malawaszka Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Cieszyn odpadł :( nie ma miejsca i czasu dla Gucia :( napisałam do Jamora, jestem załamana :( na wątku oczywiście pustki jak zawsze :( Quote
Margi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 o matko to co u zrobić. A może dałoby się ubłagać Agnieszkę żeby jeszcze się zlitowała nad Gutkiem. Quote
malawaszka Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 ja też chcę go zabrac już stamtad, on nabiera bardzo złych nawyków i potem dopiero będzie problem to odkręcić wysłałam jeszcze do hotelu amok koło krakowa jak tam też nie będzie miejsca dla Gucia to nie wiem co z nim zrobię... idę stąd już... Quote
Margi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Wiem,że to nie jest wymarzone miejsce dla Gucia,ale w miedzyczasie może ta wiosna się pojawi. Quote
coronaaj Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 malawaszka napisał(a):Cieszyn odpadł :( nie ma miejsca i czasu dla Gucia :( napisałam do Jamora, jestem załamana :( na wątku oczywiście pustki jak zawsze :( Jestem jestem...nic cos sie wykombinuje..musze poczytac..nawet nie wiem gdzie on jest...Borowka16 moze zrobisz ogloszenia Gucia..dla Gucia Malawaszki i drugiego pudla Gucia ze Satrogardzkiego schronu..ten nawet nie ma watku...ledwo dycham ...wy wstajecie, a ja nawet nie mam czasu psom dac wieczorne lekarstwa...i isc spac.. Quote
coronaaj Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 malawaszka napisał(a):Guciol Twój przyszły tymczasowy domek już prawie gotowy - ech jeszcze to ogrodzenie i buda - mam nadzieję, że sobie poradzimy... Jade z watkiem (od tylu albo od przodu) ..piszcie do Pipi ona ma chody z budami...ktos nawet zafundowal ..mam gdzies mail na ten temat...cholera cena nie taka zla... Jak cos potrzeba to nie moge znalesc.....mam pudlowe zawirowania .Na watku Pipi sa zdjecia budy ..oj wielgachna...ale super...moze dla Gucia bylaby dobra..tam sie miesci z 7 psow?? Quote
ULKA12 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 W okolicach Wieliczki jest też fajny hotelik, ale tam chyba nie szkolą. Tamb ma namiary. Quote
malawaszka Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Zawożę Gucia do hotelu AMOK koło Krakowa, muszę tylko zadzwonić i dograć szczegóły Coronaaj Gucio ma ogłoszenia z bazarku Borówki - ale to nie jest w tej chwili pies adopcyjny jak widać... budę już mam zamówioną, problem w ogrodzeniu wybiegu bo jest mróz... Quote
jambi Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 malawaszka napisał(a):na wątku oczywiście pustki jak zawsze :( Waszka ja tu jestem cały czas tylko co mam pisać? że jestem? kurde ani mocy ani pomysłu :shake: nie chciałam się nawet dopytywac ani tym bardziej komentowac kopnieczności przeprowadzki; jasne jest że Gutek jest "problemowy"; w tej sytuacji najlepszy byłby Jamor albo ktos podobny - ale to sama wiesz; Jamor zdaje sie wyniósł sie na inne forum - w sensie swoje własne tak wiec jestem, tylko co mam pisąć? że jestem? Quote
malawaszka Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 tak jambi - chociaż tyle i aż tyle bo to jest bardzo ważne... podle się czuję pisząc sama do siebie i jest to cholernie przykre bo w sumie przecież to nie jest mój pies, jest niczyj... są problemy, powinnam olać, zniknąć z wątku i mieć święty spokój bo tak jest najłatwiej... Quote
jambi Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 malawaszka napisał(a):tak jambi - chociaż tyle i aż tyle bo to jest bardzo ważne... podle się czuję pisząc sama do siebie i jest to cholernie przykre bo w sumie przecież to nie jest mój pies, jest niczyj... są problemy, powinnam olać, zniknąć z wątku i mieć święty spokój bo tak jest najłatwiej... ok, o tym nie pomyślałam. Przepraszam Quote
zerduszko Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A jakie plany dalej? Zostanie tam na przyuczenie do życia w rodzinie czy ściągniesz go do siebie? Nie kojarzę tego hotelu czy tam pracują z burkami. Quote
malawaszka Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 zerduszko napisał(a):A jakie plany dalej? Zostanie tam na przyuczenie do życia w rodzinie czy ściągniesz go do siebie? Nie kojarzę tego hotelu czy tam pracują z burkami. pracują - zuzlikowa tam bernardyny trzyma, KTOZ trzymał dzikie psy - 11 psiaków z jakiegoś okropnego miejsca - wszystkie wyszły na prostą, benki też - np Lincoln który w schronisku miał być uśpiony bo warczał i dostał łatę agresora; na pewno będzie tam miesiąc - tak ustaliłam z hotelikiem, potem będę chciała go zabrać - ale to zalezy jak będzie się rozwijał, jak będzie robił postępy i jak będzie u mnie wyglądała sprawa wybiegu; ale na pewno krócej niż miesiąc nie będzie bo to by było za bardzo mieszanie mu w głowie - Pani Iwona mówi, ze po miesiącu u niej powinien już na smyczy chodzić - i robi piękne zdjęcia :) bywa też na dogo Quote
zerduszko Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 No to miejsce super się wydaje. Dobra decyzja ;) Quote
malawaszka Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 mam nadzieję, że już dość złych decyzji... Quote
jambi Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 malawaszka napisał(a):pracują - zuzlikowa tam bernardyny trzyma, KTOZ trzymał dzikie psy - 11 psiaków z jakiegoś okropnego miejsca - wszystkie wyszły na prostą, benki też - np Lincoln który w schronisku miał być uśpiony bo warczał i dostał łatę agresora; na pewno będzie tam miesiąc - tak ustaliłam z hotelikiem, potem będę chciała go zabrać - ale to zalezy jak będzie się rozwijał, jak będzie robił postępy i jak będzie u mnie wyglądała sprawa wybiegu; ale na pewno krócej niż miesiąc nie będzie bo to by było za bardzo mieszanie mu w głowie - Pani Iwona mówi, ze po miesiącu u niej powinien już na smyczy chodzić - i robi piękne zdjęcia :) bywa też na dogo Brzmi to pięknie :) ważne że pracują, i niech będzie tam tak długo jak będzie trzeba, to dla niego ważne. Jaki koszt tego hotelu? ... czy znowu coś przegapiłam? Quote
WATACHA Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Choć jedna pozytywna wiadomość, teraz już będzie tylko lepiej Quote
Bjuta Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Malawaszko - wrzucę mu grosik na drogę - podeślij konto. Quote
winter7 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ja 11 marca zabieram Nestora z hotelu, więc prześlę obiecaną kwotę za jeden miesiąc hotelowania. Na razie tylko tyle, bo szykuje mi się kolejny, który wraca z adopcji z powodu agresji i na cito szukamy hotelu lub DT. Ja też tu prawie codziennie wchodzę. Nie jesteś sama :) Quote
Recommended Posts