BIANKA1 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Zgaduj zgadula . Jest element który określa płeć maluszków . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BIANKA1 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BIANKA1 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
wiga138 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Kochana Bianko, Ja też jestem, jestem ,jestem......dżwignęłam w sobote wielki blok betonowy ( robiłam porządki na działce ) no i.....trach.Pokręciło mnie ...Nie mogłam leżeć siedzieć , chodzić. Dzis jest juz lepiej ale....och szkoda mówić !!! Jak tylko przestało trochę boleć - jestem tu :) Cieszę sie z takich wiadomości i pamiętaj, że czekam na info w czym dalej pomóc ! Quote
BIANKA1 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='wiga138']Kochana Bianko, Ja też jestem, jestem ,jestem......dżwignęłam w sobote wielki blok betonowy ( robiłam porządki na działce ) no i.....trach.Pokręciło mnie ...Nie mogłam leżeć siedzieć , chodzić. Dzis jest juz lepiej ale....och szkoda mówić !!! Jak tylko przestało trochę boleć - jestem tu :) Cieszę sie z takich wiadomości i pamiętaj, że czekam na info w czym dalej pomóc ![/QUOTE] Ojoj .............tak nie można :shake: To można zostać kaleką . Niech by sobie leżał , co to komu przeszkadza .Mój kolega coś dzwignął , to mu kręg pękł , i miał operację . Jakiś sztuczny mu wstawili . Za dotychczasową pomoc bardzo dziękujemy . Wyszliśmy na prostą . Malcy ładnie przespali noc , od 24 do 6 nawet nie pisnęli . Moja mama miała dziś koronoskopię . Nie ma nowotworu . Prawdopodobnie było to zatrucie kukurydzą . . Wszystko zaczyna wracać do normy . Maluchy mają co jeść , na czym spać . Jest OK :lol:. Oby tylko znalazły dalszy tymczas , bo u mnie trochę ciasno , Mam teraz 12 psów , 4 koty , świnkę , 5 zeberek i mnóstwo drobiu . Pracy mam mnóstwo .:cool3: Quote
go-ja Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Pani Bianka uratowała maluchom życia ich małe :) Teraz musimy mocno poszukać dalszych tymczasów. Będę się rozglądać! Quote
figa33 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 ja wiem ! ja wiem !:lol: 3 dziewczynki i 3 chłopców !!:cool3: Quote
BIANKA1 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='figa33']ja wiem ! ja wiem !:lol: 3 dziewczynki i 3 chłopców !!:cool3:[/QUOTE] Prawie :razz: Ale to przez ten mój telefon , który takie fatalne zdjęcia robi :shake: Quote
BIANKA1 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Alicja Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 4 chłopaki i 2 dziewczynki ?? bowskie http://img835.imageshack.us/img835/7486/20101012969.jpg Quote
BIANKA1 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='Alicja']4 chłopaki i 2 dziewczynki ?? bowskie http://img835.imageshack.us/img835/7486/20101012969.jpg Taaaaaaakkkkkkkkkkkk :multi: Quote
Alicja Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='agnieszkal2']A kto jest kim???[/QUOTE] dziewczynki ssą paluchi ;) chłopaki mają pluszaki ;) Quote
BIANKA1 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Alicja']dziewczynki ssą paluchi ;) chłopaki mają pluszaki ;)[/QUOTE] Nieeeeeee.................:razz: Nie wiem dlaczego , ale biszkopt cały czas kojarzy mi sie z Józiem , i wołam na niego Józiu :evil_lol: Ale w końcu mam koguta Borysa , inny nazywa sie Jureczek , a kotka to Krystyna .:cool3: Spojrzę w profil koguta i wypisz wymaluj mój kuzyn :roll: Masz rację Ulv , Są wielkie , Chyba muszę rozstawić kojec . Maluchy zaczynają łazikować i karton po kibelku już za mały . Quote
AMIGA Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Bianko - i znowu dokonałaś cudu :loveu::loveu: Cudowne też wieści o Mamie. Straaaaasznie się cieszę Quote
Ewanka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='AMIGA']Bianko - i znowu dokonałaś cudu :loveu::loveu: Cudowne też wieści o Mamie. Straaaaasznie się cieszę[/QUOTE] Och, jak ja uwielbiam takie cuda :) Dużo zdrowia życzę Twojej Mamie. Quote
BIANKA1 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Maluchy już w kojcu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
wiga138 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Tak sie cieszę :cunao: Pozdrowienia dla Mamy ! Czy dobrze zrozumiałam, że Halinka weźmie dwa maluchy ? Może Gosiarę uda mi sie namówić chociaż na jednego.... :cool3: Quote
BIANKA1 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='wiga138']Tak sie cieszę :cunao: Pozdrowienia dla Mamy ! Czy dobrze zrozumiałam, że Halinka weźmie dwa maluchy ? Może Gosiarę uda mi sie namówić chociaż na jednego.... :cool3:[/QUOTE] Halbina ma teraz 2 pogryzione maluszki . raczej nie ma miejsca . Quote
go-ja Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Miałam nadzieję, że w jednym Ekostrażowym DT byłoby miejsce np. dla dwóch szczeniorków, ale nadal jest tam sunia i 4 szczeniaki + znaleziony w poniedziałek Spaniel we Wrocławiu: http://www.dogomania.pl/threads/194466-Znaleziono-Cockel-Spaniela-Wroc%C5%82aw Quote
halbina Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 małe wezmę, ale na pewno nie w ciągu najbliższych dwóch tygodni... Quote
BIANKA1 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Maluchy same jedzą garnuszek moczonego w mleku starterka , i dopijają mleczkiem z butli . Qpki robią wzorcowe . Grube są niesamowicie , aż łapki nie chcą je nosić . Gryzą się ze sobą , szczekają , warczą i rozrabiają okropnie . Lada moment zjedza swoje kartonowe legowisko . Chyba jutro je odrobaczę , bo sa już dość silne na taki zabieg . W przyszłym tygodniu będą zdatne do tymczasowania w innych domach . U mnie nie moga dłużej przebywać ze względu na warunki mieszkaniowe , a także z powodu blokowania tymczasu potrzebnego dla innych , chorych zwierzaków . Musiałam odmówić przyjęcia 4 kociąt z kk do leczenia . Nie wiem co się z nimi stało po mojej odmowie . Czy wziął je ktoś inny , czy zostały w schronisku .Jeszcze tydzień z kawałkiem mogę je przetrzymać , potem nie dam już rady .Są 4 pieski i 2 suczki . Jedna sunia to to maleństwo , które było tak bardzo chore , druga to łaciata żaba . Quote
Recommended Posts