Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a koguty :

cock a doodle doo ! :D

Fuksio w drodze. Wczoraj mialam wieczor pelen przygod, jak opowiem to i tak nikt nie uwierzy, w kazdym razie wylądowałam w domu o 23:00 i nie mogłam sie przykladac do wyprawiania Fuksa w droge, wszystko zostawilam Asi i mam nadzieje, ze wszystko pojdzie gladko.

Asiunia - jestes boska !!! :)

Umiwram z ciekawosci jak Fuksio zareguje na nową Panią i vice versa.

Posted

Dzwonila Asia, aby powiadomic, ze MISJA WYKONANA :)

Zachwycala sie Fuksem, ze taki kochany i wesoly, a ja jej powiedzialam, ze przeciez Fuks uwielbia jezdzic samochodem ! :) Widac, ze sprawia mu to ogromna radosc.

Co smieszne, Asia i Pani Carina byly umowione w Berlinie miedzy 12 a 13, a o 9 Asia odebrala telefon, ze juz sa i czekaja :)
Byly male problemy językowe, ale uśmiech jest uniwersalny :)

Fuks zabrał ze soba swoje posłanko, leki i dokumenty.

Teraz juz tylko czekamy na info od Wieso. Tak mi przykro, ze juz Fuksia nie zobacze :)

Posted

ale byl dzien dzisiaj :).......krotko.... pani zachwycona Fukse.... _ slowa pani Cariny. Siedzimy sobie na tylnym siedzeniu i sobie opowiadamy, Pani mnie pyta,; co on teraz mysli ? .....To bylo przeznaczenie - jej slowa....ostatni sms dostalam okolo 15-ej byli w poblizu Hannoveru czyli jeszcze jakies 250km a tak napisala - wspaniale uczucie, podziekowania od Cariny i Fuksa.....:)
Zdjecia beda. Powinni powoli dojechac albo spia gdzies bo jechali cala noc .....
Aha, mamy spotkanie z Fuksem w piatek, beda zdjecia......
oj, chyba sama sie zmeczylam..... :)
teraz czekam na wiadomosci z domu, jak sie obudza....ale chyba beda spac do rana, czego im z calego serca zycze :)

Posted

jakie cudowne wiadomości:lol::lol::lol: Nowa Pani i Fuksik muszą się teraz dobrze poznać, trzeba dać im troche czasu:razz: najważniejsze, że od razu się polubili!

Posted

nowy sms wyslany 19.08....wiec jestesmy w domu :), Fuks zjadl i wypil. Obwachal cale mieszkanie i teraz lezy na swoim lozeczku w kuchni obok mnie. To na razie tyle. Jestesmy obydwoje padnieci UFF !!!! Zaraz wysle maila ale najpierw zjem. Pozdrowienia Carina i Fuks....

Odpowiedz na smsa : DOBRANOC :)

no to tez moge odetchnac.....bo caly dzien byl jakis pechowy.....chyba to pelnia ksiezyca i dlatego, tak bylam poddenerwowana ze moja kroplowka zamiast do zyly poleciala obok a ja tego nawet nie czulam :evil_lol: dopiero jak napuchlo....ale kuz dobrze, tak juz bardzo dobrze....

Posted

I ja sie bardzo ciesze:) Wieso- tylko o Ciebie sie martwie... uratowalas nam Fuksa, a sama chorujesz :(

Charlotte pyta, czy aby wszystko jest zrozumiale, bo wet napisal instrukcje po angielsku. Chodzi o to, ze Fuksio ma brac 1 tableteczke rano, a gdy mu sie polepszy (bedzie mniej trzepal glówką), to juz tylko pół tabletki dziennie. Po jakims czasie, jedna tabletke co drugi dzien :) raz w tygodniu powinno sie mu tez czyscic delikatnie uszka patyczkiem do uszu nasaczonym tym płynem, który dostał.
Charlotte tez jest bardzo przejeta i dopytuje co u Fuksia.

Aniu - jak zawsze ... samochody. Szkoda gadac ;)

Posted

dziekuje, nie martwcie sie o mnie bedzie dobrze :) , Pozdrowienia dla Charlotte, wszystko bedzie dobrze, jak juz pisalam w piatek zobacze Fuksa bo jestesmy umowione :), bedzie mial chlopak jak w raju, wreszcie ma swojego panopka :).....

Posted

Świetnie, że Fuks już szczęśliwie deojechał.
Wieso powrotu do zdrowia życzę.
Pytanie jak wygląda sprawa ze zwrotem kosztów za podróż Fuksa?
Gorsz mi dzisiaj wpadł i mogę się trochę podzielić.

Posted

A jednak n ie mogę spać i sprawdziłam konto Fuksa.
Ostatnie wpłaty są od:
wujek i ciocia - 30zł
What May NN - 50zł
Razem: 70zł
Dziękujemy bardzo :Rose:, ale musimy prosić o więcej.... :modla:

Posted

Dobre wieści od Fuksa ;-)
Chłopakowi się wreszcie poszczęściło.
Puściłam grosz na Benkę za fuksową podróż.
Goniu P czy na fundację można przekazywać 1% z podatku?