Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja jade jutro do Węgrowa ale nie wiem czy dam radę zabrać je od ciebie bo dziś mam urwanie głowy i kilka spotkań a jutro musze się zwolinć z pracy żeby na koncert być na czas.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
... ten kosztorys szczepień , to dołącze do tego budowlanego, zobaczymy jaka dostaniemy odpowiedź.Tylko to nie chodzi o same budy ale również o wszelkie materiały budowlane tj. siatka, deski, blacha do zadaszenia boksów( wszystko mamy juz pomierzone i wyliczone) nawet kontener uwzględnilam na izolatki......

Brawo Enia, Brawo Olga132...BRAWO cioteczki :multi: Ja to dobrze coś takiego przeczytać...

Mam info. Nasza zaplanowana loteria w Grodzisku na CEL=WODA DLA WĘGROWA została z 29go (nie z naszego z Jolą powodu) przeniesiona na początek pażdziernika:cool3: Jak ktoś jeszcze coś ma a nie wysła dotąd paczki-czekamy :p

Posted

Mam info. Nasza zaplanowana loteria w Grodzisku na CEL=WODA DLA WĘGROWA została z 29go (nie z naszego z Jolą powodu) przeniesiona na początek pażdziernika:cool3: Jak ktoś jeszcze coś ma a nie wysła dotąd paczki-czekamy

ja mam od Osiołka ze Szwecji całą torbę- co mam zrobić, wolałąbym nie wysyłac paczką bo to dośc delikatne rzeczy:lol: Mogę jakoś przekazać w Warszawie:lol:
Bea100 ?? Będę też w Grodzisku Maz 3 .10 (wtorek) o 14.00.

Posted

Tanitka: doskonale by było z tym Grodziskiem, ja się jutro zobacze z Jolą to zapytam czy możecie się umówić na wtorek. Daj mi na pw swoją komórkę to wyslę Ci smsa w tej sprawie i podam adres i co i jak. A jak nie, to ja odbiorę.
Maćka: czy jutro dopołudnia mogłabym podjechać po to co masz na Fasolową?

Posted

Kiwi napisz czy wysłałaś i ile mamy przelać na konto ?
Cioteczki trzymajcie kciuki , zapotrzebowanie na materiały budowlane poszło do ewentualnego sponsora.....Folen kochana dzieki za pomoc i za cierpliwosć do mnie.:lol:

Posted

enia napisał(a):
Folen kochana dzieki za pomoc i za cierpliwosć do mnie.:lol:

jeśli miała cierpliwośc do Ciebie to faktycznie Folen musi być oazą spokoju:eviltong:

Posted

Enia -jesli mowiac o ewentualnym sponsorze mialas na mysli Ole Z. - pls
wyslij Jej tez szybciusio koszt szczepionek (chyba Olga to ma). Ja juz grunt przygotowalam, wiec zobaczymy co Ola na to.:roll:

Posted

Dziewczyny wiem , że macie teraz duuużo zamieszania w związku z koncertem ale ogromna prośba. Pamiętajcie , żeby wszystko obfocić ;-)
Czekamy ( w każdym razie ja) na fotki z imprezy :-)

Posted

Tanitka: Jola nie może , więc ja podjadę/odbiorę w Wwie. W poniedziałek wieczór powinnam znac grafik na przyszły tydzień (dam Ci smsa)

AniaW właśnie ode mnie odjechała, po kolejnej ,,dostawie" płyt styropanowych (tym razem udało jej się wycyganić takie grube i sztywne/stosowane w budownictwie przy izolacji od ziemi-super sprawa, można by na nich np postawić te budy co już są) :multi:

Posted

Ogłaszam, że żyjemy po koncercie :) A bardziej "przyzwoitej" porze napiszę jak było, a jak tylko pokanam mój aparat, to wstawię fotki, bo troszke ich mam ;)

Posted

Strasznie długo tu nie zaglądałam. Przeczytałam, że ma prryszły tydzień jest szykowany większy transport do Węgrowa. U mnie też jest trochę rzeczy. Sto lat temu umiwiałam się z Bea, że dam znać to coś odbierze, ale wyczytałam również, że jej na Ursynów to za bardzo nie po trasie. Niestety nie mogłam wcześniej. Mam pytanie, czy byłaby możliwosć umówienia się z kimś na przyszły tydzień miedzy poniedziałkiem a czwartkiem na odbiór rzeczy z Ursynowa (blisko SGGW)? Jestem niezmotoryzowana. Jest wykladzina filcowa ( może się przydać do barakowozu) , kilka desek boazeryjnych, kilka innych desek i skrawków styropianu znalezionych po śmietnikach cztery obróżki nowe i trochę drobiazgów.

Posted

No ja też już wróciłam z Węgrowa…koncert był super!!! Oczywiście jeśli ktoś lubi taka muzykę, bo jak babcia mnie zapytała jak była muzyka na koncercie a ja odpowiedziałam, że punk to babcia chwilę pomyślała po czym mówi: rozumiem – czyli byle jaka…
No ale to babcia….trzeba jej wybaczyć…zresztą nie o muzykę tu tak na prawdę chodziło.
I dlatego WIELKI UKŁON w stronę organizatora tego koncertu, który wprawdzie od dawna jest zalogowany na dogomani, ale mało się tu udziela. TOMKU – na prawdę jestem pod wrażeniem ogromnej pracy jaka włożyłeś w organizację tej całej imprezy i efektów jakie ona przyniosła już na drugi dzień:
Byłam dziś w schronisku – siedzimy z Panią Jolą a tu widać jak przez pole idzie grupa dzieciaków z miskami i suchą karmą. Okazało się, że to już trzecia grupa tego dnia!!!
Zresztą koncert to nie jedyna rzecz, jaką Tomek zorganizował w Węgrowie na rzecz schroniska. Akcja ma trwać cały miesiąc. No i co wazne – lokalna prasa zaczęła pisac o schronisku i drukować zdjęcia psiaków.
Dziś do schroniska dotarł tez samochód z darami z Warszawy – niestety nie miała czasu pogadać z dziewczynami, bo umówione byłyśmy ze stolarzem w sprawie bud. Już je zamówiłam!!!
Teraz Folen fotki proszę z koncertu wkleić…jak już oczywiście uda ci się ten komputer uruchomić.

Posted

Będę jutro w Warszawie i Pruszkowie. W drodze powrotnej mam odebrać z pociągu surowicę od Kiwi z Krakowa i pędzę do Węgrowa. Jeśli ktoś chciałby coś przekazać, bardzo proszę o info.

>Folen, wklej fotki Ciotek (mam nadzieję, że masz) i opisz who is who.