malawaszka Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 WATACHA napisał(a):Więcej niż 3 dni:crazyeye:? A jakieś przerwy można robić, czy masażyści się wymieniają? :roflt: hahahaha Quote
zerduszko Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Się ze mnie podśmiechowują, BABY! :obrazic: Quote
WATACHA Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 zerduszko napisał(a):Się ze mnie podśmiechowują, BABY! :obrazic: Ja to zawsze tak mam jak kogoś lubię :).Dokuczam=lubię Quote
jambi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 WATACHA napisał(a):Ja to zawsze tak mam jak kogoś lubię :).Dokuczam=lubię swoja droga to ciekawy sposób okazywania sympatii... ... ja tez tak mam :evil_lol: Jakie wieści z frontu? Quote
jambi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 zerduszko napisał(a):WATACHA na już 2 pkty karne u mnie :lol: a po 3 co będzie? ban? golenie? Quote
zerduszko Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 jambi napisał(a):a po 3 co będzie? ban? golenie? Cztery :megagrin: Quote
malawaszka Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 zerduszko napisał(a):Cztery :megagrin: jakiż masz dziś polot - Mistrzyni Ciętej Riposty :roflt: Quote
jambi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 patrzaj... tego nie przewidziałam... no no... chylę czoła Moja Miszczyni Quote
WATACHA Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 zerduszko napisał(a):WATACHA na już 2 pkty karne u mnie :lol: A to dobrze czy źle?;) Quote
hotelamok Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Długo się nie odzywałam ale za to udało się, zapraszam http://hotelamok.pl/dom_tymczasowy/ w marę na bieżąco będą nowe fotki. A z nowych informacji to Gucio porzucił już szeleczki, teraz chodzi na smyczy, do kojca obca osoba również może wejść nie próbuje atakować i moje spostrzeżenia wcześniejsze się potwierdziły Gucio tak samo reaguje na kobiety jak i na mężczyzn. Co do stresnala to na razie żadnych efektów nie widzać. Quote
wilczy zew Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dobre wiadomości :multi: Na zdjęciach jeszcze spięty ale OGROMNY postęp!! Quote
winter7 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Malawaszko, czy sprawdzałaś konto, bo ponad tydzień temu wysłałam Ci pieniądze dla Gucci'ego:) Ale on szczęśliwy Quote
malawaszka Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='hotelamok']Długo się nie odzywałam ale za to udało się, zapraszam http://hotelamok.pl/dom_tymczasowy/ w marę na bieżąco będą nowe fotki. A z nowych informacji to Gucio porzucił już szeleczki, teraz chodzi na smyczy, do kojca obca osoba również może wejść nie próbuje atakować i moje spostrzeżenia wcześniejsze się potwierdziły Gucio tak samo reaguje na kobiety jak i na mężczyzn. Co do stresnala to na razie żadnych efektów nie widzać. coś pięknego! stresnal chyba musi podziałać jakiśczas, żeby coś było widać - ale nie jestem pewna, może dla Guciowego stresa za słaby, ale i tak sobie cudownie radzicie :Rose: [quote name='winter7']Malawaszko, czy sprawdzałaś konto, bo ponad tydzień temu wysłałam Ci pieniądze dla Gucci'ego:) Ale on szczęśliwy TAK! doszło 300 zł wielkie wielkie dzięki winter7 :Rose: Quote
jambi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 super!!!!! extra!!!!!! fantastycznie!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Gustawek dostał od WATACHY 40 zł :Rose: Quote
malawaszka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Guciolku pokazuj się! Co u Ciebie kochany?? Quote
jambi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 mam nadzieje, że juz coraz lepiej :) nawet te ostatnie zdjęcia napawały optymizmem :) Quote
hotelamok Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 malawaszka napisał(a):Guciolku pokazuj się! Co u Ciebie kochany?? Nie jest źle. ON jest makabrycznie zazdrosny o mnie, jak tylko widzi że innym psem się zajmuje to wraca do starych zwyczajów, tańcuje w kojcu na całego ale tym bym się nie przejmowała bo on zwraca na siebie uwagę. Jest nadpobudliwy ale on chyba cały czas potrzebuje bliskości człowieka i to wszystko. Do miasta to on pewnie nigdy nie będzie się nadawał ale do domu...jak najbardziej...Specjalnie większych problemów to z nim nie mam. Quote
hotelamok Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Na inne psy zupełnie nie zwraca uwagi jestem tylko ja. Ale ze względu na jego samopoczucie to tylko on. Quote
Recommended Posts