Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje Pani Romo :), ale obawiam sie, ze w ta niedziele to za wczesnie :( bo Fuks ma w poniedzialek wizyte u weta. Musimy przed wyjazdem uporzadkowac jego uszy i zalatwic leki na wyjazd.

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak przez kilka miesiecy nie bylo ani jednego telefonu, tak dzis byly dwa ! W tym jeden z Kopenhagi ! :)

Powiedzialam jednak, ze Fuks juz zajety :)

Przypominam, ze szukamy transportu na srode do Berlina ! za zwrot kosztow.

Posted

[quote name='conceited']Tak jak przez kilka miesiecy nie bylo ani jednego telefonu, tak dzis byly dwa ! W tym jeden z Kopenhagi ! :)

Powiedzialam jednak, ze Fuks juz zajety :)

Przypominam, ze szukamy transportu na srode do Berlina ! za zwrot kosztow.

a może poleciłabyś naszego Pele zainteresowanym domkom i podała nr do supergogi??
http://www.dogomania.pl/threads/189894-Pele-smutny-czarny-chyba-sznaucer-szuka-domu-nawet-DT

Posted

A Pele jest u Malawaszki na stronie? Bo ta Pani mowila, ze strone zna, gdy jej polecalam. Jesli nie ma tam Pelego, to chetnie go polece. Ta Pani ma dwa sznaucery, olbrzyma i miniature i brakuje jej sredniaka :) Ma tez kota i pies musi tolerowac koty i psy. Do domu z Kopenhagi niestety nie mam kontaktu bo Pani dzwonila ze skype'a.

Posted

GoniaP napisał(a):
Wieso, myślimy intensywnie nad transportem. A Tobie należy się Oskar za dom dla Fuksia :)

GoniaP , to Wam sie naleza same Oskary we wszystkich kategoriach za to co robicie !!!!!!!!!
my tu czekamy z niecierpliwoscia......:)

Posted

Fuks jedzie na 100% !!!

Tak bardzo sie cieszymy :)

W poniedzialek jeszcze kontrola, leki na podroz i wio... do nowego domu.

Kochani, Asia pojedzie za zwrot kosztow, dlatego wielka prosba - kto moze, niech dorzuci sie do benzyny na konto Fundacji Glosem Zwierzat tytulem: na transport Fuksa.

Posted

cudownie!!!!!! Fuksiku!!!! już niedługo :loveu:

ja niestety już nie dam rady się dorzucić już bo zbieram teraz na kojec dla sznupów, który chcę u mnie postawić i po prostu kosmicznych pieniędzy potrzebuję :shake:

Posted

dronka napisał(a):
Trzymam kciuki za chłopaka, no i niech się języka nauczy szybko ;-)

Psy nie musza sie uczyc jezyka,psy sa kosmopolityczne reaguja na ton mowy.Wszystkie psy szczekaja jednakowo na calym swiecie,dlatego nie wazne skad pochodza ,z jakiego kraju ,wazne jest tylko ,ze znajda odpowiedni dom z odpowiednimi ,odpowiedzalnymi opiekunami.

Posted

farmerka63 napisał(a):
A co Ty mówisz, xxx ??? Wiadomo powszechnie, że niemieckie szczekają "wau-wau " ;)

To tylko ludzi wymysl,gdyz psy szczekaja wszystkie jednakowo