Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurde, czytam czytam i niewesoło ... co moge napisac poza tym, że wspieram...:niewiem: ... pies jest ewidentnie przerazony, boi się kontaktu z człowiekiem, tak długo juz to trwa. Miałam nadzieje że gdy trafił do hotelu po tułaczce będzie lepiej, kurde nie jest. Może teraz. mam nadzieje, że starczy doświadczenia i wytrwałości. Za to trzymam nieustannie

Posted

Miałam zaległości i nie wiedziałam o tych wszystkich cyrkach. Dzisiaj dopiero nadrobiłam, przeszłości już nie komentuję bo nie miejsce na to i teraz najważniejsze że dobrze trafił. Mnóstwo pracy ale jeśli tylko są chęci i doświadczenie to wierzę że uda się wyprowadzić Gutka na prostą.

Posted

ja któregoś razu dostanę zawału widząc, że coś tu napisałaś - przeżywam to wszystko strasznie - póki co dobre wieści :calus: dziękuję!

a jak to doskakiwanie, atakowanie? nadal to robi?

Posted

Gucio coraz ładniej reaguje na "nie wolno" w kojcu nadal wykonuje tańce połamańce:) ale już można spokojnie otworzyć kojec, nie rzuca się na bramkę i co najważniejsze już nie próbuje rzucać się z zębami.

Od wczoraj zaczęliśmy wychodzić poza teren ogrodzony ale blisko hotelu, jeszcze ma opory przed oddaleniem się od kojca i od hotelu.

Bardzo ciągnie do kojca widać że czuje się tam bezpiecznie ale wpada w szał gdy chcę go zamknąć.

Cały czas chodzimy na szelkach, na obrożę jest jeszcze zdecydowanie za wcześnie.

Tutaj zdjęcia z dzisiaj

Posted

Energy mojej zasługi tu nie ma, przez moje naiwniactwo teraz Gucio musi przechodzić resocjalizację w Hotelu Amok - chwalmy opatrzność, że idzie ku dobremu

bo mam nadzieję, że nadal idzie ku dobremu? jak Guciolku się miewasz? :calus:

Posted

[quote name='malawaszka']Energy mojej zasługi tu nie ma[/QUOTE]

No popatrz Malawaszka, a ja jednak takową widzę:lol:
Nie da się wszystkiego przewidzieć, na szczęście jest teraz w dobrych rękach:lol: