Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:shake: coś jest nie tak, nie mogę wgrać drugiej partii zdjęć, wszystko przez to, że chciałam wstawić nasze grupowe :evil_lol: Niestety musicie wytrzymać do jutra..

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Folen napisał(a):
:shake:...wszystko przez to, że chciałam wstawić ..

...się. No i wszystko wskazuje na to, że Ci się udało :-). Ciekawe jak inne Ciotki ? Ale czy któraś się przyzna...

Posted

Ja się nie wstawiłam, tylko wstałam o 4 rano dziś :evil_lol:, a kładłam się o 24 ;) Fotkę mam grupową, jutro spróbuję ją wstawić.. No chyba, że ktoś nie zechce się ujawniać.

Posted

Olga, nie martw się, że nie zdążyłyśmy wczoraj porozmawiać - jeszcze na pewno będzie okazja :) Musimy tylko załatwić transport, bo mam w piwnicy trochę desek z niedawnego remontu i rozbiórki szaf. Może uda mi się też przekonać TZ'a, żeby kolejna szafa i meblościanka nie poszły gdzieś "do ludzi", tylko "do piesków" :) Wstępny grunt już przygotowuję i wygląda na to, że TZ nie upiera się przy "ludziach".

Z wczorajszej rozmowy z panią w schronisku wynika, że oni tam będą mieli problem ze skleceniem z tych desek bud, więc może ktoś ma pomysł, jak to załatwić? Tutaj na miejscu w wawie może jest jakiś niedrogi stolarz, który by budy zrobił i już gotowe pojechałyby do Węgrowa? A może lepiej przewieźć deski do Węgrowa i tam oddać stolarzowi?

Posted

Od lewej - Umka, Ania (nowa pomocna dłoń z Wgwa) trochę niewidoczna, Olga, ja, Ania nr2, Marlena (nowa pomocna dłoń z Wgwa)..

Licytacja książki:

Posted

Oj, Folen, Folen... nie żebym się czepiał, ale po prawej stronie (licząc od Ciebie) stoją trzy Cioteczki, a z Twojego opisu wynika że dwie (chyba, że Ania i nr2 to dwie osoby :roll:).
Po tym jak zobaczyłem lewy dolny róg pierwszej fotki, już niczemu się nie dziwię. Ja osobiście fotkę bym wykadrował :evil_lol:.

Na razie spadam - właśnie wyjeżdżam do Węgrowa z bagażnikiem żarła i surowicą dla szczeniorków.

Posted

gallegro napisał(a):
Oj, Folen, Folen... nie żebym się czepiał, ale po prawej stronie (licząc od Ciebie) stoją trzy Cioteczki, a z Twojego opisu wynika że dwie (chyba, że Ania i nr2 to dwie osoby :roll:)

chyba po prosty Folenka zapomniała imienia dziewczyny, która stoi na pierwszym planie po prawej.....no ja niestety tez nie pamietam! Za dużo tych nowych imion na raz - jak dla mnie!

Posted

No własnie na koncercie rozmawiałam z osobami, które maja nam zapewnic darmowy transport...czekamy tylko na to, az będa mieli wolnego busa. Może dostaniemy tez od nich palety, na których będzie można postawic budy, żeby nie stały bezposrednio na ziemi, ale to nie jest jeszcze pewne na 100%

Posted

Tak jak pisała bea dowiozłam jeszcze trochę styropianu, takiego, który jest używany do ocieplania budynków tuż przy ziemi ( nie wiem dokładnie jak to fachowookreśłić ) Ten styropian też można podłożyć pod budy bo jest gruby i bardzo twardy. Tylko mam nadzieję ,że ten bus nie jest osobowy ...bo to wszystko jest brudne. Przydałoby się jeszcze dozbierać rzeczy żeby na pusto nie jechał...
Bea pokazała mi budę , która czeka na Żanetkę. Jest już ocieplona styropianem...Myślę, że Żanetka szybko dojdzie u niej do siebie... Tylko trzeba poszukać domów dla dzieciaków . I oczywiście podtuczyć je :-) Ale najważniejsze, że jest już dobrze ... Może nie bardzo, ale dobrze w tej sytuacji to bardzo dużo. Ale zamieszałam ;-)

Posted

Pisze i tu, tak jak na Żanetki watku, dziewczyny mozemy przeznaczyc te 40 zl na puszki dla rekonwalescentów dla Zanetkowych maluszków? one jak szkieleciki są, Folen zakupi i zawiezie do schroniska.

Posted

gallegro napisał(a):
Oj, Folen, Folen... nie żebym się czepiał, ale po prawej stronie (licząc od Ciebie) stoją trzy Cioteczki, a z Twojego opisu wynika że dwie (chyba, że Ania i nr2 to dwie osoby :roll:).
Po tym jak zobaczyłem lewy dolny róg pierwszej fotki, już niczemu się nie dziwię. Ja osobiście fotkę bym wykadrował :evil_lol:.

Na razie spadam - właśnie wyjeżdżam do Węgrowa z bagażnikiem żarła i surowicą dla szczeniorków.

dzięki gallegro ! za dowiezienie surowicy i za jedzonko dla psiaków!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

wspaniale cioteczki,juz sie niecierpliwie;) psiaczki pragna byc zdrowe,nie chca byc chore i sie zarazac!chca byc zaszczepione,juz mi platonicznie przekazaly ,ze sie ustawiaja w szeregu do zaszczyku!:razz: , a ja chce to umozliwic ,a nie wiem jak:lol: ?Moge rowniez przeslac Wam,wzor umowy adopcyjnej stosowanej przez jedna z org.(na wp)

Posted

Kochana xxxx52, własnie dogrywamy sprawe szczepionek i ich zakupu, jak tylko będziemy znały dokładną kwote to napiszemy.Tez chciałabym żeby te psiaki poszczepić, może wspólnie nam sie uda, Olga ma zaufanego weterynarza , który chce nam pomóc.Takze czekamy na info.

Posted

Brawo Dziewczyny (i Panowie)! Gratuluje skutecznosci akcji i koncertu!
Z info: bylam w Psim Losie dowiedziec sie o ostatniego :( z maluchow - ma sie dobrze, intensywnie szukaja mu domku i bardzo jest tam lubiana :)
AniuW: Sprawie kalendarzy sie przyjrze i odpowiem na priwa (chora bylam i dzis nadrabiam zleglosci). Oczywiscie wszystko co uwazasz za mozliwe z "fantow" sprobujcie sprzedac na allegro, czy jakkolwiek. Ja niestety jestem noga jesli chodzi o handel wiec sie nie przydam :( Co Wam sie uda uzyskac wydajcie na to co bedzie najpotrzebniejsze. Dla mojej ciekawosci wylacznie mozecie napisac co i jak :) Czy plyty meblowe sie nadaja na budy? Lub moga sie przydac inaczej? Moze udaloby mi sie wycignac resztki z produkcji mebli, jesli ma to sens. Trzymam kciuki