malawaszka Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 domku ni ma jeszcze, rozmawiałam dziś z Agnieszką, Gutek swobodnie sobie już chodzi po terenie, nie próbuje ucieczek, ale na smyczy nie chodzi Quote
zerduszko Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No to choć tyle... Może jeszcze mu potrzeba czasu? Quote
malawaszka Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 czasu na pewno, ale przy intensywnej pracy z nim już by chodził na smyczy, tylko do tego potrzebny byłby DT nie hotel Quote
zerduszko Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Są takie hotele, gdzie się z psami intensywnie pracuje. On i tak tylko do domu z ogrodu się nadaje. Quote
jambi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 malawaszka napisał(a):trzeba - prosiłam Agnieszkę z hoteliku, żeby podziałała w tym kierunku bo w przyszłym tygodniu wybieram się do Gustawa z Rodziną zainteresowaną adopcją i chciałabym, żeby pies sie pokazał w miarę fajnie, oby to się udało juz jest przyszły tydzień :razz: Quote
malawaszka Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 póki co nici z tego... sama pojadę mam nadzieję przed świętami jeszcze, rodzina ma się odezwać po świętach Quote
jambi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 malawaszka napisał(a):póki co nici z tego... sama pojadę mam nadzieję przed świętami jeszcze, rodzina ma się odezwać po świętach no to, może to i dobrze wróży - nie na Święta, ale po Świętach, byle nie było tak, że na samego Sylwestra - fajerwerki, sztuczne ognie - extra sprawa dla każdego psa... a zwłaszcza, dla dzikusa... Quote
malawaszka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 trzymajcie kciuki! na czwartek na 9 rano Gutek ma umówioną kastrację Quote
minia7 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Cześć Gustawus! Jak znosisz mrozy? Były prezenty od Mikołaja? Ciocia w styczniu 50zł wyśle, tak chociaż na jakiegoś cukierasa Noworocznego :) Quote
malawaszka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 ciocia minia to bonus na kastrację będzie hahaha :D a to się Gutek ucieszy :lol: Quote
minia7 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Myślałam raczej o posłodzeniu bólu po stracie jajek...ale zawsze możecie wymasować i kompresy robić :) Quote
malawaszka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 to jutro dostanie ode mnie coś dobrego jak mi się uda zgrać czasowo z Agnieszką i dotrzeć do hotelu :lol: Quote
weszka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Szkoda że trzymanie kciuków nie za dom ale za udane odjajczenie też potrzymam ;) Quote
zerduszko Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ale za domek tez można trzymać kciuki :) Quote
malawaszka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 trzymać za wszystko! :kciuki: Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 no i dupa że tak powiem :( jak byłam już pod lecznicą w tarnowskich górach zadzwoniłam do Agnieszki czy jadą i dowiedziałam się, że nie może wpakować Gutka do auta :( nie dał się i już :( masakra... mnie ręce opadły, chciałam jechać i we dwie żebyśmy spróbowały, ale Agnieszka miała już zaplanowane inne rzeczy na dziś - jutro ma spróbować na sedalinie :( ale jak on tak robi to ja nie wiem jak mu dom znajdę i nie wiem czy rodzina obecnie zainteresowana się nie wycofa :( z tym psem trzeba pracować... sam z siebie się nie oswoi, nie nauczy się chodzić na smyczy... ciekawe co będzie jutro... a ja się chyba rozdwoję bo jutro o 14.30 kastrujemy Tediego a o 12 Gutka i w różnych miejscach oddalonych od siebie o ponad 40 km :cry: Gutek ma coraz mniej kasy... kastracja minimum 150 zł będzie kosztowała - może ktoś pomoże? :( Quote
AMIGA Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 malawaszka napisał(a):n Gutek ma coraz mniej kasy... kastracja minimum 150 zł będzie kosztowała - może ktoś pomoże? :( A świnka sterylkowa refunduje tylko sterylki? Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 AMIGA napisał(a):A świnka sterylkowa refunduje tylko sterylki? tak tylko suczki Quote
zerduszko Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A można tak po sedalinie narkozę? ... Jakby hotele dostawały kasę za wyniki, to Agnieszka byłaby na minusie. Nic do przodu. Jaja i tyle. Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 no myślę że można skoro to dziś uzgadniała z wetem i jechała do niego po sedalin - do tego który będzie kastrował więc świadomie to wszystko mam nadzieję, zobaczymy czy się uda... Quote
malawaszka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 kastracja przełożona na poniedziałek Quote
AMIGA Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Jakaś opatrzność czuwa nad tymi nieszczęsnymi klejnotami? Quote
Recommended Posts