy and nothing really bad to report. He also ate a bit and has been drinking. No peeing inside, thank god, hehe. I took him to the vet, where they gave him some more painkillers, antibiotics and anti-inflammatories iv. And they want him to come for some more painkillers tomorrow as well. Im guessing after tom he might be getting pills instead, so I dont have to take him on saturday. But well see tomorrow. So right now hes beeing a very good boy, that just needs alot of love and cuddle. He doesnt seem to be in any pain either now. And he loves his bed. Slept through the whole night. He def needs his rest. I still havent tried to have him alone in the apartment, but I will see tomorrow how that goes. Ill let u know. Let me know if you have any questions. W skrocie :p: Fuks byl u weta, gdzie dostal antybiotyk, leki przeciwzapalne i przeciwbolowe. Jutro idzie na kolejna wizyte, a potem dostanie leki do podawania w domu. Chlopak jest grzeczny i kochany, potrzebuje uwagi i przytulania. Duzo spi i kocha swoje nowe poslanko. Troche zjadl, nie zrobil siku w domu. Charlotte zrobila sobie dzis dzien wolny, zeby pobyc z Fuksem, wiec nie wie jeszcze jak reaguje na bycie samemu w domu, ale jutro idzie do szkoly wiec jutro zobaczymy. LeCoyotte - Fuks potrzebuje gotowki:oops: Quote
conceited Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 bazarek na Fuksa i Dyzia http://www.dogomania.pl/threads/195433-Bazrek-na-Dyzia-i-Fuksa-botki-39-40-sexi-sukienki-i-inne-bajery.?p=15633575#post15633575 zapraszam ! Quote
conceited Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 No i juz nie ma bazarku. Usuneli mi go. Ponoc niezgodny z regulaminem. Robilam go trzy godziny. Nie mam sily...tyle ciuchow, butow, wgranych zdjec... ja pierdziele. Quote
malawaszka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 o rany.... szkoda, że tak od razu, można było chyba dać czas na poprawienie :shake: ehh Quote
conceited Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 dokladnie... za duzo zdjec w pierwszym poscie... wystawialm mnostwo rzeczy, nie wiem kiedy znow uda mi sie wygospodarowac ze 2 godziny :/ Quote
LeCoyotte Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Poproś moda żeby przywrócił wątek albo wysłał Ci jego treść na PW. Może pomoże. Quote
conceited Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Prosilam. Viris twierdzi, ze sie nie da. Quote
conceited Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 wlasnie dzwonila Charlotte, ze wraca z Fuksem od weta i pies znow dostal 3 zastrzyki. Poniewaz wet zauwazyl pooperacyjna opuchlizne, jutro tez trzeba bedzie isc z psem na kotrole. Potem juz tylko tabletki. Charlotte obiecala przeslac mi jakies zdjecia Fuksa. Quote
ania z poznania Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 A jak się Fuksio zachowuje? Jest grzecznym chłopcem? Quote
conceited Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Ponoc jest bardzo grzeczny :) Charlotte tez mowi, ze pies musi znac swoje miejsce i tyle. U Jackie mieszkaly 3 osoby, ona, jej siostra i jej siostry chlopak. Jedna osoba na cos pozwalala, druga zabraniala i psu sie pomieszalo. Charlotte od poczatku wyznaczyla zasady i jest ok. Mowi, ze jest bardzo przytulasny :) przypominam o klopotach finansowych Fuksa...:roll: jak na razie Fuks odnotowal na swoim koncie jedynie wplate Malawaszki w kwocie 120 zl, a wydal juz ponad 600zl:-( Quote
malawaszka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 dziś poszło jeszcze 100 zł, więcej już nie mogę :( bo sama nie mam deklaracji na psy w hotelach i DT :( Quote
Ajula Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 kochane ciocie z Poznania i okolic - może ktoś mógłby nam przetrzymać niedużego psa od niedzieli wieczorem do wtorku rano? może być w kojcu, albo ogródku Quote
conceited Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 zrobilam bazarek na nowo: http://www.dogomania.pl/threads/195471-Na-Dyzia-i-Fuksa-botki-39-40-sexi-sukienki-i-inne-gadzety-do-05.11.?p=15637839#post15637839 zapraszam. Quote
conceited Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 zdjecia Fuksa: http://picasaweb.google.com/charlottesaland/Fuks?feat=email# Quote
ania z poznania Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 http://lh3.ggpht.com/_U4i-7AcQOmg/TMr8ufx_inI/AAAAAAAAB98/K0hwr4Vtbfg/PA280318.JPG Rewelacja! Widzę, że Charlotte panuje nad nim, wyznaczone miejsce, granice, super! Quote
conceited Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 a to jest wlasnie te kupione legowisko, ktore bardzo przypadlo Fuksowi do gustu :) przypominam o ciezkiej sytuacji finansowej Fuksa... Quote
KaRa_ Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Super,że sytuacja Fuksa polepszyła się i jest w fajnym miejscu :) Quote
wieso Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 wlasnie pprzyjechalam wlasnie dp Poznania, zaraz bede wysylac .... Quote
conceited Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 nowe wiadomosci od Charlotte: Hi again, I added som more pics of Fuks, you prob saw it. Also I went to the vet today, where he got another 2 shots. And I got antibiotics and painkillers tablets for 5days to give him. Thursday is next planned visit to the vet. Other than that I cant complain of anything, he is behaving really nice, alone as well. So he is basicly just a sweetheart, thats happy all the time and always ready for some cuddle :) tlumaczenie: Charlotte dodala do albumu Fuksa nowe zdjecia (link ten sam co wczesniej). Byli znow u weterynarza, dostal kolejne zastrzyki oraz tabletki na nastepne 5 dni. Nastepna wizyta u weta przewidziana jest na czwartek. Poza tym, Fuks zachowuje sie grzecznie, nawet jak zostaje sam w domu, jest ciagle wesoly i zawsze gotowy na przytulanki :) Quote
ania z poznania Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 No to takie wrażenie jak zrobił na mnie..... Quote
malawaszka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 oby tak dalej! to będzie znaczyło, że wystarczy mu wytyczyć jasne granice i jest miód chłopak :loveu: Quote
Recommended Posts