zerduszko Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 conceited napisał(a):Tyle, ze Fuks tego wczesniej nie mial. Bez problemow zostawal sam w domu nawet na 5-6 godzin. Przejdzie mu w takim razie. Moja suka po przeprowadzce też się rozszczekała (a myślałam, że bardziej się nie da), nie umiała sobie miejsca znaleźć. A miała nas. conceited napisał(a):Z tymi zdjeciami tez jest problem, bo ja mam badziewny aparat i zdjec nie potrafie robic (jak wiecie), Charlotte ma dokladnie ten sam problem. Moze ktos moglby podjechac na Wojskowa w weekend i porobic kilka pieknych zdjec? Aparat nie musi być niewiadomo jaki. Słonko + znizenei się do poziomu psa i metoda prób i błędów można coś fajnego zrobić ;) Quote
Paulina87 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 W weekend nie, ale w przyszłym tygodniu możliwe, że będę mogła zrobić sesję zdjęciową Fuksowi. Quote
kikaka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 30 zł dla Fuksa na konto fundacji już poleciało:lol: niewiele, ale mam nadzieję, że się przyda:lol: Quote
conceited Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 ojej jakie wspaniale wiesci! Co prawda ja prowadze finanse Fuksa na swoim koncie bo fundacja wziela go pod swoje skrzydla dopiero tydzien temu, ale mysle, ze sie z Gonią dogadamy :) dziekujemy ! jego dlug maleje w trymiga. moze nawet dobijemy do zera !:) Paulinko - bede Ci bardzo wdzieczna. Daj znac jak bedziesz miala czas. Quote
malawaszka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ooo super już się nie mogę doczekać zdjęć od Pauliny :kciuki: Quote
kikaka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 to takie małe "dziękuje" za opieke nad moją Zojeczką, też zabraną przeze mnie z Emira:lol: mam nadzieję, że psiak szybko znajdzie nowy domek jest piękny, pocieszam się, że Zojka też musiała za nami troche poczekać:roll: Quote
Helga&Ares Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='kikaka']to takie małe "dziękuje" za opieke nad moją Zojeczką, też zabraną przeze mnie z Emira:lol: mam nadzieję, że psiak szybko znajdzie nowy domek jest piękny, pocieszam się, że Zojka też musiała za nami troche poczekać:roll: No nie wierzę, Pańcia Zojki na dogomanii? Witamy! Zapraszam na wątek Zojki : http://www.dogomania.pl/threads/179797-Zojka-w-typie-kudłacza-niedola-zwykłego-psa-o-niezwykłym-sercu...ZOJA-MA-DOM!! Przepraszam za off Quote
kikaka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 trzeba pomagać tym, którym jak na razie(bo wierze, że już niedlugo)się nie poszczęściło. Już pozwoliłam sobie tam zajrzeć:cool3: Quote
Paulina87 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 A gdzie obecnie przebywa Fuks? Bo jeśli współlokatorka nie zabierze swojego aparatu na weekend (bo mój ma TZ) to jutro około godz. 10 mogłabym porobić zdjęcia. Quote
GoniaP Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Bardzo dziękuję Paulinko, ale chyba wszyscy przespali Twoją propozycję ;) Ale nie martw się, będą nowe zdjęcia, zrobi je nasza nowa wolontariuszka Ania. Quote
conceited Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Suuuupe jestescie dziewczyny ! Fuks nie mial takiego ruchu w interesie od dawna :) taka cisza, a teraz dwie kochane fotoreporterki ! Paulinko, bede pamietac o Twojej ofercie, mam jeszcze kilka psow do obfotografowania :) Quote
GoniaP Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Karolinie K pięknie dziękujemy za wpłatę 30zł na konto Fuksika :-) Quote
kikaka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 i Fuksik ląduje na pierwszej:evil_lol: powodzenia maluszku. Quote
conceited Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Fuksio ma nowe zdjecia, zmienilam juz allegro: http://allegro.pl/fuks-wspanialy-sznaucer-czeka-na-dom-i1402245505.html Quote
kikaka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='conceited']Fuksio ma nowe zdjecia, zmienilam juz allegro: http://allegro.pl/fuks-wspanialy-sznaucer-czeka-na-dom-i1402245505.html jaki piękny!!!! dlaczego nikt go nie chce??????:shake: Quote
wieso Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 tez nie rozumiem, zdrowy piekny chlopak..... Quote
malawaszka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 teraz go zechcą zobaczycie! :kciuki: jak mu ładnie w czerwonym :loveu: Quote
zerduszko Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Piękny jest :multi: :loveu: Masz zdjęcia w większym rozmiarze? Quote
malawaszka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 powiększ te na allegro - ja stamtąd zapisałam :) Quote
zerduszko Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nie chciało mi się wcześniej powiększyć. Quote
Paulina87 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Aż żałuję, że nie było mi dane zrobić mu tej sesji bo na prawdę piękny jest i już widzę oczyma wyobraźni portreciki. A komplecik czerwony super, uwielbiam ten model. Quote
Recommended Posts