Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
A widziałam, że już masz potencjalny dom, gdzie byś go ulokowała :evil_lol:

:lol: noo ale jest jeszcze jeden dom zainteresowany, tylko tam jest sunia olbrzymka niesterylizowana więc Gutek musi być wykastrowany, zobaczymy czy coś wyjdzie z tego - to ten domek od winter7

Posted

No to trzymam kciuki ,żeby się udało :)

Jak nic nie stanie na przeszkodzie to w weekend odwiedzę przystojniak ;) Zobaczymy jak mnie przywita po tak długim czasie.

Posted

malawaszka napisał(a):
Julia a jak jest z dojazdem do Agi małym samochodem? wiesz w który dzień będziesz?

Myślę,że z dojazdem nie będzie problemy . Spytam się jak będę dzwonić do Agi. Jak przyjadę to na weekend z soboty na niedziel (do 16-17 na pewno zostanę).

Posted

malawaszka napisał(a):
kurcze to może ja bym wpadła w niedzielę jak mi pogoda pozwoli bo jak będzie masakra śniegowa to się nie odważę :shock:

Droga dojazdowa do agi jest na bieżąco odśnieżana :) Nie przewidują opadów na niedziel ... ;)

Posted

malawaszka a Ty masz gdzieś tu na watku spisane deklaracje dla Gustawa? może warto by je wrzucic w 1 poście? ja się zgubiłam... a tak byłoby łatwiej i pilnowac i aktualizować ;)

Posted

[quote name='malawaszka']

[COLOR=Red][B]
DEKLARACJE :Rose:
[COLOR=Green]30 zł/mies jambi_
5 zł/mies mala_czarna
20 zł/mies minia7[/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]

Gutek ma aż tyle deklaracji - już wstawiam na pierwszą

Posted

tak teraz myślę - chyba, że 30 zł które wpłaciłaś razem z wpłatą z mega bazaru książkowego było na Gustawa a nie na Birmana? bo napisałaś tylko że to deklaracja 30 ale nie napisałaś na którego :niewiem:

Posted

[quote name='malawaszka']tak teraz myślę - chyba, że 30 zł które wpłaciłaś razem z wpłatą z mega bazaru książkowego było na Gustawa a nie na Birmana? bo napisałaś tylko że to deklaracja 30 ale nie napisałaś na którego :niewiem:[/QUOTE]

nie, tamto było na Birmana! bezapelacyjnie i zdecydowanie! :lol: tego jestem pewna, choc mam sklerozę ;) to na Gutka pójdzie jutro ok?