kikaka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Cześć Fuksiku, mam nadzieję, że ta cisza na Twoim wątku oznacza, że jesteś bardzo grzeczny i nie ma o czym pisać:D Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej Pani:) Quote
wieso Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 kikaka napisał(a):Cześć Fuksiku, mam nadzieję, że ta cisza na Twoim wątku oznacza, że jesteś bardzo grzeczny i nie ma o czym pisać:D Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej Pani:) przepraszam za milczenie ale pracy duzo......dzisiaj odwiedzil mnie Fuks ale tylko krociutko i w pracy.....w przyszly piatek przyjedzie na dluzsze odwiedziny wiec beda zdjecia :) Powoli uspakaja sie, nie szczeka za duzo, nie trzepie uszami.....slodziak jest....wiecej za tydzien :) pozdrawiamy Quote
wieso Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 pozdrowienia od Fuksa :) chlopak czuje sie dobrze , niestety obydwie z Carina mamy duzo pracy i niewidzimy sie tak czesto, mam nadzieje ze w lipcu bedzie wiecej czasu i pojdziemy na wspolne spacerki i naturalnie beda zdjecia :) Quote
conceited Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 ale nam zarósł chłopaczyna :) powrót do stanu sprzed postrzyżyn :D Quote
ania z poznania Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Kochani, zobaczcie w jakim tragicznym stanie trafiły dzisiaj do Mosiny dwa sznaucerki mini, sunia prawdopodobnie z ropomaciczem :placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/210031-Sznaucerki-mini-w-tragicznym-stanie-ropomacicze-potrzebne-DS-DT-i-na-operacj%C4%99!!!?p=17123951#post17123951 Potrzebne DS/DT i fundusze.......... Quote
wieso Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 serdeczne pozdrowienia od Fuksa dla wszystkich jego fanek i fanow :) przedwczoraj niespodziewanie odwiedzil mnie Fuks, radosc byla ogromna, bo po pierwsze niespodzianka a po drugie dodanie mi otuchy w trudnej dla mnie chwili.... nie widzialam Fuksa juz dosc dawno, a tu Fuks slicznie wyglada, przytyl i pies nie do poznania, wesoly, szczesliwy i te oczy pelne radosci, to jeden z najszczesliwszych psow na swiecie !!!! pozdrowienia wieso Quote
ania z poznania Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jak miło czytać takie wieści :)! Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 cudne wieści, wieso dzięki :loveu: Quote
klaki91 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 A ja właśnie dzisiaj sobie myślałam co u Fuksa słychać :) to bardzo dobrze, że szczęśliwy :) Quote
conceited Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 wieso napisał(a):serdeczne pozdrowienia od Fuksa dla wszystkich jego fanek i fanow :) przedwczoraj niespodziewanie odwiedzil mnie Fuks, radosc byla ogromna, bo po pierwsze niespodzianka a po drugie dodanie mi otuchy w trudnej dla mnie chwili.... nie widzialam Fuksa juz dosc dawno, a tu Fuks slicznie wyglada, przytyl i pies nie do poznania, wesoly, szczesliwy i te oczy pelne radosci, to jeden z najszczesliwszych psow na swiecie !!!! pozdrowienia wieso szalenie się cieszę :) pozdrawiam serdecznie Fuksiową Pańcię :) Quote
wieso Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 napisalam na poscie Kredki ze dzisiaj spotkala nas niespodzianka, odwiedzil nas Fuks z Carina z zapytaniem jak bylo w odwiedzinach i jak Panopek Kredki sie czuje.... Kredka jak zwykle na poczatku powsciagliwa ale potem to co bylo to po prostu szalenstwo, wlacznie ze skokami do stawku :) Fuks przytyl i juz prawie nie miesci sie w swoich sweterkach, zarosl chlopak ale Carina chciala zobaczyc jaka dluga siersc on ma.....na wiosne otrzyma fryzure sznupka :) a teraz dwa najszczesliwsze psy :) Quote
conceited Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Bardzo Ci Wiesiu dziękuję za te zdjęcia i wiadomości. Co jakiś czas myślę o Fuksie, byłam ciekawa jak się ma i czy nie daje swojej Pani za bardzo w kość i czy te jego uszy się kompletnie zagoiły... Tyle razy chciałam pytać, ale czytam na wątku Kredki, że teraz masz dużo ważniejszych spraw na głowie, więc nie chciałam się napraszać. Bardzo się cieszę :) Quote
wieso Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 witaj conceited, u nas juz powoli z gorki :)...ucieszylam sie z wizyty Fuksa.....sliczny chlopak, wesoly gdy zapomni chwilami o swojej przeszlosci jest wesoly jak szczeniak....Carina pare razy byla z nim u weterynarza ktory przeczyscil mu uszy i teraz wogole nie trzepie glowa.....od niedawna jest posiadaczem wlasnego domku z ogrodkiem, przez pierwsze dni byl znowu niepewny ale szybko sie zorientowal ze wszystko jest ok.....czasami musi biedak siedziec 6 godz sam ale chyba mu to na reke, bo Carina bierze go wszedzie ze soba i jest tak zmeczony ze chyba jest zadowolony z tej samotnosci bo moze sie wyspac....:) Bawi sie pluszakami, podrzuca je, popiskuje, poszczekuje na nie.....lubi biegac przy rowerze, wtedy rozpedza sie i biegnie dlugimi susami....nic nie niszczy, lubi jezdzic autem.... jest takim szczesliwym psem co widac na zdjeciach :) pozdrawiamy serdecznie Quote
kikaka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jaki piękny, szczęśliwy pychol!!!!! Aż sie łza w oku kręci:) Quote
ania z poznania Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Kochane Cioteczki, zapraszam serdecznie na bazarek, ręcznie robione szaliki, pelerynki, kominy. Dochód będzie przeznaczony na leczenie szczeniaków z wirusówką z przytuliska w Mosinie: http://www.dogomania.pl/threads/2158...1#post17782461 Maja: http://www.dogomania.pl/threads/2084...iny-%29/page13 Mimi: http://www.dogomania.pl/threads/2145...A-%29%29%29%29!!! oraz na bazarek ciuszkowy (Zara, Promod, Solar), z którego dochód będzie przeznaczony na pobyt Saurona w hotelu: http://www.dogomania.pl/threads/215889-Markowe-ciuszki-M-S-Zara-Solar-Promod-na-Saurona-do-23.10.?p=17781910#post17781910 Quote
dronka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 POMÓŻ NAM I WEŹ UDZIAŁ W KONCERCIE CHARYTATYWNYM Serdecznie zapraszamy na koncert charytatywny, na rzecz naszych podopiecznych!!!!!! Bilety w cenie 55 zł do nabycia w RockLongLuck-u na ulicy Półwiejskiej oraz u wolontariuszy Fundacji Głosem Zwierząt. Artyści całe gaże przekazują na pomoc zwierzętom. Quote
dronka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA BAZAREK CAŁY DOCHÓD PRZEZNACZONY NA PODOPIECZNYCH FUNDACJI GŁOSEM ZWIERZĄT http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19868031 Quote
Recommended Posts