minia7 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Och Boziu! Ale bomba :) Ja dopiero teraz odblokowana, więc sprawdzam co u Gutka :) Boskości normalnie boskości!!! :) Malawaszko wysłałam kaskę za dwa ostatnie miesiące ostatnio, bo u mnie krucho teraz z kaską... Quote
malawaszka Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 przyszło 30 zł od Bjuty dla Gucia - dziękuję :Rose: Quote
zerduszko Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Super wieści! Cudowny pies, teraz już wszystko będzie dobrze :) Quote
malawaszka Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 czemu wątek Gucia jest w woj, łódzkim???????? chłopak jest światowy bo już był w łódzkim, śląskim, a teraz w małopolskim przebywa :lol: Quote
hotelamok Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 malawaszka napisał(a):miód na moje serce :loveu: jak ja się bałam tego pierwszego wpisu :mdleje: i na smyczy szedł normalnie? nie wywijał kozłów? nie szarpał się? :Rose: tak pięknie nie było, praktycznie to ja podniosłam go na szeleczkach i tak wyszliśmy, Gucio położył się na trawce i rozglądał wkoło, poznawał otoczenie, potem tak samo wszedł do kojca. On ewidentnie nigdy nie chodził na smyczce ale to jak dzisiaj się zachował dobrze rokuje. Quote
J_ulia Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 No Gutek sprawuj ty się tam dobrze, socjalizuje i wychodź na porządnego psa ;) Quote
malawaszka Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 hotelamok napisał(a):tak pięknie nie było, praktycznie to ja podniosłam go na szeleczkach i tak wyszliśmy, Gucio położył się na trawce i rozglądał wkoło, poznawał otoczenie, potem tak samo wszedł do kojca. On ewidentnie nigdy nie chodził na smyczce ale to jak dzisiaj się zachował dobrze rokuje. szacun!!!! po prostu szacun! ja dziś miałam problem z podniesieniem odkurzacza :oops: :lol: Quote
teqquila Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 hehe Waszka na zakwasy masaż najlepszy :P podeslij nam numer konta to cos od siebie dla Gucia wyslemy Quote
Maupa4 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='malawaszka']czemu wątek Gucia jest w woj, łódzkim???????? chłopak jest światowy bo już był w łódzkim, śląskim, a teraz w małopolskim przebywa :lol: To małopolskie czy ogólnopolskie ? Quote
malawaszka Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='Maupa4']To małopolskie czy ogólnopolskie ? ogólnopolskie poplosę :modla: Quote
winter7 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Kochani, przepraszam że przychodzę do Was z prośbą, ale jesteśmy w krytycznej sytuacji. Mamy dzień na uzbieranie deklaracji. Psiak wraca z adopcji po tygodniu, bo stał się agresywny dla domowników. Wcześniej był 7 lat w schronisku. Nie chcemy aby tam wrócił. Może chociaż jakiś piątak.... http://www.dogomania.pl/threads/199799-Pimpu%C5%9B-nie-mo%C5%BCe-d%C5%82u%C5%BCej-zosta%C4%87-w-domu.Grozi-mu-powr%C3%B3t-do-schronu.PILNIE-DEKLARACJE! Quote
malawaszka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 zapraszam Was na bazarek kosmetyczny na sznaucery - będą jeszcze dwa ale jutro bo już padam dziś http://www.dogomania.pl/threads/203646-KOSMETYKI-na-sznaucery-do-15-marca-g-20.00?p=16445536#post16445536 Quote
malawaszka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 ciekawam jak Gucio dziś :kciuki: Zapraszam na rewelacyjne bazarki na sznupy!!!! Z tych trzech możliwe łączenie wysyłki :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/203659-Dres-FEYENOORD-Bluza-REP.-Pl-spodnie-RESERVED-kurtki-DIADORA-na-sznupy-15.03-20.0 http://www.dogomania.pl/threads/203665-PSIE-BURBERRY-VIVOG-zabawki-ko%C5%82derki-wyrzutnie-pi%C5%82ek-na-sznupy-do-15.03-20.00 http://www.dogomania.pl/threads/203646-KOSMETYKI-na-sznaucery-do-15-marca-g-20.00 Quote
jambi Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 jestem jestem, ale weekend był więc wiesz... o rany Waszka, Ty to jestes faktycznie herod - baba! nie dośc że to wszystko ogarniasz, psy przewozisz, oddział geriatryczny prowadzisz, poniekąd także pracujesz zawodowo, to jeszcze masz czas na trzepanie bararków a i po galeriach czasem połazisz... zawstydzasz mnie....:oops: kojec bombowy! :multi: trzymam kciuki za Gustawsona, w nowym miejscu, dziś, najdalej jutro wyrównuje z deklaracjami :kciuki: Quote
malawaszka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='jambi'] o rany Waszka, Ty to jestes faktycznie herod - baba! nie dośc że to wszystko ogarniasz, psy przewozisz, oddział geriatryczny prowadzisz, poniekąd także pracujesz zawodowo, to jeszcze masz czas na trzepanie bararków a i po galeriach czasem połazisz... zawstydzasz mnie....:oops: jak to PONIEKĄD????? :obrazic: Quote
zerduszko Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Hahahaha, ale sobie koleżanka nagrabiła :eviltong: Quote
mala_czarna Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 jambi napisał(a): kojec bombowy! :multi: Ja mam już miejsce zaklepane! Płatne!! :evil_lol::evil_lol: Quote
jambi Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='malawaszka']jak to PONIEKĄD????? :obrazic: no w sensie, że w odróżnieniu od niektórych, którzy TYLKO pracują, Ty przy tych wszystkich obowiązkach i zajęciach jeszcze dodatkowo pracujesz co stanowi kolejny powód do wyrazów uznania Quote
malawaszka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='jambi']no w sensie, że w odróżnieniu od niektórych, którzy TYLKO pracują, Ty przy tych wszystkich obowiązkach i zajęciach jeszcze dodatkowo pracujesz co stanowi kolejny powód do wyrazów uznania buuahahah grubymi nićmi szyte tłumaczenie :D Quote
hotelamok Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dzisiaj szok! Sadolin nie działa na pewno, Gucio twierdzi, że kojec jego i ani się waż do niego zaglądnąć, skacze, szczeka... Zupełnie go olałam, odczekałam aż pierwszy szał mu minie i do roboty...opisywać nie będę by nie zanudzać za to finał widać na zdjęciach...opłacało się:) Zaraz po wytarganiu go za wybieg Chwile później...czesanie i jak wypiękniał Gucio nie jest szczupły on jest mocno chudy tego nie widać na zdjęciach ale jak się go dotyka to sama skóra na kościach nawet kości na pupie mocno wyczuwalne. Boi się niespodziewanych odgłosów typu kaszlnięcie, przewrócenie miski itp. Dzisiaj na szybciora tylko te zdjęcia jutro może się uda lepsze zrobić. Quote
Recommended Posts