klaki91 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Oj, jak bosko by było gdyby jednak los się do niego uśmiechnął :) Quote
conceited Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Tez jestem ciekawa jak wynik rozmow. Wlasnie dzwonila tez jedna Pani z ogloszenia o Fuksie, brzmiala bardzo fajnie, dopytywala szczegolowo o psiaka, rozmawialo sie fajnie, ale podziekowala za informacje i powiedziala, ze musi sie naradzic z rodzina, przemyslec gruntownie sprawe i oddzwoni. Quote
conceited Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Wyslalam ankiete adopcyjna, a Wieso ja tlumaczy na niemiecki ;) Quote
Weronika Walerych Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Czekam z niecierpliwością na wiadomości o ewentualnej adopcji Fuksa!Szukałam, próbowałam wśród znajomych i niestety nikt się nie zgłosił!:-( Conceited czekam na wiadomości!:-) Quote
MyszkaMiki Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Bardzo przepraszam za offtop. Poszukiwany jest właściciel tego oto bernardyna. jeśli ktoś rozpoznaje psa i wie kto był jego właścicielem proszę o kontakt. Mówiąc krótko piesek ten został zakatowany na śmierć. Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie. Quote
kikaka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='MyszkaMiki']Bardzo przepraszam za offtop. Poszukiwany jest właściciel tego oto bernardyna. jeśli ktoś rozpoznaje psa i wie kto był jego właścicielem proszę o kontakt. Mówiąc krótko piesek ten został zakatowany na śmierć. Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie. nie wiem co powiedzieć...jak tak można??????:-(:-(:-(:placz::placz::placz::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
malawaszka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 jejku - trzymam :kciuki: za pozytywną decyzję! no i za te uszy! cholera to tak jest, że jak pies ma już jakieś problemy to to się powtarza... albo trzeba znaleźć przyczynę - może alergia, albo coś :niewiem: Quote
conceited Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Dzis jest ten dzien, w ktorym decyzja ma zapasc na 100%. Fuks zostal juz wczoraj zachipowany a konto ewentualnej podrozy do Niemiec :) Charlotte byla z nim wczoraj u weta bo... chyba ma stan zapalny w uszach, dostal zastrzyk... rece opadaja. To sie nigdy nie skonczy. Mam nadzieje, ze tam kolo Was Wieso jest jakis fajny wet. Cioteczki, zakladajac, ze Fuks pojedzie, czy jest ktos kto zna kogos kto moglby zawiezc Fuksa do Berlina w weekend? Stamtad Wieso z nowa Pania Fuksa odebralyby psiaka. Quote
What May NN Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 trzymam mocno kciuki za pozytywną decyzję :-) niestety nie znam nikogo kto kursuje na trasie poznań-berlin, ale jesli bedzie taka podrzeba to dołoże się do transportu - ślędze watek od początku i bardzo mocno kibicuje Fuksowi ;-) Quote
Igiełka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 sorry za off Zapraszamy na bazarek dla chorych bezdomnych szczeniat,One nie mają nic Kup miłość,ciepło i jedzonko!Super Cegiełki!Dla chorych i niekochanych-do 18.02.g.10 Quote
conceited Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 ehhh...mamy problem (dla odmiany...) Wieso nam sie powaznie rozchorowala, sama lezy pod kroplówa, musiala odwolac spotkanie z Pania zainteresowana adopcja Fuksa. Dzis jestem umowiona z Charlotte, ktora miala nadzieje, ze w ten weekend Fuks pojedzie do domu, zachipowalysmy go, wyrabiamy paszport. Nie wiem co jej powiedziec... Wieso - daj tylko znac, czy Pani jest zdecydowana na 100% czy nie. i zdrowiej !!! Quote
malawaszka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 o jeny :( Wieso ZDROWIEJ!!!!!!!!! :calus: Quote
conceited Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Rozmawialysmy z Wieso przez telefon: FUKS JEDZIE NA 100% :multi: Wlasnie wystawilam Fuksowi paszport u doktora Dąbrowskiego :) wczoraj zostal zachipowany :) Niestety, znow go to ucho drapie, dostal wczoraj zastrzyk przeciwzapalny, po ktorych mu lepiej. Doktor sadzi, ze Fuks jest (jak moj kot) alergikiem i bedzie musial byc (jak moj kot) na tabletkach przeciwzapalnych. Mojemu kotu Encorton pomaga. Fuks przed wyjazdem tez dostanie ten lek do Niemiec. A teraz najwazniejsze...Cioteczki i wujkowie ... pomozcie nam zorganizowac transport !!! Myslimy o transporcie lączonym, tzn ktos wiezie psa do Berlina, a nowa Pani odbiera go z Berlina. Niestety, poniewaz ta Pani nie ma samochodu, moze zorganizowac sobie transport do Berlina jedynie na srode. Szukamy wiec kogos, kto moglby zawiezc psa do Berlina za zwrotem kosztow. Uzbieramy na benzyne, na pewno :) Poki co zaplacilam 66zl za paszport bo nie mozna wziac paszportu psiego na fakture i na fundacje :oops: ale to juz trudno, nie dolicze do pierwszego postu, niech Fuks ma, na nowe zycie :) Quote
dronka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Czaderska wiadomość! Bardzo się cieszymy...chociaż taka kropla optymizmu. Quote
wieso Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 no to teraz moge spokojnie umrzec :evil_lol: nie uwierzycie ale latanie po korytarzu z kroplowka w jednej rece i handy w drugiej nie jest latwe :p ale z tym umieraniem to jeszcze nie, najpierw Fuks musi dojechac, potem musze jeszcze dlugie lata sprawdzac czy mu sie dobrze zyje.... Ciesze sie ogromnie ze Fuks bedzie niedaleko nas i bedziemy chodzic razem na spacery.... Martwie sie tylko jego uszami, jaka moze miec alergie ? pokarmowa ? na co? czy mozna to jeszcze lepiej wybadac ? dolaczam sie do prosby, o dowiezienie Fuksa do Berlina, jego przyszla pani bedzie jechala prawie cala noc by dojechac do Berlina i tam czekac na Fuksa, sama nie ma samochodu ale od czego sie ma przyjaciol :multi: Quote
GoniaP Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Wieso, myślimy intensywnie nad transportem. A Tobie należy się Oskar za dom dla Fuksia :) Quote
xxxx52 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ja bede wracala do Niemiec ale w ta niedziele.Moglabym psa zabrac ale ta nowa opiekunaka musialby na umowionym parkingu odebrac psiaka. Czy ta pani jest sprawdzona? Quote
wieso Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 malawaszka napisał(a):o jeny :( Wieso ZDROWIEJ!!!!!!!!! :calus: dzieki malawaszko, postaram sie :) Quote
wieso Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 xxxx52 napisał(a):Ja bede wracala do Niemiec ale w ta niedziele.Moglabym psa zabrac ale ta nowa opiekunaka musialby na umowionym parkingu odebrac psiaka. Czy ta pani jest sprawdzona? tak, jest sprawdzona, jak juz pisalam sama nie ma samochodu i jest uzalezniona od samochodu przyjaciol a ci maja tylko wtedy czas....ale zadzwonie do niej jutro i sie zapytam moze ktos inny z nia pojedzie.....to by bylo cudownie.... Quote
wieso Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 malawaszka napisał(a):o jeny :( Wieso ZDROWIEJ!!!!!!!!! :calus: dzieki malawaszko, postaram sie :) Quote
GoniaP Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Wpłaty Fuks: Weronika W - 100zł Wydatki Fuks: do uzupełnienia Quote
Recommended Posts