Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziwna sprawa z tym czlowiekiem, ale mnie juz nic nie zdziwi. On dzwonil wtedy i mowil, ze babka, ktorej dal psa (nota bene doszlam do tego kto to jest - teraz kandyduje na radną) nie odbiera smsow od niego, a teraz sam nie podnosi sluchawki i nie odpowiedzial na smsy. Masakra...

Fuksowi najbardziej przydalby sie dom :( to jest wiecznie tulajacy sie pies, non stop zmieniajacy domy, schroniska i wlascicieli. Teraz jeszcze te swieta cholerne :/

Osobiscie uwazam, ze uroczo wyglada w tych dlugich kudelkach. On ma taka miekka sierc :)

Posted

jesli jest potrzebny fryzjer, moge zapytac moja zaprzyjazniona weterynarz w Poznianiu, moze zrobi to za darmo, jak nie, postaram sie pokryc koszta, czekam na odzew

Posted

Noire napisał(a):
jesli jest potrzebny fryzjer, moge zapytac moja zaprzyjazniona weterynarz w Poznianiu, moze zrobi to za darmo, jak nie, postaram sie pokryc koszta, czekam na odzew

byloby cudownie :)
cioteczki od sznaucerow uwazaja, ze jest potrzebny, choc wedlug mnie ma slodkie te dlugie kudelki, ale sznaucera w nich raczej nie przypomina :) chetnie skorzystamy z oferty.

Posted

conceited napisał(a):
byloby cudownie :)
cioteczki od sznaucerow uwazaja, ze jest potrzebny, choc wedlug mnie ma slodkie te dlugie kudelki, ale sznaucera w nich raczej nie przypomina :) chetnie skorzystamy z oferty.

Oki, bede u weta w poniedzialek to zapytam. Czy piesek bedzie mogl przyjechac na Rataje w Poznaniu?