conceited Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 kikaka napisał(a):co u ciebie maluchu? Bez zmian. Ani jednego telefonu ... Quote
ania z poznania Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Zapraszam na IV, ZIMOWĄ, edycję bazarku fotograficznego :)! [B]Zwycięzca sam decyduje na którego psa przeznaczy wygraną! [/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29-IV-ZIMOWA-EDYCJA-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02?p=16224112#post16224112[/url] Quote
malawaszka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 co za kicha no.... średniaki są najmniej popularne niestety Quote
conceited Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Mimo pieknych zdjec i ani slowa o operacji uszu w opisie... ANI JEDNEGO TELEFONU ! Quote
wieso Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 przyszlam podniesc Fuksa na pierwsza...... Quote
conceited Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Dziekujemy. Dzis Charlotte znow pytala czy juz mam dla Fuksa dom... jutro jade z nia na rozmowe i zawiezc Fuksowi zarcie... Quote
zerduszko Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Jak to możliwe? A to allegro wyróżnione? Quote
conceited Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 tak. co 2 tygodnie odnawiam, place 15 zl. Quote
klaki91 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Nie wiadomo co robić, pytałam się znajomych, rodzicom kazałam wypytywać znajomych czy ktoś by przypadkiem nie chciał sznaucera, ale wszyscy którzy chcą psa chcą szczeniaka ;/ Quote
kikaka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='klaki91']Nie wiadomo co robić, pytałam się znajomych, rodzicom kazałam wypytywać znajomych czy ktoś by przypadkiem nie chciał sznaucera, ale wszyscy którzy chcą psa chcą szczeniaka ;/[/QUOTE] dokładnie! ja też przepytałam całą rodzine, znajomych i ich znajomych i tak dalej...i jak ktoś już chce, to szczeniaka...nie rozumieją, że dorosły pies daje tyle samo radośći co szczeniak, a do tego jeszcze to wierne i wiecznie wdzięczne spojrzenie...nie zamieniłabym tego nawet na najsłodszą puchatą kulke na świecie:cool1: Quote
wieso Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 wlasnie wyslalam zdjecia Fuksa do znajomej, musiala swoja starowinke labradora w lecie uspic, ......nie ma jeszcze psa ale by chciala, namawiam ja na Fuksa.....trzymajcie kciuki.....jej mama ma 11letnia labradorke.... nie moge znalesc zdjec Fuksa jak lezy przykryty moze mi ktos wstawi...to przesle dalej.....musze leciec do roboty.....w przyszlym tygodniu spotkam sie z nia..... Quote
conceited Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Wieso - poszukam tego zdjecia. Byloby cudownie, szkoda tylko, ze nas tak czas goni :( Quote
wieso Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 wiem ze goni.....jezeli nie na stale to moze na tymczas by mudala a ja juz bym mu nie dala zrobic krzywdy.....:) Quote
kikaka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='wieso']wlasnie wyslalam zdjecia Fuksa do znajomej, musiala swoja starowinke labradora w lecie uspic, ......nie ma jeszcze psa ale by chciala, namawiam ja na Fuksa.....trzymajcie kciuki.....jej mama ma 11letnia labradorke.... nie moge znalesc zdjec Fuksa jak lezy przykryty moze mi ktos wstawi...to przesle dalej.....musze leciec do roboty.....w przyszlym tygodniu spotkam sie z nia.....[/QUOTE] [URL]http://picasaweb.google.com/charlottesaland/Fuks2[/URL]# tutaj masz te zdjęcia. Trzymam kciuki:p Quote
ania z poznania Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [B]Ciotki kochane, Koka, jedna z sióstr porzuconych pod schronem w Obornikach, 8 tyg., od 2tygodni na DT u KateBono zachorowała :placz::placz::-(!! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/200252-3-maluszki-%286-tygodniowe%29-%21-ju%C5%BC-w-DT-%29-SZUKAJA-DS-%21/page8"]http://www.dogomania.pl/threads/2002...AJA-DS-!/page8[/URL] Jest w klinice, prawdopodobnie będzie potrzebna operacja, maluszki mają fundusze na wyczerpaniu, proszę, wspomóżcie groszem, trzeba ratować maleństwo :placz:!!![/B] Quote
klaki91 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Obejrzałam wszystkie te zdjęcia :D ona ma taki kochany pysk ze nic tylko calowac :) Quote
conceited Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Wczoraj wykupilam Fuksowi pakiet 60 ogloszen i dzis dostalam maila z zapytaniem o Fuksa. Niestety, ta osoba sie nawet nie podpisala, wiec nie robie sobie nadzieii, ale moze ten mail przelamie zla passe Fuksa. Bylam tez dzis u Charlotte, zawiezc Fuksowi zarcie. Mowi, ze sie uspokoil, juz tak nie szczeka po jej wyjsciu. Chyba znow mysli, ze jest w domu :( Ze po Swietach wrocil do siebie. Kochane psisko. Charlotte dodala nowe zdjecia w tym linku, trzeba patrzec na samym dole: [URL]http://picasaweb.google.com/charlottesaland/Fuks2?feat=email[/URL]# Quote
malawaszka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 piękny jest!!! ludzie, gdzie Wy macie oczy?????? :shake: kurcze może ludzie nie dzwonią bo jest zapis, że muszą sami zrobić kastrację? już nie wiem :( może by go wykastrować teraz? tylko czy to nie za wcześnie na kolejny zabieg po tych operacjach uszu? Quote
Pankracy Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jaki jest w stosunku do innych psów i kotów?(szuakm psiaka dla Mamy-ale ma dwa stare pieski 13 i 15 lat-maleńkie i malutkiego kota-którego dostała w prezencie od weterynarza kiedy nie mogła dojsć do siebie po śmierci kochanego kundelka 18 -Zuli - ma domek i ogród-ale warunek jest jeden-zero agresji wobec 2 psów i kota-aby nie było dramatów...jeśli bezpośrednie odp. to poprosze do kvik - jest zalogowana w dogomani-pozdrawiam Quote
Pankracy Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 piszą Państwo że nikt nie interesuje się Fuksem...staram się o nim porozmawiać...i nagle wszsycy zamilkli...... Quote
malawaszka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 mama nadzieję, że Conceited odpowie na pytania, ja nie wiem czy Fuks by się nadawał Quote
conceited Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 [quote name='Pankracy']Jaki jest w stosunku do innych psów i kotów?(szuakm psiaka dla Mamy-ale ma dwa stare pieski 13 i 15 lat-maleńkie i malutkiego kota-którego dostała w prezencie od weterynarza kiedy nie mogła dojsć do siebie po śmierci kochanego kundelka 18 -Zuli - ma domek i ogród-ale warunek jest jeden-zero agresji wobec 2 psów i kota-aby nie było dramatów...jeśli bezpośrednie odp. to poprosze do kvik - jest zalogowana w dogomani-pozdrawiam[/QUOTE] oj, przepraszam, nie zauwazylam. Niestety Fuks jedne psy lubi, innych nie bardzo. Ciezko przewidziec z ktorymi sie zgodzi, a z ktorymi nie, nie potrafie znalezc zadnego klucza :) Jak widac na niektorych zdjeciach - Fuks bawi sie i biega po parku z większoscia psow, ale na przyklad jak byl jeden dzien u KateBono na przechowaniu, to sie spiely z Dodkiem i nie chcialy puscic. Co do kotow - niestety nie mamy doswiadczen, u KateBono byly dwa koty, ale on tam spedzil tylko dwie godziny i zcial sie z psem wiec chyba kotow nawet nie zauwazyl. Quote
Recommended Posts