conceited Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 tu jest link: http://allegro.pl/fuks-wspanialy-sznaucer-czeka-na-dom-i1328508329.html zmienilam zdjecia, ale nie wiem dlaczego sie wyswietlaja stare. jak wchodze na ta aukcje, zeby zmienic zdjecia to wyswietlaja sie juz nowe, klikam "akceptuj" i ogloszenie jest ze starymi ... (?) Quote
conceited Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Kto go przygarnie na 3 tygodnie w Swieta...? :( ja mam mieszkanie, a w nim trzy koty + jeden kot na tymczasie. Nie moge :( Uploaded with ImageShack.us Quote
malawaszka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 może by zmienić jakoś tekst - mniej o przeszłości, a więcej o tym jak jest teraz? jaki on jest i jak się zachowuje - w domu, na dworze itd...? póki co dałam tutaj: http://www.facebook.com/album.php?aid=33469&id=106101606088123&saved http://www.forum.e-sznaucery.pl/viewtopic.php?p=59818#59818 Quote
malawaszka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Conceited a czemu piszesz na allegro, że Czoko jest średnia? Średni jest Fuks - a ona taka sama duża jest? bo ja zawsze myślałam, ze ona jest mini Quote
conceited Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Hmmm... ja sie srednio na sznaucerach wyznaje, ale z tego co wiem, sa trzy : male, srednie i olbrzymie. Male to chyba sa wielkosci westa? czy myle cos? sredni jest do kolan, a olbrzym to olbrzym? Fuks jest pomiedzy srednim , a olbrzymem, tak ustalilysmy z Ania z Poznania. Co do allegro Fuksa, jestem na prawde kiepska w pisaniu ogloszen, wydawalo mi sie, ze jest dobre - komplet info o Fuksie. Nie wiem co wiecej moglabym dopisac. Podpowiedz ;) Quote
zerduszko Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Mini są większe od westa. A olbrzymy wcale nie sa tak olbrzymie ;) Quote
conceited Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 O mamo. No wedlug mnie Czoko jest srednia, a Fuks jest olbrzymem...:oops: moze ktos kto go widzial na zywo mnie poprawi...GoniaP? Ania z Poznania? Quote
zerduszko Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 A ile ona ważą/mierzą? U mnie jest teraz krótkołapy średniak do kolana - waga 20 kg. Quote
conceited Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 O jezusie, to chyba macie racje, bo Fuks wazy okolo 20 kg. Czyli Fuks jest sredni, a Czoko mini?:evil_lol: Nie wiem ile ona wazy, ale jest dosc krępa, Fuks jest chudej budowy. Dziewczyny, ktore je widzialy na zywo ! pomocy ! Charlotte mowila, ze Fuks podczas strzyzenia byl bardzo grzeczny, ze Pani z salonu Pan Kracy byla nim zachwycona i mowila, ze wyglada jakby byl rasowy :p Jutro o 13:30 idziemy z nim do weta jeszcze raz, bo niestety nie przestal trzepac lbem. Mozemu mu to juz weszlo w nawyk, a moze sie cos zle goi. Trzeba sprawdzic. Ma tez na pysku takie jakby dwie brodawki i to tez bym chciala skonsultowac. Na zarcie dla Fuksa zrzucilysmy sie z GoniaP po 50zl. Dostal troche puszek bo suchego nie chce zrec. Za jutrzejsza wizyte znow wyloze z kieszeni :( Quote
malawaszka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 wg mnie własnie Fuks jest średniakiem a Czoko mini nie mam już kasy, żeby Wam dołożyć :( eh Quote
wieso Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 nie dostal jeszcze mojej kasy ??????????????? Quote
conceited Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Wieso, ostatnia wplate od Ciebie Fuks ma zaksiegowana 02.11.2010 (350zl). Quote
ania z poznania Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Choco jest mini, ale z tych ciut wyższych, za to drobna jest. A Fuks, dokładnie, jest na pewno wyższy od średniego ale jednocześnie za mały na olbrzyma, wysokość taka pomiędzy. Quote
