malawaszka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 hahaha i amerykańskie żaby co robią rebep :D szerokiej drogi FUKSIE!!!!! Quote
conceited Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 a koguty : cock a doodle doo ! :D Fuksio w drodze. Wczoraj mialam wieczor pelen przygod, jak opowiem to i tak nikt nie uwierzy, w kazdym razie wylądowałam w domu o 23:00 i nie mogłam sie przykladac do wyprawiania Fuksa w droge, wszystko zostawilam Asi i mam nadzieje, ze wszystko pojdzie gladko. Asiunia - jestes boska !!! :) Umiwram z ciekawosci jak Fuksio zareguje na nową Panią i vice versa. Quote
malawaszka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 hahahaha cock a doodle doo - dobre :lol: Powodzenia Fuksie!!!!!!! :kciuki: Quote
conceited Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Dzwonila Asia, aby powiadomic, ze MISJA WYKONANA :) Zachwycala sie Fuksem, ze taki kochany i wesoly, a ja jej powiedzialam, ze przeciez Fuks uwielbia jezdzic samochodem ! :) Widac, ze sprawia mu to ogromna radosc. Co smieszne, Asia i Pani Carina byly umowione w Berlinie miedzy 12 a 13, a o 9 Asia odebrala telefon, ze juz sa i czekaja :) Byly male problemy językowe, ale uśmiech jest uniwersalny :) Fuks zabrał ze soba swoje posłanko, leki i dokumenty. Teraz juz tylko czekamy na info od Wieso. Tak mi przykro, ze juz Fuksia nie zobacze :) Quote
malawaszka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 czekamy na wieści od wieso :loveu: matko ja sie cieszę!!!!!!! :laola: Quote
kikaka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 super!!!:multi: mam nadzieję, że bedą też jakieś zdjęcia Fuksia Quote
What May NN Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 bardzo się cieszę, że Fuks znalazł swojego ludzia :-) Quote
ania z poznania Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 conceited napisał(a):Wczoraj mialam wieczor pelen przygod, jak opowiem to i tak nikt nie uwierzy Opowiadaj :), tutaj na dogo wszystko jest możliwe :) Quote
wieso Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ale byl dzien dzisiaj :).......krotko.... pani zachwycona Fukse.... _ slowa pani Cariny. Siedzimy sobie na tylnym siedzeniu i sobie opowiadamy, Pani mnie pyta,; co on teraz mysli ? .....To bylo przeznaczenie - jej slowa....ostatni sms dostalam okolo 15-ej byli w poblizu Hannoveru czyli jeszcze jakies 250km a tak napisala - wspaniale uczucie, podziekowania od Cariny i Fuksa.....:) Zdjecia beda. Powinni powoli dojechac albo spia gdzies bo jechali cala noc ..... Aha, mamy spotkanie z Fuksem w piatek, beda zdjecia...... oj, chyba sama sie zmeczylam..... :) teraz czekam na wiadomosci z domu, jak sie obudza....ale chyba beda spac do rana, czego im z calego serca zycze :) Quote
kikaka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jakie cudowne wiadomości:lol::lol::lol: Nowa Pani i Fuksik muszą się teraz dobrze poznać, trzeba dać im troche czasu:razz: najważniejsze, że od razu się polubili! Quote
wieso Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 nowy sms wyslany 19.08....wiec jestesmy w domu :), Fuks zjadl i wypil. Obwachal cale mieszkanie i teraz lezy na swoim lozeczku w kuchni obok mnie. To na razie tyle. Jestesmy obydwoje padnieci UFF !!!! Zaraz wysle maila ale najpierw zjem. Pozdrowienia Carina i Fuks.... Odpowiedz na smsa : DOBRANOC :) no to tez moge odetchnac.....bo caly dzien byl jakis pechowy.....chyba to pelnia ksiezyca i dlatego, tak bylam poddenerwowana ze moja kroplowka zamiast do zyly poleciala obok a ja tego nawet nie czulam :evil_lol: dopiero jak napuchlo....ale kuz dobrze, tak juz bardzo dobrze.... Quote
malawaszka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ufff cudnie, że dojechali :loveu: wieso :klacz: zdrowiej nam szybciutko!!!! Quote
conceited Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 I ja sie bardzo ciesze:) Wieso- tylko o Ciebie sie martwie... uratowalas nam Fuksa, a sama chorujesz :( Charlotte pyta, czy aby wszystko jest zrozumiale, bo wet napisal instrukcje po angielsku. Chodzi o to, ze Fuksio ma brac 1 tableteczke rano, a gdy mu sie polepszy (bedzie mniej trzepal glówką), to juz tylko pół tabletki dziennie. Po jakims czasie, jedna tabletke co drugi dzien :) raz w tygodniu powinno sie mu tez czyscic delikatnie uszka patyczkiem do uszu nasaczonym tym płynem, który dostał. Charlotte tez jest bardzo przejeta i dopytuje co u Fuksia. Aniu - jak zawsze ... samochody. Szkoda gadac ;) Quote
ania z poznania Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jak się cieszę, że Fuksik w domu! Aga, Twój zastrajkował? Quote
wieso Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 dziekuje, nie martwcie sie o mnie bedzie dobrze :) , Pozdrowienia dla Charlotte, wszystko bedzie dobrze, jak juz pisalam w piatek zobacze Fuksa bo jestesmy umowione :), bedzie mial chlopak jak w raju, wreszcie ma swojego panopka :)..... Quote
dronka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Świetnie, że Fuks już szczęśliwie deojechał. Wieso powrotu do zdrowia życzę. Pytanie jak wygląda sprawa ze zwrotem kosztów za podróż Fuksa? Gorsz mi dzisiaj wpadł i mogę się trochę podzielić. Quote
conceited Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 To Gonia musialaby sie wypowiedziec czy wplynelo cos na podroz Fuksa, czy jestesmy do tylu? Quote
GoniaP Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Cieszę się, że Fuks już w domu :) Jutro sprawdzę finanse, bo dziś padam na ryjek. Quote
conceited Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 W każdym razie podróż wyniosła nas 250zl. Czekamy wiec na jutro :) Quote
GoniaP Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 A jednak n ie mogę spać i sprawdziłam konto Fuksa. Ostatnie wpłaty są od: wujek i ciocia - 30zł What May NN - 50zł Razem: 70zł Dziękujemy bardzo :Rose:, ale musimy prosić o więcej.... :modla: Quote
dronka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Dobre wieści od Fuksa ;-) Chłopakowi się wreszcie poszczęściło. Puściłam grosz na Benkę za fuksową podróż. Goniu P czy na fundację można przekazywać 1% z podatku? Quote
conceited Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Niestety :( dopiero za dwa lata ... Co u Fuksa Wieso?:) Quote
Recommended Posts