Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Fuksiku, mam nadzieję, że ta cisza na Twoim wątku oznacza, że jesteś bardzo grzeczny i nie ma o czym pisać:D Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej Pani:)

• 3 weeks later...
  • Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kikaka napisał(a):
Cześć Fuksiku, mam nadzieję, że ta cisza na Twoim wątku oznacza, że jesteś bardzo grzeczny i nie ma o czym pisać:D Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej Pani:)

przepraszam za milczenie ale pracy duzo......dzisiaj odwiedzil mnie Fuks ale tylko krociutko i w pracy.....w przyszly piatek przyjedzie na dluzsze odwiedziny wiec beda zdjecia :)
Powoli uspakaja sie, nie szczeka za duzo, nie trzepie uszami.....slodziak jest....wiecej za tydzien :) pozdrawiamy

• 3 weeks later...
Posted

pozdrowienia od Fuksa :) chlopak czuje sie dobrze , niestety obydwie z Carina mamy duzo pracy i niewidzimy sie tak czesto, mam nadzieje ze w lipcu bedzie wiecej czasu i pojdziemy na wspolne spacerki i naturalnie beda zdjecia :)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

serdeczne pozdrowienia od Fuksa dla wszystkich jego fanek i fanow :)

przedwczoraj niespodziewanie odwiedzil mnie Fuks, radosc byla ogromna, bo po pierwsze niespodzianka a po drugie dodanie mi otuchy w trudnej dla mnie chwili....
nie widzialam Fuksa juz dosc dawno, a tu Fuks slicznie wyglada, przytyl i pies nie do poznania, wesoly, szczesliwy i te oczy pelne radosci, to jeden z najszczesliwszych psow na swiecie !!!!
pozdrowienia wieso

Posted

wieso napisał(a):
serdeczne pozdrowienia od Fuksa dla wszystkich jego fanek i fanow :)

przedwczoraj niespodziewanie odwiedzil mnie Fuks, radosc byla ogromna, bo po pierwsze niespodzianka a po drugie dodanie mi otuchy w trudnej dla mnie chwili....
nie widzialam Fuksa juz dosc dawno, a tu Fuks slicznie wyglada, przytyl i pies nie do poznania, wesoly, szczesliwy i te oczy pelne radosci, to jeden z najszczesliwszych psow na swiecie !!!!
pozdrowienia wieso

szalenie się cieszę :)
pozdrawiam serdecznie Fuksiową Pańcię :)

• 4 weeks later...
Posted

napisalam na poscie Kredki ze dzisiaj spotkala nas niespodzianka, odwiedzil nas Fuks z Carina z zapytaniem jak bylo w odwiedzinach i jak Panopek Kredki sie czuje....
Kredka jak zwykle na poczatku powsciagliwa ale potem to co bylo to po prostu szalenstwo, wlacznie ze skokami do stawku :)
Fuks przytyl i juz prawie nie miesci sie w swoich sweterkach, zarosl chlopak ale Carina chciala zobaczyc jaka dluga siersc on ma.....na wiosne otrzyma fryzure sznupka :)
a teraz dwa najszczesliwsze psy :)

Posted

Bardzo Ci Wiesiu dziękuję za te zdjęcia i wiadomości. Co jakiś czas myślę o Fuksie, byłam ciekawa jak się ma i czy nie daje swojej Pani za bardzo w kość i czy te jego uszy się kompletnie zagoiły... Tyle razy chciałam pytać, ale czytam na wątku Kredki, że teraz masz dużo ważniejszych spraw na głowie, więc nie chciałam się napraszać.
Bardzo się cieszę :)

Posted

witaj conceited,
u nas juz powoli z gorki :)...ucieszylam sie z wizyty Fuksa.....sliczny chlopak, wesoly gdy zapomni chwilami o swojej przeszlosci jest wesoly jak szczeniak....Carina pare razy byla z nim u weterynarza ktory przeczyscil mu uszy i teraz wogole nie trzepie glowa.....od niedawna jest posiadaczem wlasnego domku z ogrodkiem, przez pierwsze dni byl znowu niepewny ale szybko sie zorientowal ze wszystko jest ok.....czasami musi biedak siedziec 6 godz sam ale chyba mu to na reke, bo Carina bierze go wszedzie ze soba i jest tak zmeczony ze chyba jest zadowolony z tej samotnosci bo moze sie wyspac....:)
Bawi sie pluszakami, podrzuca je, popiskuje, poszczekuje na nie.....lubi biegac przy rowerze, wtedy rozpedza sie i biegnie dlugimi susami....nic nie niszczy, lubi jezdzic autem....
jest takim szczesliwym psem co widac na zdjeciach :)
pozdrawiamy serdecznie

Posted

Kochane Cioteczki, zapraszam serdecznie na bazarek, ręcznie robione szaliki, pelerynki, kominy. Dochód będzie przeznaczony na leczenie szczeniaków z wirusówką z przytuliska w Mosinie:

http://www.dogomania.pl/threads/2158...1#post17782461

Maja:
http://www.dogomania.pl/threads/2084...iny-%29/page13

Mimi:
http://www.dogomania.pl/threads/2145...A-%29%29%29%29!!!

oraz na bazarek ciuszkowy (Zara, Promod, Solar), z którego dochód będzie przeznaczony na pobyt Saurona w hotelu:

http://www.dogomania.pl/threads/215889-Markowe-ciuszki-M-S-Zara-Solar-Promod-na-Saurona-do-23.10.?p=17781910#post17781910

• 1 month later...
Posted

POMÓŻ NAM I WEŹ UDZIAŁ W KONCERCIE CHARYTATYWNYM

Serdecznie zapraszamy na koncert charytatywny, na rzecz naszych podopiecznych!!!!!!

Bilety w cenie 55 zł do nabycia w RockLongLuck-u na ulicy Półwiejskiej oraz u wolontariuszy Fundacji Głosem Zwierząt.

Artyści całe gaże przekazują na pomoc zwierzętom.

• 2 months later...
  • 8 months later...
  • 1 year later...