malawaszka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Paulina87 napisał(a):Aż żałuję, że nie było mi dane zrobić mu tej sesji bo na prawdę piękny jest i już widzę oczyma wyobraźni portreciki. A komplecik czerwony super, uwielbiam ten model. no ale chyba nic straconego co?????? :loveu: ja tam bym chciała zobaczyć Fuksa w obiektywie Pauliny :loveu: Quote
conceited Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Pewnie, im wieej pieknych zdjec, tym lepiej :) Quote
Paulina87 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 To możemy się umówić na jakiś niedaleki termin... Quote
conceited Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Byloby cudownie. A powiedz, mowisz troszeczke po angielsku ? :) bo Cahrlotte nie mowi po polsku :) jesli tak, to zaraz Tobie dam namiary na Charlotte i sie umowicie bo zawsze ciezej umawiac sie przez posrednika. Quote
Paulina87 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ja angielski coś tam umiem... ale ja tak się stresuję przy konwersacjach że ciężko mi się dogadać więc wolałabym mieć pomoc... ale to może współlokatorkę namówię. Quote
GoniaP Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Niech on już idzie do ds, bo dt potrzebny... Co za pecha ma ten pies :( Paulinko, w Tobie nadzieja, że zrobisz uśmiechnięte zdjęcia Fuksa. Jak to się mówi po angielsku? On jest camera shy i zrobienie mu szczęśliwych zdjęć graniczy z cudem. Masz więc zadanie :) Quote
wieso Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Fuksiku, twoja kasa jest juz we Wroclawiu i jak zwykle nie moge sie doprosic zeby przekazali dalej :( Quote
wieso Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 dwa dni temu wyslali....:) Fuksiku pokaz sie.... Quote
conceited Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Dziekujemy Wieso. Dzis jednak dostalam dosadnego maila od Charlotte... mam zabrac Fuksa - nie wiem gdzie :( understand the situation, but I am getting strapped for time too. So i really hope something will happen.. I am soon to have one of the most important exams of my life..and I really feel strapped for time. I dont have any time for flyers and my printer also broke. So sorry youre gonna have to that if anything.. theres really not a spare minute in my life right now and I wasnt expecting having him still..also in 3 weeks i will have days at school from 8 til 6 non stop.. so were gonna have a problem then.. he can only stay alone for max 5 hours i would say.. (and for some weird reason he is not calm when alone with my roomate..i have no idea why..and she has alot of exams this year too..)so please if there are no response on these ads..maybe we have to look for another foster home..? trust me id hate to see him go another place, he really is a sweetheart..and im crossing my fingers every sec for him to get a home.. but i really am running out of time for my own studies and exams too..he is a dog that needs frequent walks and attention.. Quote
GoniaP Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 no to dooooooooooooooopa. Nie wiem co robić. Na kolejny hotel nas nie stać :( Quote
kikaka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 a zupełnie nikt nie odpowiedział na ogloszenia??? Quote
wieso Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 i co robic ? a juz myslalam ze bedzie dobrze,,,,,,:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
malawaszka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 matko :( nie wiem co powiedzieć zupełnie nie wiem :( Quote
GoniaP Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 wieso napisał(a):szukac hoteliku chyba.... Nie damy rady finansowo. Sytuacja jest krytyczna :( Quote
wieso Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 on nie moze wrocic do schronu, bo to koniec.....moze ktos go wezmie za zaplata na dt ? Quote
conceited Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='kikaka']a zupełnie nikt nie odpowiedział na ogloszenia??? ani jednego telefonu od kilku miesiecy ! Quote
conceited Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 niestetym jestem na mega minusie. nie dam rady :/ dlaczego nikt nie dzwoni do jasnej cholery !?!? Quote
klaki91 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ja sie moge dolozyc, ale to dopiero od lutego jak dostane pieniadze. W akcji rozpaczy pytam juz spotykanych na spacerach psiarzy czy nie sa zainteresowani adopcja psa, narazie niestety tylko jedna pani wykazala zainteresowanie, ale pozniej stwierdzila ze pies jest za duzy. Quote
conceited Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Ja dzis mam kryzys, to pomaganie nie ma racji bytu bez pieniedzy, sponsorow i domow. Chocby sie czlowiek zesral nie da rady. Pilnie potrzebuje domu dla Fuksa, dla Inki i dla Furiata bo tam gdzie sa, nie moga juz przebywac. W portfelu mam 600zl do 10go lutego (wtedy mam wyplate). Ja sie poddaje. Quote
wieso Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 conceited napisał(a):Ja dzis mam kryzys, to pomaganie nie ma racji bytu bez pieniedzy, sponsorow i domow. Chocby sie czlowiek zesral nie da rady. Pilnie potrzebuje domu dla Fuksa, dla Inki i dla Furiata bo tam gdzie sa, nie moga juz przebywac. W portfelu mam 600zl do 10go lutego (wtedy mam wyplate). Ja sie poddaje. Bron Cie Boze, nie rob tego, kochana szukamy dla Fuksa wyjscia awaryjnego......juz jestesmy dwie z pomoca.....szukamy dalej.....potrzebne zdjecia, ladne zdjecia....przespimy noc i pomyslimy....bedzie dobrze.... Quote
Recommended Posts