jambi Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 no to przynajmniej juz wiadomo - domek na prowincji, jedynak i własny człowiek... ale fajnie słyszeć takie coś: hotelamok napisał(a):Specjalnie większych problemów to z nim nie mam. Quote
WATACHA Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Malawaszko czy przesyłka już dotarła?Czy Gustaw jest zabezpieczony przed kleszczami? Quote
malawaszka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 o rany nie zauważyłam, że pisałaś wczoraj :oops: tak!!! doszła wczoraj przesyłka - piękny komplet czerwona obroża i smycz dla dużego psa - jest tak cudny i nowy, że szkoda go psu zakładać bo zaraz uciaprze :lol: jak z kleszczowym zabezpieczeniem nie wiem - muszę zapytać Iwonki czy ma jakieś kropelki to oddam pieniążki, wysłałam też maila i czekam na nr konta żeby zapłacić za hotel bo minął miesiąc Quote
WATACHA Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Przepraszam , że się tak dopytuje , ale zawsze się denerwuję , że coś mogło się zgubić.Niestety z naszą pocztą różnie bywa.To chociaż zdjęcia zrób i pokarz jak się prezentuje.Jak nie ma kropelek czy cuś to ja mam znajomych w zoologicznym , trochę taniej mi liczą i myślałam żeby mu wziąć.Tylko teraz takie cuda są i obroże i kremy i kropelki i w sprayu. Quote
malawaszka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 zapytam Iwonki co działa najlepiej na ich terenie Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 WATACHA napisał(a):Malawasia to mnie chyba nie lubi ;( no patrz jak zgrabnie uniknęła odpowiedzi :evil_lol: a jak postępy u Gucciowatego? Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 jambi napisał(a):no patrz jak zgrabnie uniknęła odpowiedzi :evil_lol: kto? przecież odpowiedziałam! Quote
zerduszko Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 malawaszka napisał(a):kto? przecież odpowiedziałam! Kcecie kiślu? :D Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 zerduszko napisał(a):Kcecie kiślu? :D kiślu kisielu???? w basenie???? :evil_lol: Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 malawaszka napisał(a):kto? przecież odpowiedziałam! ale nie na to o lubieniu zerduszko napisał(a):Kcecie kiślu? :D nie, dziękuję, nie przepadam Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 lilo napisał(a):ze strony hotelu ?? tak - na faceboku też są jambi napisał(a):ale nie na to o lubieniu hahaha na tooo :lol: to nie było pytanie :lol: Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 malawaszka napisał(a):hahaha na tooo :lol: to nie było pytanie :lol: no niby nie, ale to takie z podtekstem... w sumie, zawsze mozna zaprzeczyć ;) albo potwierdzić :diabloti: kurcze... ja jestem strasznie ciekawa jak tam Gustaw no!!! Quote
lilo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 tak to te ze strony hotelu beda w ogloszeniach :) a ja mam takie pytanie jeszcze jesli moge - o ogrodzenie kojca , ile by kosztowało takie ogrodzenie ?? bo rozumiem ze nie grodzony ze wzgledu na koszty ?? Quote
malawaszka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 lilo napisał(a):tak to te ze strony hotelu beda w ogloszeniach :) a ja mam takie pytanie jeszcze jesli moge - o ogrodzenie kojca , ile by kosztowało takie ogrodzenie ?? bo rozumiem ze nie grodzony ze wzgledu na koszty ?? nie wiem dokładnie ile ale liczę, że ok 600-800 zł pójdzie na to, nie grodzony ze względu na koszty, na brak czasu chłopów moich, którzy mieli mi pomóc to zrobić, i na Brokatową sraczkę przez którą byłam padnięta przez ostatni miesiąc i nie miałam siły nic więcej robić :mdleje: Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 malawaszka napisał(a):nie wiem dokładnie ile ale liczę, że ok 600-800 zł pójdzie na to, nie grodzony ze względu na koszty, na brak czasu chłopów moich, którzy mieli mi pomóc to zrobić, i na Brokatową sraczkę przez którą byłam padnięta przez ostatni miesiąc i nie miałam siły nic więcej robić :mdleje: tylko tyle? toż to nie żadne przeszkody! zaledwie pszeszkódki... przeszkódeczki raptem :) chłopom zagrozić dobrym obiadem własnej roboty (w szoku będą zapewne, ale to i lepiej :grins:) , Brokatowa sraczka kiedyś w końcu przejdzie ;) a koszty? 600 - 800 ... no to jest przeszkódeczka, ale też do pokonania! :) Quote
zerduszko Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Znaczy sponsor jest? ;) Sesesese :diabloti: Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 "sesesese" .... srutututu ja bym chętnie została sponsorem ino zasoby posiadane mie nie pozwalają :niewiem: ale co szkodzi pomyśleć? takie ogrodzenie to gwarancja lepszego życia sznupów po skrzydłami naszej naczelnej kwoki, zatem cel juz mamy, tera ino zbiórke czas rozpocząć ;) Quote
lilo Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ja wlasnie o tym mysle caly czas ze trzeba uzbierac ta kasiorke , nie mozemy wszystkiego na Małą zwalac :) Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 lilo napisał(a):ja wlasnie o tym mysle caly czas ze trzeba uzbierac ta kasiorke , nie mozemy wszystkiego na Małą zwalac :) no nie, wszystkiego nie... to nawet nie wypada... ;) Quote
WATACHA Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 zerduszko napisał(a):Kcecie kiślu? :D Ja też raczej dziękuję, ewentualnie jakieś ciasteczko jakbyś miała. jambi napisał(a):ale nie na to o lubieniu No fakt :eviltong:, ale może...kiedyś...jakaś nić sympatii chociaż :cool3:... nie, dziękuję, nie przepadam jambi napisał(a):no niby nie, ale to takie z podtekstem... w sumie, zawsze mozna zaprzeczyć ;) albo potwierdzić :diabloti: Może lepiej nie, bo jeszcze się okaże, że nie i mi smutno będzie.A tak to zostaje złudna nadzieja ;) kurcze... ja jestem strasznie ciekawa jak tam Gustaw no!!! I ja. lilo napisał(a):ja wlasnie o tym mysle caly czas ze trzeba uzbierac ta kasiorke , nie mozemy wszystkiego na Małą zwalac :) Zobaczcie taka mała, a ile na swych barkach nosi. Quote
jambi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 WATACHA napisał(a): Zobaczcie taka mała, a ile na swych barkach nosi. iii tam, Wasia już kiedyś wyjaśniała, że ona "Mala" dla odróżnienia od swojej siostry, która jest po prostu Waszką ;) a ona wcale nie taka mala ta naszawaszka, z niej kawał baby - i żeby nie było - to metafora jest :cool3: i mysle, że możesz pozbyć się obaw o lubie - nie lubie, gdyż posiadasz podstawowe przymioty pozwalające uznać Cię za jednostkę godną :p jesteś psiara, a do tego zasznupiona, nieobojętna jest Ci psia krzywda ... taaak, mysle, że jakaś nić sympatii chociaż...:lol: Quote
Recommended Posts