malawaszka Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Gustavus Dzikusus - obyśmy niedługo mogli zmienić na Gustavus Przytulakus :lol: Quote
Borówka16 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 malawaszka napisał(a):Gustavus Dzikusus - obyśmy niedługo mogli zmienić na Gustavus Przytulakus :lol: No właśnnie :lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Gucio dziękuje wieso za wpłatę 50 zł :Rose: Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 będziemy kombinować kastrację Gustawa bo czas do domu! Aga ma pomysleć jakby go przetrzymać w cieple po zabiegu i działamy! Quote
zerduszko Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 A widziałam, że już masz potencjalny dom, gdzie byś go ulokowała :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 zerduszko napisał(a):A widziałam, że już masz potencjalny dom, gdzie byś go ulokowała :evil_lol: :lol: noo ale jest jeszcze jeden dom zainteresowany, tylko tam jest sunia olbrzymka niesterylizowana więc Gutek musi być wykastrowany, zobaczymy czy coś wyjdzie z tego - to ten domek od winter7 Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ooo...coś się szykuje , a jak Wasia i jej ekipa załatwia to się udaje :) A więc trzymam :kciuki: Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ooo...coś się szykuje , a jak Wasia i jej ekipa załatwia to się udaje :) A więc trzymam :kciuki: Quote
J_ulia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 No to trzymam kciuki ,żeby się udało :) Jak nic nie stanie na przeszkodzie to w weekend odwiedzę przystojniak ;) Zobaczymy jak mnie przywita po tak długim czasie. Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Julia a jak jest z dojazdem do Agi małym samochodem? wiesz w który dzień będziesz? Quote
J_ulia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 malawaszka napisał(a):Julia a jak jest z dojazdem do Agi małym samochodem? wiesz w który dzień będziesz? Myślę,że z dojazdem nie będzie problemy . Spytam się jak będę dzwonić do Agi. Jak przyjadę to na weekend z soboty na niedziel (do 16-17 na pewno zostanę). Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 kurcze to może ja bym wpadła w niedzielę jak mi pogoda pozwoli bo jak będzie masakra śniegowa to się nie odważę :shock: Quote
weszka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Trzymam kciuki za powodzenie akcji dojazdowej no i za te domki co tam gdzieś migoczą w oddali ;) Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 zapraszam na bazary na sznaucery!!!!! świetne książki i płyty http://www.dogomania.pl/threads/197472-MEGA-KSI%C4%98GARNIA-i-p%C5%82yciarnia-na-sznaucery-do-14-grudnia-g.20.00 rewelacyjny kubrak na sredniego psa i inne zabawki i perfumy :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/197467-SUPER-KUBRAK-PSI-i-PREZENTY-kosmetyki-zabawki-CUDA-na-sznaucery-do-8.12-g20 Quote
J_ulia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 malawaszka napisał(a):kurcze to może ja bym wpadła w niedzielę jak mi pogoda pozwoli bo jak będzie masakra śniegowa to się nie odważę :shock: Droga dojazdowa do agi jest na bieżąco odśnieżana :) Nie przewidują opadów na niedziel ... ;) Quote
malawaszka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 oby nie było tak jak dzisiaj!!!! :shake: ledwo do domu dijechałam bo droga dojazdowa do mnie chyba została zapomniana :shock: Quote
jambi Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 malawaszka a Ty masz gdzieś tu na watku spisane deklaracje dla Gustawa? może warto by je wrzucic w 1 poście? ja się zgubiłam... a tak byłoby łatwiej i pilnowac i aktualizować ;) Quote
malawaszka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='malawaszka'] [COLOR=Red][B] DEKLARACJE :Rose: [COLOR=Green]30 zł/mies jambi_ 5 zł/mies mala_czarna 20 zł/mies minia7[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE] Gutek ma aż tyle deklaracji - już wstawiam na pierwszą Quote
malawaszka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='weszka'] A ja się na kolejny miesiąc wpisuję też z AFN - powiedzmy póki co na 50% kosztów[/QUOTE] jeszcze tą deklarację znalazłam - [B]weszka[/B] aktualne? Quote
jambi Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='malawaszka']Gutek ma aż tyle deklaracji - już wstawiam na pierwszą[/QUOTE] wasiaaaaa, [SIZE=1]a ja płaciłam? :oops:[/SIZE] Quote
malawaszka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='jambi_']wasiaaaaa, [SIZE=1]a ja płaciłam? :oops:[/SIZE][/QUOTE] wszystkie wpłaty na Gutka są na pierwszej stronie :lol: Quote
malawaszka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 tak teraz myślę - chyba, że 30 zł które wpłaciłaś razem z wpłatą z mega bazaru książkowego było na Gustawa a nie na Birmana? bo napisałaś tylko że to deklaracja 30 ale nie napisałaś na którego :niewiem: Quote
jambi Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='malawaszka']tak teraz myślę - chyba, że 30 zł które wpłaciłaś razem z wpłatą z mega bazaru książkowego było na Gustawa a nie na Birmana? bo napisałaś tylko że to deklaracja 30 ale nie napisałaś na którego :niewiem:[/QUOTE] nie, tamto było na Birmana! bezapelacyjnie i zdecydowanie! :lol: tego jestem pewna, choc mam sklerozę ;) to na Gutka pójdzie jutro ok? Quote
Recommended Posts