malawaszka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jest śliczny ale obcięty niestety będzie miał większą szansę na dom Quote
giselle4 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 malawaszka napisał(a):jest śliczny ale obcięty niestety będzie miał większą szansę na dom a nie bedzie jemu zbyt zimno:( Quote
zerduszko Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Można "obciąć" na zimowo. Ja moją sukę tnę w grudniu, bo grzeją strasznie w mieszkaniu i jej za gorąco. Quote
GoniaP Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 giselle4 napisał(a):a nie bedzie jemu zbyt zimno:( W razie czego myślę, że znajdę dla niego zimowy kubraczek ;) Quote
conceited Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Noire napisał(a):Oki, bede u weta w poniedzialek to zapytam. Czy piesek bedzie mogl przyjechac na Rataje w Poznaniu? moze byc problem. Charlotte jest niemobilna. Potrzebowalybysmy pomoc w transporcie, bo ja pracuje 6 dni w tygodniu, a potem 7 dni w tygodniu i tak wkolko. Mam wole przerwy miedzy zajeciami, ale tak dwie, trzy godziny. Quote
conceited Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 slychac ciagle to samo ... Fuksio grzeczny i zakochany w swojej Pani. wiem juz skad wezme jedzenie, Przezes przytuliska zgodzil sie przekazac worek karmy dla Fuksa :) wiec przynajmniej nie bede miec kolejnego wydatku. karma marketowa - ale na ten moment nie moge mu kupic znow worka dobrej karmy. puscilam info na facebooku, znajomy zamiescil info o Fuksie na swoich dwoch stronach, ktorymi administruje, jest allegro - i ani jednego telefonu ! prosze Was psie cioteczki - zlitujcie sie na Fuksikiem i dajcie mu DT na swieta :( nie chce zeby szedl do hotelu bo jest juz przyzwyczajony do czlowieka i musi znow trafic do klatki... :( ja mam teraz malego kota na tymczasie, ze swierzbem i tasiemcem :/ Quote
farmerka63 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Conceited - w kwestii Fuksa niestety nie pomogę . Też mam przegęszczonko :( Ale po ostatnim odrobaczaniu moich kotów została mi jedna pipetka na małego kotka o masie 0,5 - 2,5 kg bardzo skutecznego specyfiku firmy Bayer o nazwie Profender Spot-on . To się wkrapia na karczek a następnie jest rozprowadzane z krwiobiegiem po całym organizmie. Niszczy wszystkie stadia rozwojowe nicieni i tasiemców. Naprawdę bardzo skuteczne - wiem , bo borykałam się z tasiemcami u moich kotów. Profender wreszcie nas od tych gadzin uwolnił. Ma ważność do grudnia 2010 - więc ostatni dzwonek. Quote
wieso Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 serce mi sie kraje ze nie moge fizycznie pomoc :-(, pieniazki beda wyslane w poniedzialek, tak mi obiecano.... Quote
conceited Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Farmerko - mala wczoraj dostala advocata na karczek. Boje sie tylko caly czas, ze przeszlo to cholerstwo na moje trzy koty, ktore byly odrobaczane kilka miesiecy temu. Nie maja kontaktu bezposredniego bo nienawidza tej malej z calego serca i omijaja ja szerokim lukiem, ale nie izoluje malej wiec mieszkamy wszyscy na tej samej otwartej przestrzeni. Teraz jej wychodza z dupki kawalki tasiemca (obrzydlistwo, jak wzielam to cos do reki to zaczelo sie wić) i z uszu wypadaja jej czarne kawalki swierzba. Chyba musze wszystkie swoje koty wziac i odrobaczyc, ale to juz sa duze skurczybyki, waza znacznie wiecej wiec bede musiala zakupic tego wiecej. Bojje sie tez, ze ja lub moj TZ bedziemy mieli zaraz swierzba. Niemniej dziekuje za oferte. :) Quote
conceited Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 wieso napisał(a):serce mi sie kraje ze nie moge fizycznie pomoc :-(, pieniazki beda wyslane w poniedzialek, tak mi obiecano.... dziekuje Wieso za wsparcie duchowe i finansowe. Fuksio glownie dzieki Tobie ma teraz zdrowe uszy i DT. dziekuje :) Quote
wieso Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 conceited napisał(a):dziekuje Wieso za wsparcie duchowe i finansowe. Fuksio glownie dzieki Tobie ma teraz zdrowe uszy i DT. dziekuje :) ach, kochana,,,,gdybym mogla.....molestuje tutaj roznych ludzi ale jakos mi nic na razie nie wychodzi :( Quote
conceited Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Noire - GoniaP dzis umowila Fuksa na zabiegi fryzjerskie do PanKracego i zaoferowala sie go tam zawiezc i odwiezc :) Bardzo dziekuje Wam obu :) Quote
kinga_kinga7 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 kochane cioteczki zapraszam na bazarek na bialskie psiaki,mamy ich ponad 320..zbieramy na opał i słomę:( Quote
conceited Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Jutro Gonia pojedzie z Fuksiem do fryzjera. Maja wizyte umowiona na 17:00 :) mam nadzieje, ze od razu zrobia zdjecia Fuksia w nowej fryzurze :) Quote
malawaszka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 o jak czadowo!!!!!! szkoda, że już będzie ciemno na dworze Quote
wieso Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 no to czekamy na Fuksa w nowej fryzurze, ..... Quote
conceited Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Zapraszam Szanowne Panie i Sznownych Panów do ogladania i podziwiania Fuksa, Sznaucera pełną gębą : http://picasaweb.google.com/charlottesaland/Fuks2?feat=email# :loveu: Quote
GoniaP Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Teraz tylko potrzeba profrsjonalnej sesji zdjęciowej i .... fru do domu! Quote
Helga&Ares Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Łaaaaaaaaaaaaał cudeńko:loveu::loveu: Allegro?:lol: Quote
malawaszka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Conceited daj link do allegro o którym pisałaś - potrzebuję tekst skopiować - albo tekst ogłoszeniowy tu wklej Quote
Recommended Posts