GreenEvil Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Seaside napisał(a):A to :razz: przelozone, okta sie przeprowadza. pzdr GreenEvil Quote
SuperGosia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Dlaczego Okta ma bana? :-o Ktos wie i mi odpowie??? Quote
Perfi Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 bo za glosno wyrazila swoj sprzeciw wobec zbanowania Arki Quote
loozerka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 chyba własnie za to. Ale będe podpytywac Oktawię o Viktorię i pisac tu nowości, także nie zapominać o wątku, czytać, wracać. Seaside- dokładnie - zostało przeniesione, post Oktawi nr 1044- zabiegi są 24 i 25 chyba :) Quote
Seaside Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Już mi się pokręciło :oops: :oops: Tyle wątków śledzę ..... Quote
Maupa4 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 a my pamiętamy .... o Oktawii i Wiktorii Quote
Agama Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 w dziale administracja umiescilam temat -prosbe o zdjecie bana nikt tam sie nie podpisuje Quote
kasia124 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 moze jakis link wstawic do tego tematu Quote
loozerka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Agama i kolejnych zbanują :(. Sorry, ale obecnie nie mogę sobie na to pozwolić. Pilotujemy akcje sterylizacji Saby z Rembertowa, głowne czynności miała wykonać własnie oktawia, po jej zbanowaniu, ja się podjęłam koordynacji tego, co tu się dzieje i ustalen z oktawia, wiec jak mnie zbanują, to powstanie kolejny problem. Po 7 listopada będę protestować... ;) Quote
Czarodziejka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Poczytajcie regulamin - nie mamy żadnych praw, a administrator i moderatorzy niczego nie muszą. Quote
kasia124 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 wiecie to troche dziwne ale zniknal watek gdzie byl apel zeby odbanowac oktawie i gdzie ludzie sie wpisywali...... Quote
elik Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Agama napisał(a):w dziale administracja umiescilam temat -prosbe o zdjecie bana nikt tam sie nie podpisuje Chętnie si podpisęzę pod tą petycją, ale nie umiem się poruszać na tym forum, zakamuflowanie skonstruowane :cool3: Gdyby był tu link do tamtej petycji .... Quote
elik Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 kasia124 napisał(a):wiecie to troche dziwne ale zniknal watek gdzie byl apel zeby odbanowac oktawie i gdzie ludzie sie wpisywali...... Ale kyrk, nie "doszłam" jeszcze do powyższego wątku, gdy pisałam prośbę o link. No cóż w tej sytuacji wolę nie pisać, co myślę o takich "sposobach". Quote
Czarodziejka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Wszystlie wątki z prośbą zostały zamknięte lub usunięte. ********************** Co tam u Viki??? Ktoś coś wie? Quote
loozerka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ja trochę wiem z wczorajszej rozmowy, ale oktawia akurat się pakowała, a moj telefon cos ma nawalony głosnik- wiec tylko o skrotowe informacje dopytałam. Viktoria nadal oczekuje na mastektomię. Oktawia mowi, ze jest wyrazna poprawa w jej zachowaniu, uczucie, czułosc i opieka okazywana suni procentują- Viki na widok oktawii cieszy się, ze az piszczy, oktawia mowi, ze nie ma zadnych juz obaw, by wykonywac jakies zabiegi pielegnacyjne w bliskim kontakcie z paszczunią, psica nie okazuje jej agresji. Gryfoniki, szczególnie Dandi, ktory okazywał Viktorii poczatkowo zainteresowanie - po jej wyskokach- teraz podchodzi do niej nieufnie, ostroznie i chyba w ten sposb unika jakiejkolwiek konfrontacji, Niestety- nadal jest problem z wychodzeniem, w zasadzie pat, bo Viktoria nie chce wychodzic wcale- załatwia się w domu wyłacznie. Oktawia podkłada pod jej posłanie rózne konstrukcje z ręczników i kocy, ktore mają chronic podłogę, wiecznie to pierze, no i biega z pronto, by utrzymac w domu normalny zapach i wyglad. Akurat tego jej wspołczuje serdecznie- co zreszta mowilam w rozmowie- ja sobie po prostu nie wyobrazam tego:( Ale oktawia po prostu przyjęła Viktorię na dobre i na złe :loveu: i jest to ten aspekt adopcji Viki, z ktorym się godzi i sobie radzi :). Generalnie to, co mowila oktawia o Viki brzmiało optymistycznie bardzo :) Quote
ewatr Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 trzymajcie się ciepło dziewczyny :loveu: Oktawio i Wiktorio czekamy na koniec przeprowadzki i Wasz powrót na dogo :multi: Quote
kasia124 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 a ja mam pytanie czy zbanowanie oznacza ze oktawia nie moze wejsc w ogole no dogomanie czy po prostu pod swoim nickiem nie moze sie zalogowac a jako gosc moze czytac co sie dzieje????? bo tak pomyslalam ze moznaby zalozyc drugie konto i dalej dzialac na dogomanii :) Quote
loozerka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Kasiu- jako gość moze czytac. Ale założenie drugiego konta to nie najlepszy pomysł- sprzeczny z regulaminem, konsekwencją mogłoby być chyba stałe zbanowanie. Taki wybieg byłby latwy do wykrycia po IP- jesli ktos pisałby z tego samego łącza. Quote
GreenEvil Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 loozerka napisał(a):Taki wybieg byłby latwy do wykrycia po IP- jesli ktos pisałby z tego samego łącza. ... pod warunkiem, ze nie ma neo lub internetu od innego providera, przydzielajacego IP dynamicznie. :great: pzdr GreenEvil Quote
loozerka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 to prawda. No a poza tym, taka osoba raczej musialaby starac się ukrywać powiazania z pierwotnym nickiem, co tak naprawde czyni bezsensownym w przypadku oktawii korzystanie z takiego rozwiazania. Quote
kasia124 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 aha wszystko jasne.. dobrze ze moze chociaz czytac dogomanie....a na jak dlugo Oktawia jest zbanowana ktos wie? Quote
aniac50 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Oktawio i Wiki !!!!!Trzymajcie się dziewczyny !!!!!!! Quote
aniac50 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Czekamy na Wasz powrót na dogo !!!!:oops: :oops: :oops: Quote
SuperGosia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Okta, ja sie doamgam przynajmniej maila z informacjami, bo mam chwilowo tylko polaczenia przychodzace, zgadnij why :mad: :diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=hMkUGhJ_wWo Quote
Recommended Posts