Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to przynajmniej juz wiadomo - domek na prowincji, jedynak i własny człowiek... ale fajnie słyszeć takie coś:

hotelamok napisał(a):
Specjalnie większych problemów to z nim nie mam.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o rany nie zauważyłam, że pisałaś wczoraj :oops: tak!!! doszła wczoraj przesyłka - piękny komplet czerwona obroża i smycz dla dużego psa - jest tak cudny i nowy, że szkoda go psu zakładać bo zaraz uciaprze :lol:

jak z kleszczowym zabezpieczeniem nie wiem - muszę zapytać Iwonki czy ma jakieś kropelki to oddam pieniążki, wysłałam też maila i czekam na nr konta żeby zapłacić za hotel bo minął miesiąc

Posted

Przepraszam , że się tak dopytuje , ale zawsze się denerwuję , że coś mogło się zgubić.Niestety z naszą pocztą różnie bywa.To chociaż zdjęcia zrób i pokarz jak się prezentuje.Jak nie ma kropelek czy cuś to ja mam znajomych w zoologicznym , trochę taniej mi liczą i myślałam żeby mu wziąć.Tylko teraz takie cuda są i obroże i kremy i kropelki i w sprayu.

Posted

malawaszka napisał(a):
kto? przecież odpowiedziałam!

ale nie na to o lubieniu

zerduszko napisał(a):
Kcecie kiślu? :D

nie, dziękuję, nie przepadam

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha na tooo :lol: to nie było pytanie :lol:

no niby nie, ale to takie z podtekstem... w sumie, zawsze mozna zaprzeczyć ;) albo potwierdzić :diabloti:

kurcze... ja jestem strasznie ciekawa jak tam Gustaw no!!!

Posted

tak to te ze strony hotelu beda w ogloszeniach :) a ja mam takie pytanie jeszcze jesli moge - o ogrodzenie kojca , ile by kosztowało takie ogrodzenie ?? bo rozumiem ze nie grodzony ze wzgledu na koszty ??

Posted

lilo napisał(a):
tak to te ze strony hotelu beda w ogloszeniach :) a ja mam takie pytanie jeszcze jesli moge - o ogrodzenie kojca , ile by kosztowało takie ogrodzenie ?? bo rozumiem ze nie grodzony ze wzgledu na koszty ??

nie wiem dokładnie ile ale liczę, że ok 600-800 zł pójdzie na to, nie grodzony ze względu na koszty, na brak czasu chłopów moich, którzy mieli mi pomóc to zrobić, i na Brokatową sraczkę przez którą byłam padnięta przez ostatni miesiąc i nie miałam siły nic więcej robić :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie wiem dokładnie ile ale liczę, że ok 600-800 zł pójdzie na to, nie grodzony ze względu na koszty, na brak czasu chłopów moich, którzy mieli mi pomóc to zrobić, i na Brokatową sraczkę przez którą byłam padnięta przez ostatni miesiąc i nie miałam siły nic więcej robić :mdleje:

tylko tyle? toż to nie żadne przeszkody! zaledwie pszeszkódki... przeszkódeczki raptem :) chłopom zagrozić dobrym obiadem własnej roboty (w szoku będą zapewne, ale to i lepiej :grins:) , Brokatowa sraczka kiedyś w końcu przejdzie ;) a koszty? 600 - 800 ... no to jest przeszkódeczka, ale też do pokonania! :)

Posted

"sesesese" .... srutututu ja bym chętnie została sponsorem ino zasoby posiadane mie nie pozwalają :niewiem:

ale co szkodzi pomyśleć? takie ogrodzenie to gwarancja lepszego życia sznupów po skrzydłami naszej naczelnej kwoki, zatem cel juz mamy, tera ino zbiórke czas rozpocząć ;)

Posted

lilo napisał(a):
ja wlasnie o tym mysle caly czas ze trzeba uzbierac ta kasiorke , nie mozemy wszystkiego na Małą zwalac :)

no nie, wszystkiego nie... to nawet nie wypada... ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Kcecie kiślu? :D

Ja też raczej dziękuję, ewentualnie jakieś ciasteczko jakbyś miała.

jambi napisał(a):
ale nie na to o lubieniu

No fakt :eviltong:, ale może...kiedyś...jakaś nić sympatii chociaż :cool3:...

nie, dziękuję, nie przepadam

jambi napisał(a):
no niby nie, ale to takie z podtekstem... w sumie, zawsze mozna zaprzeczyć ;) albo potwierdzić :diabloti:

Może lepiej nie, bo jeszcze się okaże, że nie i mi smutno będzie.A tak to zostaje złudna nadzieja ;)

kurcze... ja jestem strasznie ciekawa jak tam Gustaw no!!!

I ja.

lilo napisał(a):
ja wlasnie o tym mysle caly czas ze trzeba uzbierac ta kasiorke , nie mozemy wszystkiego na Małą zwalac :)

Zobaczcie taka mała, a ile na swych barkach nosi.

Posted

WATACHA napisał(a):
Zobaczcie taka mała, a ile na swych barkach nosi.

iii tam, Wasia już kiedyś wyjaśniała, że ona "Mala" dla odróżnienia od swojej siostry, która jest po prostu Waszką ;)

a ona wcale nie taka mala ta naszawaszka, z niej kawał baby - i żeby nie było - to metafora jest :cool3:

i mysle, że możesz pozbyć się obaw o lubie - nie lubie, gdyż posiadasz podstawowe przymioty pozwalające uznać Cię za jednostkę godną :p jesteś psiara, a do tego zasznupiona, nieobojętna jest Ci psia krzywda ... taaak, mysle, że jakaś nić sympatii chociaż...:lol: