Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

conceited napisał(a):
Tyle, ze Fuks tego wczesniej nie mial. Bez problemow zostawal sam w domu nawet na 5-6 godzin.

Przejdzie mu w takim razie. Moja suka po przeprowadzce też się rozszczekała (a myślałam, że bardziej się nie da), nie umiała sobie miejsca znaleźć. A miała nas.
conceited napisał(a):
Z tymi zdjeciami tez jest problem, bo ja mam badziewny aparat i zdjec nie potrafie robic (jak wiecie), Charlotte ma dokladnie ten sam problem. Moze ktos moglby podjechac na Wojskowa w weekend i porobic kilka pieknych zdjec?

Aparat nie musi być niewiadomo jaki. Słonko + znizenei się do poziomu psa i metoda prób i błędów można coś fajnego zrobić ;)

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej jakie wspaniale wiesci! Co prawda ja prowadze finanse Fuksa na swoim koncie bo fundacja wziela go pod swoje skrzydla dopiero tydzien temu, ale mysle, ze sie z Gonią dogadamy :) dziekujemy ! jego dlug maleje w trymiga. moze nawet dobijemy do zera !:)

Paulinko - bede Ci bardzo wdzieczna. Daj znac jak bedziesz miala czas.

Posted

to takie małe "dziękuje" za opieke nad moją Zojeczką, też zabraną przeze mnie z Emira:lol: mam nadzieję, że psiak szybko znajdzie nowy domek jest piękny, pocieszam się, że Zojka też musiała za nami troche poczekać:roll:

Posted

[quote name='kikaka']to takie małe "dziękuje" za opieke nad moją Zojeczką, też zabraną przeze mnie z Emira:lol: mam nadzieję, że psiak szybko znajdzie nowy domek jest piękny, pocieszam się, że Zojka też musiała za nami troche poczekać:roll:

No nie wierzę, Pańcia Zojki na dogomanii? Witamy!
Zapraszam na wątek Zojki :
http://www.dogomania.pl/threads/179797-Zojka-w-typie-kudłacza-niedola-zwykłego-psa-o-niezwykłym-sercu...ZOJA-MA-DOM!!

Przepraszam za off

Posted

Suuuupe jestescie dziewczyny ! Fuks nie mial takiego ruchu w interesie od dawna :) taka cisza, a teraz dwie kochane fotoreporterki ! Paulinko, bede pamietac o Twojej ofercie, mam jeszcze kilka psow do obfotografowania :)