malawaszka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ile czasu w ogóle jest? czy już wcale nie ma? Quote
conceited Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Fuks ma co chwile sesje zdjeciowe, nie wiem czy on niefotogeniczny jakis czy co... Wszystkie nowe wkleilam do allegro, wiecej nie ma :/ Jedna osoba obserwuje allegro, ale juz od tygodnia, nie odzywa sie. Quote
conceited Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Teraz nie moge bo moj uwsteczniony narzeczony, niczym dziecko, gra w jakies gowniane gry komputerowe i jak laduje zdjecia to mu przerywa ... na szczescie jutro jedzie do Niemiec, bede miec komputer wolny i Czoko na DT. Aha, zapomnialam napisac, Czoko jutro bedzie sterylizowana, a w piatek jedzie do tego Milicza. Zal mi psiuty, nikt o nia nie pyta, wiec kochana wolontariuszka Ola postanowila zawiezc ja tam za darmo. Quote
wieso Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 no to , chata wolna oj bedzie bal :) czekamy wiec do jutra....ach te chlopy :) Quote
Paulina87 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 A czy będzie jeszcze do soboty na wojskowej? Bo w sobotę mogę z współlokatorką która zna angielski wybrać się na zdjęcia. Quote
conceited Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Tak, bedzie, wysle Ci na priv numer do Charlotty. Malawaszka - nie wiem ile, ale jak widzisz presja jest. Napisala,ze ma przed soba najwazniejszy egzamin w zyciu (konczy medycyne, ostatni rok), musi sie uczyc, a niedlugo bedzie miala po iles tam godzin zajec dziennie i nie bedzie miala czasu odpowiednio zajac sie Fuksem, ze nie ma ani chwili wolnej, a Fuks potrzebuje spacerow i nie moze zostac sam na dluzej niz 5 godzin :/ i tak dalej. Quote
zerduszko Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Kiepsko, aż się człowiekowi odechciewa :( Quote
GoniaP Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 no... dzisiejszy dzień to jedna wielka załamka na wszystkich możliwych frontach :( Wyć się chce z bezsilności. :(( Quote
klaki91 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Dziewczyny optymizmu trochę :) będzie dobrze, musi być Quote
Krzysztof+Drops Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Doloze na hotelik 100 pln/mies. Czy ma ktos paypal, na ktoryto chcialbym wplacac ? Quote
conceited Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 chwilowo nawet nie mamy pomyslu na hotelik :/ z reszta hotel to tak na prawde klatka i spacery, czyli znow pies zostanie zabrany z domu do boksu :( wyc sie chce. Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 w górę Fuksie!!!! to imię coś mu nie przyniosło szczęścia :( Quote
conceited Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Moze troche ma tego szczescia, bo dobrzy ludzie o nim mysla... dzis dostal 100zl od Cioteczki Wieso za co bardzo dziekuje. To ulatwi mi dalsza pomoc Fuksowi. Quote
wieso Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ciesze sie ze doszlo, idzie z przyczyn odemnie niezaleznych troche dlugo :(....nastepny miesiac tez dla Fuksa zapisany..... niestety na dogo nie bedzie mnie tak czesto bo moj Tz jest w szpitalu,.... dostaje Fuksowe wiadomosci na maila wiec bede informowana, gdyby cos byylo b.waznego to prosze do mnie na maila... pozdrawiam Quote
wieso Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Krzysztof+Drops napisał(a):Doloze na hotelik 100 pln/mies. Czy ma ktos paypal, na ktoryto chcialbym wplacac ? ja tez doloze miesiecznie 100 zl na hotel..... Quote
conceited Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Ojej, Wieso - duuuzo zdrowia dla meza Twojego ! Naszej fundacyjnej Kasi maz tez od wczoraj w szpitalu. Cos pechowo sie ten rok zaczyna :( Ja sie jednak ludze, ze znajdzie sie ten dom :( Ustalilam z Charlotte, ze jeszcze Fuks u niej zostanie, dopoki Charlotte nie bedzie miala po 8 zajec dziennie, czyli mniej wiecej 2,5 tygodnia. Domi zrobila Fuksowi kolejne allegro, ja wrzucilam go na gumtree. Prosze, oglaszajcie go gdzie sie da. Quote
zerduszko Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jeśli w sobotę będą zdjęcia od Pauliny, to poczekam to postaram naprędce go ogłosić. Zresztą wątpię czy przed sobotą udałoby mi się zasiąść do ogłoszeń. Quote
klaki91 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ile Fuks ma cm wyskosci? (od czubka glowy liczac) Quote
Krzysztof+Drops Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ja myslalem bardziej o takim hotelu/dt gdzie jest wiecej czasu z ludzmii (spacery, nauka, ulozenie) a nie tylko kojec. Quote
conceited Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Nie znam zadnego, w ktorym bylyby wolne miejsca... PDT w Poznaniu u Katebono peka w szwach, sa 4 dorosle psy, 5 szczeniakow i dwa koty. Innych nie znam. Klaki - nie wiem, jesli to wazne, to poprosze Charlotte o zmierzenie. Quote
klaki91 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Od pewnego czasu przekonuje moich rodziców na drugiego psa, który mógłby być towarzyszem dla 10-letniej suczki- mieszańca sznaucera olbrzymiego (wysterylizowana, łagodna wobec innych psów, chętna do zabawy czy po prostu do zwykłego kontaktu z innym psem). Odkąd ja się wyprowadziłam z domu suka stała się niespokojna i wyraźnie potrzebuje towarzystwa bo gdy wróciłam na święta z moją małą to się uspokoiła i była bardzo zadowolona, że przywiozłam koleżankę. Problem w tym, że suka jest tak pół domowa- pół podwórkowa, dużo czasu spędza jednak na dworzu (gdy jest zimno czy po prostu na noc brana jest do domu), a Fuks ponoć ma skłonność do zwiewania, obawiam się, że nie byłoby możliwe ciągłe pilnowanie go. On wygląda na zdjęciach jakby był od niej mniejszy (ona waży jakoś koło 33 kg i ma tak ok. 62 cm w kłębie) Mimo wszystko będę dalej naciskać, ale dużo nie obiecuję. Jak coś to możecie na mnie liczyć z finansowym wsparciem. Może poogłaszać go też w innych województwach? Zawsze łatwiej jest zorganizować transport niż szukać DS na obszarze na którym nikt nie jest zainteresowany jego adopcją. Quote
conceited Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Pewnie, ja go oglaszam na allegro, ktore jest miedzymiastowe ;) Fuks wazy 20kg wiec jest znacznie mniejszy. No niestety, Fuks jest typem psa, ktory potrzebuje czlowieka, jego uwagi i spacerow. Pozostawiony sam sobie dosc sie frustruje, ucieka. Nie jest typem psa ogrodowego (jak na przyklad pies mojego Ojca, cale dnie siedzi na dowrze i obserwuje okolice). Quote
Paulina87 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Proszę na PW o nr telefonu do tymczasowej opiekunki Fuksa. Quote
conceited Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 probuje wyslac od rana, ale masz pelna skrzynke ;) mysle, ze Charlotte sie nie obrazi, jak wkleje tu ten numer 798217647 Quote
Recommended Posts