Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja niestety do kojca nie mogę go zabrać bo mam sunie, której zbliża się cieczka i muszę oddzielać psy.
Nie mogą do środy go przechować? niech tylko nie dają mu sygnałów takich,że pies czuje sie zagrożony.

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

conceited napisał(a):
Wyslalam smsa, mam nadzieje, ze jak odczyta to oddzwoni.

Powiedzialam Jackie, zeby mi dala czas do srody, ze wezme go w dzien operacji, zeby juz zoperowany mogl jechac do innego DT.
Chyba wyszla na jaw ta jego ukrywana agresja, o ktorej mowil Pan Tomek. Pewnie siostra chcac go zgonic z kanapy podniosla reke, a jemu sie to zle kojarzy.
Kurde no... masakra jakas. :(

nie wiem czy od razu agresja - pies skołowany w nowym miejscu - nie mały pies, i od razu na kanapie - więc sobie pomyślał, że to jego kanapa, nie wiemy też jak wyglądało to zganianie

Posted

Wsciekla jestem, bo jednak jak ktos sie decyduje byc DT to musi przewidziec takie sytuacje. Nigdy nie mozna zagwarantowac jak pies z ulicy, czy ze schronu bedzie sie zachowywal w domu. Kurde... !

Posted

Dzieki Wieso, choc pieniedzmi martwie sie najmniej. Wyloze, ufam, ze mi Pan Tomek w koncu cos wplaci, jak nie, to bede was prosila o wplacenie tego, co deklarowalyscie na poczatku.
Najbardziej martwi mnie, ze nie mam go gdzie ulokowac :(
Jejku, moze jutro Pan Tomek wlaczy telefon...

Posted

conceited napisał(a):
ciekawe czy kastracja by go uspokoila...

no w razie czego bede go dawac do hotelu :/

Kastracja nei ejst metoda wychowawczą. Może pomóc, ale bez odpowiedniego podejścia nic nie da.

Ale numer z tego psa :shake:

Posted

Sytuacja na dzis jest bez zmian.
Pan Tomek ma nadal wylaczony telefon, nie mam pieniedzy na koncie.
Trzeba bedzie jednak psa zawiezc do hotelu.

Mam tylko jedna prosbe... niech ktos mi pomoze zabrac psa od weta !
Nie chce sie zwalniac z pracy bo to oznacza mniej pieniedzy, a jak mam placic teraz za hotel, to pieniadze sie przydadza :/

Helga&Ares zabierze jutro przed jedenasta Fuksa z dotychczasowego DT i zaprowadzi na operacje na 12:00 do doktora Dąbrowskiego, za co jej bardzo bardzo bardzo dziekuje !

Koncze prace o 20:00, doktor nie bedzie psa trzymal tak dlugo, ktos go musi odebrac (ja wczesniej dam pieniadze) i zawiezc do ... jakiegos hoteliku (tez dam pieniadze :( ).

POMOCY

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ale do jakiego hotelu Fuks ma jechać?

a tego to ja nie wiem... probuje sie dodzwonic do GoniP, czy tam u jej znajomej w hoteliku pod Szamotulami jest miejsce, ale chwilowo nie odbiera. Jak nie bedzie, to zadzwonie do hoteliku Na Woli. Nie wiem co mam zrobic.

Co do przekonywania DT... nie wiem jak mialabym ja przekonac, bo Jackie mowi, ze nie chodzi o nia, a o jej mlodsza siostre, ktora sie boi z psem przebywac, a poniewaz Jackie siedzi na uczelni non stop, to glownie ta siostra z psem przebywa w domu.

Posted

Ja ewentualnie mogę go na jedną noc wziąć do kojca...ale po operacji to raczej kojec to nie bardzo... niestety do domu nie mam szans wzięcia psa bo mam własne...

Posted

Dzownilam do hotelu Na Woli - ceny zaporowe !
Pani jednak mowi, ze jest to tak zwana "dniowka" czyli cena dla psow, ktore przyjezdzaja na kilka dni. Mowi tez, ze ma wszystkie wewnetrzne boksy porezerwowane bo zbliza sie wszystkich swietych i ludzie oddaja psy na czas wyjazdu. Cena za dzien to uwaga uwaga... 40zl:diabloti:
Wytlumaczylam jednak Pani, ze chodzi o psa schroniskowego, po operacji i pytala ile normalnie place w innych hotelach, powiedzialam , ze od 200 do 450 zl. Pani poszla przegladnac ksiazke rezerwacji, gdyby sie cos znalazlo - oddzwoni.

Reasumujac, jestem bliska omdlenia, bo wychodzi na to, ze jutro musze zaplacic 450zl za operacje i okolo 450zl za jakis hotel...

Pan Tomek telefon wlaczyl, ale nie oddzwania. Gonia jeszcze tez nie oddzwonila.

Wiem, ze moge liczyc na te 300zl od Wieso, ktore deklarowala, za co bardzo dziekuje.