jambi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 kurde, czytam czytam i niewesoło ... co moge napisac poza tym, że wspieram...:niewiem: ... pies jest ewidentnie przerazony, boi się kontaktu z człowiekiem, tak długo juz to trwa. Miałam nadzieje że gdy trafił do hotelu po tułaczce będzie lepiej, kurde nie jest. Może teraz. mam nadzieje, że starczy doświadczenia i wytrwałości. Za to trzymam nieustannie Quote
weszka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Miałam zaległości i nie wiedziałam o tych wszystkich cyrkach. Dzisiaj dopiero nadrobiłam, przeszłości już nie komentuję bo nie miejsce na to i teraz najważniejsze że dobrze trafił. Mnóstwo pracy ale jeśli tylko są chęci i doświadczenie to wierzę że uda się wyprowadzić Gutka na prostą. Quote
furciaczek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Kciuki nieustajaco zacisniete, z niecierpliwoscia czekam na jakies dobre wiesci i male sukcesiki. Quote
malawaszka Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Jak tam Gucio dziś? Mam nadzieję, że nic nie nawywijał... Quote
hotelamok Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='malawaszka']Jak tam Gucio dziś? Mam nadzieję, że nic nie nawywijał...[/QUOTE] Powolutku małe postępy robi. Dzisiaj sam wyszedł z kojca na wybieg:multi: Quote
malawaszka Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 ja któregoś razu dostanę zawału widząc, że coś tu napisałaś - przeżywam to wszystko strasznie - póki co dobre wieści :calus: dziękuję! a jak to doskakiwanie, atakowanie? nadal to robi? Quote
hotelamok Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Niestety nadal doskakuje ale to kwestia czasu nie ma co się martwić na zapas. Chłopak jest mądry i widać że bardzo się stara Quote
hotelamok Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Gucio coraz ładniej reaguje na "nie wolno" w kojcu nadal wykonuje tańce połamańce:) ale już można spokojnie otworzyć kojec, nie rzuca się na bramkę i co najważniejsze już nie próbuje rzucać się z zębami. Od wczoraj zaczęliśmy wychodzić poza teren ogrodzony ale blisko hotelu, jeszcze ma opory przed oddaleniem się od kojca i od hotelu. Bardzo ciągnie do kojca widać że czuje się tam bezpiecznie ale wpada w szał gdy chcę go zamknąć. Cały czas chodzimy na szelkach, na obrożę jest jeszcze zdecydowanie za wcześnie. Tutaj zdjęcia z dzisiaj Quote
J_ulia Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Jaki On piękny! Wspaniały pies z Ciebie jeszcze będzie. Quote
malawaszka Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 mój piękny :loveu: nie wiem kiedy przestanę mieć ściśnięte gardło na tym wątku :Rose: dziękuję!!! Guteczku zaufaj nam kochany!!! Quote
WATACHA Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Już jest inny nawet na zdjęciach, jakiś taki spokojniejszy Quote
malawaszka Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 któryś raz tu zaglądam i nie mogę się napatrzeć :loveu: Quote
J_ulia Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='malawaszka']któryś raz tu zaglądam i nie mogę się napatrzeć :loveu:[/QUOTE] To tak jak ja :) :) :) :loveu: Quote
wilczy zew Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Nie jest taki załamany jak na pierwszym zdjęciu po przyjeździe :lol: Quote
zerduszko Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Nic poza dziękuję nie jestem w stanie napisać. Dobry pies potrzebuje ogłady i tyle. Trzymam kciuki i dziękuję. Quote
weszka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Miód na serce... oby tak dalej to będzie z niego pociecha! Quote
Energy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Malawaszka jesteś wielka:loveu: Strasznie się cieszę, że mały trafił do dobrego hotelu i że jest lepiej:lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Energy mojej zasługi tu nie ma, przez moje naiwniactwo teraz Gucio musi przechodzić resocjalizację w Hotelu Amok - chwalmy opatrzność, że idzie ku dobremu bo mam nadzieję, że nadal idzie ku dobremu? jak Guciolku się miewasz? :calus: Quote
Energy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='malawaszka']Energy mojej zasługi tu nie ma[/QUOTE] No popatrz Malawaszka, a ja jednak takową widzę:lol: Nie da się wszystkiego przewidzieć, na szczęście jest teraz w dobrych rękach:lol: Quote
malawaszka Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 mam nadzieję, że wszystko w porządku Gucio! :nono: Quote
zerduszko Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 malawaszka napisał(a):mam nadzieję, że wszystko w porządku Gucio! :nono: Na pewno jest grzeczny i nie ma o czym pisać ;) Quote
Recommended Posts