ania z poznania Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Cioteczki, mogę Was zaprosić na wątek cudownej suni ze skrzywionym po wypadku kręgosłupem?: http://www.dogomania.pl/threads/193586-Maja-sunia-o-cudownym-charakterze-ze-skrzywionym-kr%C4%99gos%C5%82upem Proszę, zajrzyjcie do niej..... Quote
KaRa_ Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ŚLICZNIE Fuks wygląda w nowej fryzurze! Wręcz nie do poznania chłopak! Mam nadzieje,że uda się znaleźć domek na te trzy tygodnie! Ja niestety psów do domu nie mogę brać jedynie do kojca a to raczej nie dla niego. Quote
conceited Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Czy ktoras z Was obserwuje Fuksa na moim allegro? Bo juz mialam nadzieje, ze to jakis domek, ale teraz mysle, ze to jednak Wy... :) Quote
GoniaP Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Przede wszystkim wielkie podziękowania należą się p. Ani z salonu Pankracy! Pani Ania ostrzygła Bingusia całkowicie za darmo! Należą Jej się ukłony, bo psiak wygląda pięknie! Proponuję by teraz zrobić Bingusiowi profesjonalną sesję zdjęciową i w ramach wdzięczności podarować najpiękniejsze zdjęcie Pani Ani. Co Wy na to? Quote
malawaszka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 nooo to by było COŚ :) w antyramie z podziękowaniami, a i zdjęcia takie piękne do ogłoszeń by się przydały :) Quote
GoniaP Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Nio :) To zaraz piszę do Helga@Ares ;) Quote
wieso Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 conceited napisał(a):Wieso, ostatnia wplate od Ciebie Fuks ma zaksiegowana 02.11.2010 (350zl). nie rozumiem, dlaczego...lece sprawdzic.... Quote
conceited Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Bylysmy z Charlotte u dr Dabrowskiego bo tak jak pisalam wyzej, Fuks strasznie trzepie lbem. Doktor zagladnal mu do ucha i mowi, ze pionowa czesc kanalu usznego (chyba tak to sie nazywalo) jest ladnie wygojona, ale pozioma spuchla, praktycznie nie pozostawiajac przejscia dla powietrza, oraz zauwazyl polipy w uchu. Dal przeciwzapalne srodki i kazal przyjsc za tydzien. Jesli przejdzie - ok, jesli nie - operacja wyciecia polipow:mdleje: Przy okazji wyszlo, ze Fuks ma zapalenie w okolicach czlonka, spowodowane najprawdopodobniej przycieciem go podczas golenia:scared: Ten sam lek przeciwzapalny ma pomoc i na czlonka. Dzis zaplacilam 25zl. No przyznac sie, kto obserwuje aukcje Fuksa ?!:p Quote
conceited Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 uaktualniam: dotyczczasowe wydatki Fuksa: pierwsza wizyta (lek do uszu + plyn do plukania uszu) = 59zl operacja uszu = 450 zl badanie moczu = 20zl jedzenie (8kg) Brit = 45 zl legowisko = 55zl trzy wizyty kontrolne na ktorych podano zastrzyki przeciwbolowe, przeciwzapalne i antybiotyki + tabletki = 234 zl kolejna porcja zarcia (suche i puszki) = 103zl wizyta lekarska w sprawie czlonka i trzepania lbem :) = 25zl konto Fuksa: Malawaszka wplacila = 120zl + 100zl = 220 zl Wieso = 350zl conceited = 100zl LeCoyotte = 22,50 GoniaP = 53zl Podsumowanie: wydano 863 zl, wplaty 692,50 zl = - 245,5 Quote
malawaszka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 o kurcze biedak :( a ta druga operacja to jaki koszt? oby nie była potrzebna :( czemu się te polipy zrobiły? nie było ich wcześniej? Quote
conceited Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Doktor mowil, ze to nie bedzie juz tak powazny zabieg, ze wtedy kolnierz bedzie nosil gora dwa dni. O cene nie spytalam, bo my zawsze mamy tam maly metlik tlumaczeniowy (spotyka sie Polski lekarz, Norwezka, dwie lekarki, i ja i wszyscy mowimy po angielsku-polsku :) ). Polipow wczesniej chyba nie bylo, nic wczesniej nie wspominano. Dodatkowo jeden szew zostal w srodku, doktor go nie zdjal poprzednim razem wiec dobrze, ze poszlysmy. Jedyne co dobre, ze te brodawki na mordce nie sa grozne. Taka uroda. To co ? mowilmy Pani z Pankracego, ze przyciela fiutka ? ;) Quote
Recommended Posts