Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba własnie za to.
Ale będe podpytywac Oktawię o Viktorię i pisac tu nowości, także nie zapominać o wątku, czytać, wracać.
Seaside- dokładnie - zostało przeniesione, post Oktawi nr 1044- zabiegi są 24 i 25 chyba :)

Posted

Agama i kolejnych zbanują :(. Sorry, ale obecnie nie mogę sobie na to pozwolić. Pilotujemy akcje sterylizacji Saby z Rembertowa, głowne czynności miała wykonać własnie oktawia, po jej zbanowaniu, ja się podjęłam koordynacji tego, co tu się dzieje i ustalen z oktawia, wiec jak mnie zbanują, to powstanie kolejny problem. Po 7 listopada będę protestować... ;)

Posted

Agama napisał(a):
w dziale administracja umiescilam temat -prosbe o zdjecie bana
nikt tam sie nie podpisuje

Chętnie si podpisęzę pod tą petycją, ale nie umiem się poruszać na tym forum, zakamuflowanie skonstruowane :cool3:

Gdyby był tu link do tamtej petycji ....

Posted

kasia124 napisał(a):
wiecie to troche dziwne ale zniknal watek gdzie byl apel zeby odbanowac oktawie i gdzie ludzie sie wpisywali......

Ale kyrk, nie "doszłam" jeszcze do powyższego wątku, gdy pisałam prośbę o link. No cóż w tej sytuacji wolę nie pisać, co myślę o takich "sposobach".

Posted

Ja trochę wiem z wczorajszej rozmowy, ale oktawia akurat się pakowała, a moj telefon cos ma nawalony głosnik- wiec tylko o skrotowe informacje dopytałam.
Viktoria nadal oczekuje na mastektomię. Oktawia mowi, ze jest wyrazna poprawa w jej zachowaniu, uczucie, czułosc i opieka okazywana suni procentują- Viki na widok oktawii cieszy się, ze az piszczy, oktawia mowi, ze nie ma zadnych juz obaw, by wykonywac jakies zabiegi pielegnacyjne w bliskim kontakcie z paszczunią, psica nie okazuje jej agresji. Gryfoniki, szczególnie Dandi, ktory okazywał Viktorii poczatkowo zainteresowanie - po jej wyskokach- teraz podchodzi do niej nieufnie, ostroznie i chyba w ten sposb unika jakiejkolwiek konfrontacji, Niestety- nadal jest problem z wychodzeniem, w zasadzie pat, bo Viktoria nie chce wychodzic wcale- załatwia się w domu wyłacznie. Oktawia podkłada pod jej posłanie rózne konstrukcje z ręczników i kocy, ktore mają chronic podłogę, wiecznie to pierze, no i biega z pronto, by utrzymac w domu normalny zapach i wyglad. Akurat tego jej wspołczuje serdecznie- co zreszta mowilam w rozmowie- ja sobie po prostu nie wyobrazam tego:( Ale oktawia po prostu przyjęła Viktorię na dobre i na złe :loveu: i jest to ten aspekt adopcji Viki, z ktorym się godzi i sobie radzi :). Generalnie to, co mowila oktawia o Viki brzmiało optymistycznie bardzo :)

Posted

a ja mam pytanie czy zbanowanie oznacza ze oktawia nie moze wejsc w ogole no dogomanie czy po prostu pod swoim nickiem nie moze sie zalogowac a jako gosc moze czytac co sie dzieje????? bo tak pomyslalam ze moznaby zalozyc drugie konto i dalej dzialac na dogomanii :)

Posted

Kasiu- jako gość moze czytac. Ale założenie drugiego konta to nie najlepszy pomysł- sprzeczny z regulaminem, konsekwencją mogłoby być chyba stałe zbanowanie. Taki wybieg byłby latwy do wykrycia po IP- jesli ktos pisałby z tego samego łącza.

Posted

loozerka napisał(a):
Taki wybieg byłby latwy do wykrycia po IP- jesli ktos pisałby z tego samego łącza.

... pod warunkiem, ze nie ma neo lub internetu od innego providera, przydzielajacego IP dynamicznie. :great:

pzdr
GreenEvil

Posted

to prawda.
No a poza tym, taka osoba raczej musialaby starac się ukrywać powiazania z pierwotnym nickiem, co tak naprawde czyni bezsensownym w przypadku oktawii korzystanie z takiego rozwiazania.