Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
trzeba - prosiłam Agnieszkę z hoteliku, żeby podziałała w tym kierunku bo w przyszłym tygodniu wybieram się do Gustawa z Rodziną zainteresowaną adopcją i chciałabym, żeby pies sie pokazał w miarę fajnie, oby to się udało

juz jest przyszły tydzień :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
póki co nici z tego... sama pojadę mam nadzieję przed świętami jeszcze, rodzina ma się odezwać po świętach

no to, może to i dobrze wróży - nie na Święta, ale po Świętach, byle nie było tak, że na samego Sylwestra - fajerwerki, sztuczne ognie - extra sprawa dla każdego psa... a zwłaszcza, dla dzikusa...

Posted

no i dupa że tak powiem :(

jak byłam już pod lecznicą w tarnowskich górach zadzwoniłam do Agnieszki czy jadą i dowiedziałam się, że nie może wpakować Gutka do auta :( nie dał się i już :( masakra... mnie ręce opadły, chciałam jechać i we dwie żebyśmy spróbowały, ale Agnieszka miała już zaplanowane inne rzeczy na dziś - jutro ma spróbować na sedalinie :( ale jak on tak robi to ja nie wiem jak mu dom znajdę i nie wiem czy rodzina obecnie zainteresowana się nie wycofa :( z tym psem trzeba pracować... sam z siebie się nie oswoi, nie nauczy się chodzić na smyczy... ciekawe co będzie jutro... a ja się chyba rozdwoję bo jutro o 14.30 kastrujemy Tediego a o 12 Gutka i w różnych miejscach oddalonych od siebie o ponad 40 km :cry: Gutek ma coraz mniej kasy... kastracja minimum 150 zł będzie kosztowała - może ktoś pomoże? :(

Posted

malawaszka napisał(a):
n Gutek ma coraz mniej kasy... kastracja minimum 150 zł będzie kosztowała - może ktoś pomoże? :(

A świnka sterylkowa refunduje tylko sterylki?