Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]Aza..piękne, dumne imię,….imię jak z bajki, prawda?[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ale ten czas, który ta piękna suczka spędziła wśród nas, ludzi - bajką nie były..[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nie wiemy jak bardzo została skrzywdzona…wiemy tylko, że została znaleziona i uratowana w ostatniej chwili….zagłodzona, wystraszona, konająca…[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Choć wycieńczona tak bardzo, że nie mogła się podnieść - nie poddała się! [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pomimo wszystko pozostała psem, który kocha człowieka,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]który całym swoim psim serduszkiem tęskni i czeka na prawdziwy DOM. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]W hoteliku dla psów, pod troskliwą opieką, dochodzi do pełni sił i zdrowia.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jest młodziutką, przyjazną, łagodną suczką, garnącą się do człowieka.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dobrze dogaduje się z innymi psimi domownikami.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na razie waży tylko 16 kilogramów, czekamy aż nabierze siły, by móc ją zaszczepić i wysterylizować.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]A może Ty napiszesz dla niej nową, szczęśliwą bajkę?[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Zadzwoń lub napisz.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Może Aza czeka wlaśnie na Ciebie?[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

[FONT=Times New Roman]Może być taki tekst???[/FONT]

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a czy możemy liczyc jeszcze na jakies zdjęcka? z tych wszystkich do ogłoszeń wybrałam 2, a potrzeba więcej. Przyda się zdjęcie pyszczka takie ładniejsze, wiadomo jak ludzie na to patrzą;(
na allegro można zamieścic zdjęcia jak była taka bardzo zabiedzona i opowiedziec dłuższą historię ale do zwykłych ogłoszeń, gdzie jest ograniczona ilośc miejsca i zdjęc potrzeba ładniejszych zdjęc, ktore przykują uwagę

Posted

Własnie trzeba na Ulę czekać ze zdjęciami a tekst..świetny,,,dziękujemy:loveu::loveu::loveu:sama bym lepiej nie wymyśliła..a wiadomo jaką jestem poetką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a może byc tak? :

[FONT=Comic Sans MS]Aza..piękne, dumne imię, ….imię jak z bajki, prawda?[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ale ten czas, który ta piękna suczka spędziła wśród nas, ludzi - bajką nie był..[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nie wiemy jak bardzo została skrzywdzona…wiemy tylko, że została znaleziona w lesie i uratowana w ostatniej chwili….zagłodzona, wystraszona, konająca…[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Choć wycieńczona tak bardzo, że nie mogła się podnieść - nie poddała się! [/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pomimo wszystko pozostała psem, który kocha człowieka,[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]który całym swoim psim serduszkiem tęskni i czeka na prawdziwy DOM. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]W hoteliku dla psów, pod troskliwą opieką, dochodzi do pełni sił i zdrowia.[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jest młodziutką, przyjazną, łagodną suczką, garnącą się do człowieka.[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dobrze dogaduje się z innymi psimi domownikami.[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Na razie waży tylko 16 kilogramów, czekamy aż nabierze siły, by móc ją zaszczepić i wysterylizować.[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Azunia nikomu nie zrobiła krzywdy, nie wiemy czym zawiniła. To bardzo mądry piesek. Nie pragnie niczego specjalnego – tylko maleńkiego miejsca w serduszku jakiegoś człowieka i ciepłego legowiska w domu. Chce cieszyc się życiem jak inne pieski. Być kochana, głaska i przytulana. Czy to tak wiele?[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Już raz jej serce pękło, w tej chwili nabrało na nowo nadziei. Nie pozwólmy tego zmienić.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Aza to średniej wielkości sunia w typie Owczarka Niemieckiego. Ma około 4 lat.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Została znaleziona w lesie, leżała na ziemi...zagłodzona, nie dała rady nawet wstać....[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Cień psa, pięknego psa, który nadal wierzy w człowieka, kocha dzieci, jest łagodna, to serce pełne wiary pomimo tego, co zrobił jej człowiek...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]A może Ty napiszesz dla niej nową, szczęśliwą bajkę?[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zadzwoń lub napisz.[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Może Aza czeka właśnie na Ciebie?[/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]Po uzgodnieniu dowieziemy Azunie w każde miejsce![/FONT][/FONT]

Posted

henikar napisał(a):
Przeczytałam wątek narazie w skrócie. Straszna bieda!!! Postaram się przesłać na początek chociaż 20 zł. jednorazowo.

Dziękujemy bardzo:):):)

Posted

Dziewczyny dopiero teraz zauważyłam, że są potrzebne zdjęcia. Mogę je zrobić jutro? Bo dzisiaj jest już ciemno i nie wyjda ładne. Co do zdjęć pyszczka to na razie wstrzymałabym się, ona ma tam takie wyłysienia, niewielkie ale widać, że by ktoś się nie zniechęcił, zresztą porobię jej jutro dużo zdjęć to coś wybierzecie.

Posted

ja jednak poprosze o zdjęcka pyszczka, chodzi mi o oczy, zdjęcia z boku będą zupełnie zlekceważone a pyszczek mimo, ze wyłysiały może jednak zrobic wrażenie;) oki to czekam na zdjęcia i robię ogłoszenia;)

Posted

[quote name='Shania']to niech ktoś mi pomoże wkleić te banerki w ten pierwszy post:oops::oops::oops:[/QUOTE]Shaniu w pierwszy post to wystarczy zaznaczyć te z postu 213 (str 22) poleceniem kopiuj i wkleić do pierwszego posta. A jak do sygnaturki wstawić to może Jasza, bo widzę że ma Azę,...

Posted

Super tekst, Ula podrzuci zdjęcia, ogłoszenia mamy obiecane, dzięki dziewczyny:lol:

Shania uzupełnij deklaracje na pierwszej stronie, żeby było jasne czym Aza dysponuje.
Generalnie musimy uzbierać na sterylkę, szczepienia i może jeszcze jeden miesiąc w hoteliku.
Taka ślicznotka chyba dłużej niż dwa miesiące nie będzie czekała na nowy domek.

Posted

Ninka wiem, ale nie mogłam bez potwierdzenia kto wpłacił..zaraz to zrobię a co do zdjęć pyszczka Ula zrób.....nie zawsze są te plamki widoczne...przepraszam, że tak Cię męczymy:oops::oops::oops: