Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym na forum naszej gminy o tym napisała.... ba niech ludzie się dowiedzą na kogo głosowali, zrobić trzeba antyreklama...
Trzymam kciuki abty ten domek się znalazł bo święta już tuż tuż!

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Troche juz za pozno na anty-reklame. Wybrana zostala w zeszla niedziele.

Sluchajcie, chcialam powysylac privy z informacja o Fuksie, ale nie potrafie znalezc na forum funkcji szukania uzytkownikow z Poznania. Jest taka opcja?

Posted

Ja niestety nie mam pojęcia.
Ja już wśród znajomych puściłam informacje, ale oczywiście z racji że to jest czas świąteczny wszystkich odstrasza.

Posted

conceited napisał(a):

Sluchajcie, chcialam powysylac privy z informacja o Fuksie, ale nie potrafie znalezc na forum funkcji szukania uzytkownikow z Poznania. Jest taka opcja?

Jest: Społeczeństwo->lista użytkowników->szukaj użytkowników->zaawansowane wyszukiwanie->w rubrykę skąd wpisujesz Poznań->enter ;)

Posted

Jak pisałam, niestety nie mogę dać DT na święta, również podróżuję w tym czasie, głównie pociągami niestety...

Trzymam jednak kciuki. Gdzie obecnie przebywa Bingo? Jeżeli gdzieś w wlkp. to mogę popytać jeszcze psiarzy z Kalisza czy znaleźliby miejsce na święta dla zbłąkanego wędrowca. ;)

Edit: ups, PW do conceited się nie wysłało, bo ma zapchaną skrzynkę. ;)

Posted

rozsylam privy, ale to idzie jak krew z nosa, bo mozna tylko jednego na minute wysylac... jak do tej pory - wszyscy odmawiaja :(

za niecale dwa tygodnie stane z Fuksem na ulicy i nie wiem co zrobimy :(

Posted

Dodam, ze Fuks trzesie sie z zimna po ostrzyzeniu. Ja nie mam kasy na kubraczek. Moze ktos mialby pozyczyc ubranko dla Fuksa?

Pies nadal trzepie glowa i ma zaognionego siusiaka. Mialysmy isc dzis na kontrole, ale wet wyjechal i przelozyl na poniedzialek.

Posted

hahaha, a kto tam w tle kuka? :)

mysle, ze moze pasowac, Fuks wazy 20kg, to jest sredni sznuacer, mialyscie racje. Ale Czoko na pewno nie jest tak mala jak Dropsio. Jest chyba malym sredniakiem.

Posted

kuka równie nieszczęśliwa moja Pepa :lol: obydwa tymczasy które wzieły mni przez zasiedzenie :evil_lol: reszty bandy nie fotografowałam w kubraczku bo tak samo sie w nim topią :lol:

zmierzcie Fuksa w klacie - ten kubrak podarowała Margi, która mówi, że byłza ciasny na jej suczkę średniaczke sznupkę - więc nie wiadomo czy będzie pasował;

Posted

witaj, Fuksiu......miejmy nadzieje ze Charlotte nie boli glowa czego jej z calego serca zyczymy a ciebie slemy na pierwsza strona.....szkoda ze ja jestem tak daleko......
POTRZEBUJEMY DT NA TRZY TYGODNIE:::::TYLKO TRZY TYGODNIE....

Posted

Niby tylko trzy, ale wlasnie w te trzy tygodnie ldzie najczesciej wyjezdzaja gdzies do rodzin. Bo to jeszcze sylwester wypada w miedzy czasie. A Ci co zostaja, to z reguly dlatego, ze maja duuuzo psow ;) niestety caly czas dostaje odmowne odpowiedzi, ale szukam dalej. Ania z Poznania znalazla kogos, ale w Warszawie. Jak nic nie znajdziemy do miejscu - trudno, Fuks pojedzie do Warszawy. Lepsze to niz klatka. Nie wiem tylko z kim i jak wroci :/

Posted

ja tez pomysle szybko
kurcze,zadnego Dt?
tyle ludzi zostaje w domkach
jeden pies wiecej to nie tragedia
Zaraz popytam,wiem zebedzie ciazko
ale Fuks moze gdzes przesiedzi w cieple i zaspiewa koledy:0