malawaszka Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Guciol Twój przyszły tymczasowy domek już prawie gotowy - ech jeszcze to ogrodzenie i buda - mam nadzieję, że sobie poradzimy... Quote
ULKA12 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 To znaczy, że kojec już stoi? Wstaw jakieś foto. Quote
malawaszka Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 nie nie - jeszcze nie stoi - przyjedzie w piątek albo sobotę Quote
malawaszka Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 zerduszko napisał(a):A kiedy wyprowadzka? nie wiem - nie odważę się go zabrać dopóki nie zrobię tego ogrodzenia wybiegu bo przecież nie będę go więzić w kojcu bo tam sie nie nauczy chodzić na smyczy Quote
malawaszka Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 tak -wczoraj doszedł sedalin - dzięki! Quote
WATACHA Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 A to dobrze, bo nie chciało mi się wypisywać potwierdzenia nadania i tak się zastanawiałam. Quote
malawaszka Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 kurde mrozy mrozy mrozy - kiedy będzie wiosna? Quote
malawaszka Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 farciara... ja czuję zimno li i jedynie :shock: wymyśliłam jaki będzie wybieg - siatka, słupki które musimy zabetonować a w mrozy się nie da :( a wzdłuż wkopiemy podkłady kolejowe coby nic nie uciekało z wybiegu - tylko najpierw muszę je kupić gdzieś te podkłady :shock: tańszej i w miarę sensownej opcji chyba już nie wymyślę :shock: Quote
Margi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Szefowa nie kracz :shake: Ja też czuję w kościach i w głowie ,że wiosna już idzie.:lol: Tylko te podkłady kolejowe jeżeli będą drewniane to trzeba jakoś zabezpieczyć. Ja mam takie długie na działce i po wielu latach zaczynają się rozpadać. Quote
malawaszka Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='Margi']Szefowa nie kracz :shake: Ja też czuję w kościach i w głowie ,że wiosna już idzie.:lol: Margi zakochałaś się??? :lol: Tylko te podkłady kolejowe jeżeli będą drewniane to trzeba jakoś zabezpieczyć. Ja mam takie długie na działce i po wielu latach zaczynają się rozpadać. po wielu latach będę już bogata i wtedy wynajmę firmę budowlaną, która zbuduje sznupkowy domek :grins: Quote
Margi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 malawaszka napisał(a):po wielu latach będę już bogata i wtedy wynajmę firmę budowlaną, która zbuduje sznupkowy domek :grins: Też tak kiedyś mówiłam i coś z tym bogactwem kiepsko. Nie zakochałam się niestety :shake: lecz migrena z wiosną bardziej mi daje popalić. Quote
wilczy zew Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Margi napisał(a): Tylko te podkłady kolejowe jeżeli będą drewniane to trzeba jakoś zabezpieczyć. Ja mam takie długie na działce i po wielu latach zaczynają się rozpadać. Podkłady są już zabezpieczone. Quote
malawaszka Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Margi napisał(a):Też tak kiedyś mówiłam i coś z tym bogactwem kiepsko. Nie zakochałam się niestety :shake: lecz migrena z wiosną bardziej mi daje popalić. cicho cicho :lol: a migrenom mówimy NIE! wilczy zew napisał(a):Podkłady są już zabezpieczone. to może zalezy od tego czy są to podkłady "używane" czy nowe - bo od groma tego w internecie można znaleźć - takie z rozbiórki i nowe takie do ogrodów - te do ogrodów może nie są olejowane :niewiem: to dla mnie całkowita nowość - wcześniej się nie interesowałam podkładami kolejowymi :lol: Quote
zerduszko Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ależ ta psiarnia poszerza Ci horyzonty :lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 zerduszko napisał(a):Ależ ta psiarnia poszerza Ci horyzonty :lol: no nie? pomyślałby kto :D właśnie dzwoniła do mnie Agnieszka z hoteliku i pyta kiedy zabiorę Gustawa bo już nie ma cierpliwości do jego wydzieractwa i cudowania :cry: cholera gdzie ta wiosna?!!! Quote
wilczy zew Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 malawaszka napisał(a): to może zalezy od tego czy są to podkłady "używane" czy nowe - bo od groma tego w internecie można znaleźć - takie z rozbiórki i nowe takie do ogrodów - te do ogrodów może nie są olejowane :niewiem: to dla mnie całkowita nowość - wcześniej się nie interesowałam podkładami kolejowymi :lol: Zabezpieczone podkłady są ciemne(są zabezpieczane zużytym olejem silnikowym),najlepiej używane bo pewnie są tańsze a wytrzymają jeszcze lata. Quote
malawaszka Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 muszę Gustawa zabrać z hotelu JUŻ... czekam na odpowiedź z hotelu koło Cieszyna u Pana Tomka - szkoleniowca Quote
zerduszko Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Co krwa? Jak to już? Dobrze się ta kobieta czuje? Quote
malawaszka Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 nie ma cierpliwości i siły dla Gustawa i w tej sytuacji każdy dzień to będzie krok w złą stronę, kto to potem odkręci? :shake: do siebie go nie wezmą do nieogrodzonego kojca bo też by to nie wpłynęło na niego dobrze - więzienie dla psa, który ma w sobie tyle energii... powinnam była zabrać go już dawno tak jak radziła winter7, a ja się głupio wahałam :shake: zła jestem na siebie... mam nadzieję, że Pan Tomek zgodzi się zająć Gustawem Quote
zerduszko Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ale takie przeprowadzki w tą i z powrotem też nic dobrego :/ Quote
malawaszka Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 zerduszko napisał(a):Ale takie przeprowadzki w tą i z powrotem też nic dobrego :/ jeśli Pan Tomek się zgodzi to myślę, że Gutkowi wyjdzie na dobre - będzie tam tyle ile trzeba, na pewno będzie to lepsze niż zamknięcie u mnie w kojcu na niewiadomojakdługo zanim zrobimy wybieg :shake: a Pan Tomek ma podejście i wiedzę - powinnam już dawno Gucia tam zawieźć :( Quote
Recommended Posts