Jump to content
Dogomania

Likwidacja przytuliska w Sandomierzu - DT, DS na cito! BARDZO PROSIMY O POMOC!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']Dzięki za info, martwię się okrutnie. Zmyślna z niej bestyjka.Może jakiemuś pracownikowi zayfa i da się złapać. Oby.[/QUOTE]

Zmyślna i szybka... a widać ten teren jej bardzo odpowiada... ale wszystko być może

Posted

Drogie koleżanki, Koledzy telefonowal do mnie facet zainteresowany adopcja szczeniaka suczki w typie Onka( lub podhalana ) my mamy, ale samczyka. Państwo mają już dorosłą sunie rezydentkę podhalankę , gdybyście mieli taka sunie maila do Pana podam na pw. Nie wchodzi w grę sunia dorosła. Nie wdawałam sie juz w szczegóły co do sterylki itp. Ewa

Posted

Jutro jadę do BUDRYSEK do Żywca i bedziemy próbowały znaleźć Małą.
Z informacji dzisiejszych- nadal krąży w okolicach ciepłowni i pobliskiego gospodarstwa. Niestety BUDRYSEK nie udało sie jej dzisiaj zobaczyć...potwierdzili pracownicy(ochroniarze) i w tym gospodarstwie(taka niby ubojnia, masarnia )...

Trzymajcie kciuki by się udało!Będzie kilka osób, więc może...

Posted

[quote name='Poker']Kochane jesteście.
Mocno trzymamy razem z mężem kciuki za Was i za małą mendę. Ona jest już trochę nasza.[/QUOTE]
Oby była gdzieś w okolicy.. kończę pracę o 19 i zaraz po wyjedziemy. Pojedziemy drugą trasą, mam nadzieję, że tym razem bez niespodzianek.
Mój Przydupasek...... :shake:

Trzeba założyć jej wątek i przenieść stąd posty.
U nas znowu parwo w przytulisku, zachorowała mała ruda sunia, szczenior. Ale już mamy nadzieję, że co złe to za nią..
Mamy też szczeniaka po wypadku, spory ma z 7-8 miesięcy. Lewa przednia łapa bezwładna. Cud, że w ogóle przeżył, bo nijak nie rokował.

Posted

Założę jej watek jak już dotrze do nas. Trzymam kciuki.Może pozna głos soemy i da się złapać.
Jedziecie z Sandomierza czy Krakowa?

Posted

Wróciłam coś po szóstej... niestety nie widziałyśmy nigdzie suni.:-(
Jedzenie nie ruszone(rozmokłe, bo nocą deszcz był)... wymieniłyśmy... rozpytywanie, przeczesywanie, nawoływanie nie przyniosło żadnego rezultatu- nie widziałyśmy Małej... wypytywani ludzie także nie potwierdzali by ją widzieli... ochroniarze twierdzili, że nie widzieli jej już od wczoraj wieczorem.
Szukałyśmy do ok.15/16... BUDRYSEK dostała pilny telefon. Teraz jest najprawdopodobniej już w drodze do dziadka.

Posted

[quote name='Soema']Oby była gdzieś w okolicy.. kończę pracę o 19 i zaraz po wyjedziemy. Pojedziemy drugą trasą, mam nadzieję, że tym razem bez niespodzianek.
Mój Przydupasek...... :shake:

Soema także najprawdopodobniej w drodze... Troche sie martwię,że będą tam chodzili po ciemku... Prawdę powiedziawszy, jeśli Mała się zaszyje i nie zareaguje na Soemy głos... ale nie kończę, bo najbardziej przykre jest bezowocne szukanie :(... mam ogromną nadzieję, że na głos "swojej Pańci" zareaguje, że pozna!!!

Trzymajcie mocno kciuki za to... Bardzo mocno!... tam jest gdzie się zaszyć, jeśli jeszcze jest na miejscu :(...

Posted

Cały czas zaglądam , wzdycham, przeżywam i nie tracę nadziei.zuzlikowa, dzięki ,ze byłaś na tam.
Gdzie ta małpka mogła się schować? Może przelazła na teren masarni ? Czy soemę wpuszczą na teren elektrociepłowni ? Martwię się.

Posted

[quote name='Poker']Cały czas zaglądam , wzdycham, przeżywam i nie tracę nadziei.zuzlikowa, dzięki ,ze byłaś na tam.
Gdzie ta małpka mogła się schować? Może przelazła na teren masarni ? Czy soemę wpuszczą na teren elektrociepłowni ? Martwię się.[/QUOTE]

Ochroniarze zmieniają się... jeden z wieczornych potwierdził, że wczoraj wieczorem widział Małą- biegła w stronę pobliskich bloków.
Soema została o tym poinformowana. Jeszcze jest w drodze, a ochroniarze na nią czekają.
Oby się jej udało trafić na Małą.

W masarni jej dzisiaj do popołudnia, nie było.

BUDRYSEK jest w ok. Poznania. Nie wiem jak długo nie będzie mogła wrócić.
Znajomi w Żywcu są poinformowani co mają robić, kontakt z ochroniarzami i pracownikami jest na bieżąco, pobliski weterynarz też jest poinformowany i zaopiekuje się sunią jeśli uda się komuś ją z łapać.

Posted

[quote name='Poker']To biedna BUDRYSEK dostaje w kość. Ale i tak dzielna.Wszystko przewidziała, dograła.Tylko żeby ta mała gadzina dała się pojmać.[/QUOTE]

Soema teraz dojechała...zaczynamy trzymanie kciuków za Malutką- niech będzie blisko i pozna głos Soemy...niech przybiegnie.

Posted

Scenariusz jak z jakiegos filmu...a to nie film tylko jakas niesamowita rzeczywistosc...dziewczyny!-podziwiam,wspolczuje i wierze,ze wkoncu uda sie zlapac Nafi!I trzymam te cholerne kciuki...z taka wlasnie nadzieja...

Posted

[quote name='Poker']Zaglądam co kilka minut z nadzieją.[/QUOTE]

ja też, nic nie piszę bo co tu pisać, przykra sytuacja i bardzo stresująca. Mam nadzieję tylko, że się dobrze skończy.