Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bianko, ja też jestem i walczę od wczoraj z moimi domowymi łączami komputerowymi. Wywalało mnie niemalże co sekundę. Będę pisała po kawałku, bo boję się, że mnie znów wywali

Posted

Do mojej wet trafiłam dopiero ok 21ej. Po 40u minutach czekania wyszłam - miała b.trudny przypadek. Gdzieś za godzinę jadę znów. Czytałam w tym czasie naszą korespondencję. Nie zrozumiałam jakiego dokłądnie leku z jakim nie zaleca się łączyć. Napisz dokłądnie jakie masz wątpliwości. Czekam przy kompie

Posted

[quote name='wiga138']Do mojej wet trafiłam dopiero ok 21ej. Po 40u minutach czekania wyszłam - miała b.trudny przypadek. Gdzieś za godzinę jadę znów. Czytałam w tym czasie naszą korespondencję. Nie zrozumiałam jakiego dokłądnie leku z jakim nie zaleca się łączyć. Napisz dokłądnie jakie masz wątpliwości. Czekam przy kompie[/QUOTE]
....znowu mnie wywaliło. Piszę PW

Posted

[quote name='BIANKA1']Edytka , Twój telefon nie działa . Będę u r Karoliny o 14 . już jadę ,[/QUOTE]
Bożenko, mój telefon zawiechy dostał i nie miałam zasięgu. Kropka juz poszła do gabinetu, ja strasznie kicham i nie chcę maluszkom dokładac zarazków.

Posted

Dziękuję Edytko . Kropka była , pomogła mi z tym pudłem .
Szczeniaki maja się lepiej . Są stabilne . Czarny mały nie ma już zmian w płucach i reszta też nie . Pani Doktor powiedziała , że sama jest zdumiona , bo czarnemu nie dawała szansy . Teraz dajemy leki i dobre jedzonko i będziemy tyc i rosnać :lol:
Mam problem . Moja mam wylądowała na ostrym dyżurze . Ma dzisiaj wieczorem operację . Musze przywiesć do siebie Dodę i jeżdzic do Wrocławia do szpitala . Nie wiem jak sobie poradzę z karmieniem maluchów .

Posted

O kurczę, znowu się porobiło! Z jednej strony radość, że z maluchami lepiej, z drugiej zmartwienie z mamą. Bianko, zaciskam kciuki za powodzenie, ale wygląda na to, że wszystkiemu nie podołasz:( Czy maluchy mogą być transportowane gdzieś dalej?

Posted

[quote name='agusiazet']z:( Czy maluchy mogą być transportowane gdzieś dalej?[/QUOTE]
W tej chwili jeszcze nie . One muszą cyckać smoka co 3 góra 4 godziny . Do szpitala ich nie zabiorę . Nie wiem co zrobię .

Posted

Agnieszkal2 właśnie do mnie dzwoniła, jest już w drodze ... ale czeka na Ulv, pod jej domem, bo ma cos jeszcze od niej wziąć dla maluchów. Nie ma z Ulv kontaktu ... bo nie odbiera tel, a domofon nieczynny :/

Edit.
Agnieszka dojeżdża już do Poker.

Ulv , masz zapchaną skrzynkę.

Posted

Doda jest teraz u córki , a wieczorem będzie u mnie . Mama jest na obserwacji w szpitalu kolejowym , bo nagle lepiej się poczuła . Druga córka jest u niej , a syn z mężem na mszy za teścia . Duży czarny cały czas płacze , nie wiem o co chodzi . Perlica mi zwiała z wybiegu i nie wiem gdzie jest . Do rana cos ją zeżre , bo juz nie pierwsza tak kończy . Nie moge jej znalesć . Czasami jak się nazbiera , to nic tylko sie pochlastać .

Posted

Usiłowałam powiedzieć Agnieszce, żeby dzwoniła do sąsiadów jak przyjedzie, ale komórka mi padła, a Aga nie wpadła na takie rozwiązanie...

A komórka padła bo KTOŚ zeżarł ładowarkę.

Posted

[quote name='ulvhedinn']Usiłowałam powiedzieć Agnieszce, żeby dzwoniła do sąsiadów jak przyjedzie, ale komórka mi padła, a Aga nie wpadła na takie rozwiązanie...

A komórka padła bo KTOŚ zeżarł ładowarkę.[/QUOTE]

Czy ten ktoś to Aksa?:) Jeśli z mamą już lepiej, to może małym się też uda!

Posted

Dzięki dziewczyny . Córka mówi , że mama zciemnia jak przychodzi lekarz , że już ja nie boli , a boli ja jak bolało . Ja pojadę do Wrocławia po nakarmieniu szczyli , i postaram sie wrócic na kolejne .Nic innego nie wymyślę . Nie wiem jak Doda to przeżyje , bo ona jest przydupka pańci , i teraz jest bardzo zestresowana .

Posted

[quote name='ulvhedinn']Usiłowałam powiedzieć Agnieszce, żeby dzwoniła do sąsiadów jak przyjedzie, ale komórka mi padła, a Aga nie wpadła na takie rozwiązanie...

[/QUOTE]
Agnieszka wpadła na takie rozwiązanie,tylko żaden sąsiad nie chciał otworzyć,obdzwonieni zostali wszyscy:) Co za chamstwo sąsiedzkie;)