Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana Bianko, Ja też jestem, jestem ,jestem......dżwignęłam w sobote wielki blok betonowy ( robiłam porządki na działce ) no i.....trach.Pokręciło mnie ...Nie mogłam leżeć siedzieć , chodzić.
Dzis jest juz lepiej ale....och szkoda mówić !!!
Jak tylko przestało trochę boleć - jestem tu :)
Cieszę sie z takich wiadomości i pamiętaj, że czekam na info w czym dalej pomóc !

Posted

[quote name='wiga138']Kochana Bianko, Ja też jestem, jestem ,jestem......dżwignęłam w sobote wielki blok betonowy ( robiłam porządki na działce ) no i.....trach.Pokręciło mnie ...Nie mogłam leżeć siedzieć , chodzić.
Dzis jest juz lepiej ale....och szkoda mówić !!!
Jak tylko przestało trochę boleć - jestem tu :)
Cieszę sie z takich wiadomości i pamiętaj, że czekam na info w czym dalej pomóc ![/QUOTE]
Ojoj .............tak nie można :shake: To można zostać kaleką . Niech by sobie leżał , co to komu przeszkadza .Mój kolega coś dzwignął , to mu kręg pękł , i miał operację . Jakiś sztuczny mu wstawili .
Za dotychczasową pomoc bardzo dziękujemy . Wyszliśmy na prostą . Malcy ładnie przespali noc , od 24 do 6 nawet nie pisnęli . Moja mama miała dziś koronoskopię . Nie ma nowotworu . Prawdopodobnie było to zatrucie kukurydzą . . Wszystko zaczyna wracać do normy .
Maluchy mają co jeść , na czym spać . Jest OK :lol:. Oby tylko znalazły dalszy tymczas , bo u mnie trochę ciasno , Mam teraz 12 psów , 4 koty , świnkę , 5 zeberek i mnóstwo drobiu . Pracy mam mnóstwo .:cool3:

Posted

[quote name='figa33']ja wiem ! ja wiem !:lol:
3 dziewczynki i 3 chłopców !!:cool3:[/QUOTE]
Prawie :razz: Ale to przez ten mój telefon , który takie fatalne zdjęcia robi :shake:

Posted

[quote name='Alicja']dziewczynki ssą paluchi ;) chłopaki mają pluszaki ;)[/QUOTE]
Nieeeeeee.................:razz:
Nie wiem dlaczego , ale biszkopt cały czas kojarzy mi sie z Józiem , i wołam na niego Józiu :evil_lol:
Ale w końcu mam koguta Borysa , inny nazywa sie Jureczek , a kotka to Krystyna .:cool3:
Spojrzę w profil koguta i wypisz wymaluj mój kuzyn :roll:
Masz rację Ulv , Są wielkie , Chyba muszę rozstawić kojec . Maluchy zaczynają łazikować i karton po kibelku już za mały .

Posted

[quote name='AMIGA']Bianko - i znowu dokonałaś cudu :loveu::loveu:
Cudowne też wieści o Mamie. Straaaaasznie się cieszę[/QUOTE]

Och, jak ja uwielbiam takie cuda :)

Dużo zdrowia życzę Twojej Mamie.

Posted

Tak sie cieszę :cunao:
Pozdrowienia dla Mamy !
Czy dobrze zrozumiałam, że Halinka weźmie dwa maluchy ?
Może Gosiarę uda mi sie namówić chociaż na jednego.... :cool3:

Posted

[quote name='wiga138']Tak sie cieszę :cunao:
Pozdrowienia dla Mamy !
Czy dobrze zrozumiałam, że Halinka weźmie dwa maluchy ?
Może Gosiarę uda mi sie namówić chociaż na jednego.... :cool3:[/QUOTE]
Halbina ma teraz 2 pogryzione maluszki . raczej nie ma miejsca .

Posted

Maluchy same jedzą garnuszek moczonego w mleku starterka , i dopijają mleczkiem z butli . Qpki robią wzorcowe . Grube są niesamowicie , aż łapki nie chcą je nosić . Gryzą się ze sobą , szczekają , warczą i rozrabiają okropnie . Lada moment zjedza swoje kartonowe legowisko . Chyba jutro je odrobaczę , bo sa już dość silne na taki zabieg . W przyszłym tygodniu będą zdatne do tymczasowania w innych domach . U mnie nie moga dłużej przebywać ze względu na warunki mieszkaniowe , a także z powodu blokowania tymczasu potrzebnego dla innych , chorych zwierzaków . Musiałam odmówić przyjęcia 4 kociąt z kk do leczenia . Nie wiem co się z nimi stało po mojej odmowie . Czy wziął je ktoś inny , czy zostały w schronisku .Jeszcze tydzień z kawałkiem mogę je przetrzymać , potem nie dam już rady .Są 4 pieski i 2 suczki .
Jedna sunia to to maleństwo , które było tak bardzo chore , druga to łaciata żaba .