Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ulvhedinn napisał(a):
To miałam na myśli. Udało mi się zaklepac jeden ze starych kenneli po kotach ze schronu (tych co miały iść na złom) i jutro go zabieram od Asi, która mi go wzieła razem z TOZowskimi ;)

I możesz go pożyczyć Basi ? Na jak długo ?

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiara napisał(a):
Ja mogę pożyczyć duży kojec z furtką...
Wiem , miło że proponujesz . To nie kwestia kojca , a chęci .:shake: Nie uwierzę , że na kilka tysięcy dogomaniaków nie ma osoby , która nie może dać im tymczasu .Po prostu nikomu się nie chce i tyle .
Czekam na ustalenia ze schroniskiem.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Wizytę tak , ale transport nie . bo ja nie jestem w stanie dowiesc ich choćby do Wrocławia , a nikt po nie nie przyjedzie .

Jeszcze chciałam dodać , że Edi , Poker i Irysek zawsze , ale to zawsze bez wyjątku , ponosiły całkowita odpowiedzialność za pozostawione u mnie bidulki .

ale jeżeli znajdzie sie ktoś z samochodem - to ja zasponsoruję paliwo

Posted

Miałam 2 telefony i maila . Ludzie chcą zobaczyć pieski . Pytają kiedy i gdzie . I co mam odpisać .Mam tez obce telefony nie odebrane , bo na podwórko nie zabieram telefonu . Bez sensu to wszystko .

Posted

Pysioo poprosiła mnie o ogłoszenia dla szczylków i no problem zrobię je :) potrzebuję tylko trochę informacji o maluchach. nie mam niestety czasu przebijać się przez cały watek dlatego byłabym wdzięczna za zebranie kilku jak najaktualniejszych informacji "do kupy" cobym mogła sklecić jakieś ogłoszonko. da radę?

Posted

co one teraz jedzą? i jak często?

pytam, bo jeśli uda mi się wykombinować klateczkę, to mogłabym jednego wziąć. Pracuję, więc 9h byłby sam, tzn. z moją suńką. Poza tym mam zerowe doświadczenie z takimi dzieciakami, więc nie wiem czy się nadaję...

Posted

diuna_wro napisał(a):
co one teraz jedzą? i jak często?

pytam, bo jeśli uda mi się wykombinować klateczkę, to mogłabym jednego wziąć. Pracuję, więc 9h byłby sam, tzn. z moją suńką. Poza tym mam zerowe doświadczenie z takimi dzieciakami, więc nie wiem czy się nadaję...

Diuna , jeden to by płakał cały dzień .
Jedzą moczony w ciepłej wodzie RC starter , i po rozmięknięciu zalany rozrobionym mlekiem w proszku .Jedzenie dostają na okrągło , czyli jakies 6 razy na dobę . Taki litrowy garnuszek . Są żarte jak smoki .
Mleko które wysłałas , jeszcze nie doszło .

Zapomniałam jeszcze napisac , że nie były jakos makabrycznie zarobaczone .
Następne odrobaczenie za 10 dni po pierwszym , czyli 27 pażdziernika ,

Pamietajcie dziewczyny , bo ja mam już sklerozę i mogę zapomnieć .

Posted

hm, czyli jeden odpada... tak myślałam, że będzie płakał. Dwóch chyba nie będę mogła, nie mieszkam u siebie, muszę mieć zgodę

mleko TZ wysłał z opóźnieniem, bo nie zdążał na pocztę. Jak wróci zapytam dokładnie kiedy poszło

Posted

Pysioo napisał(a):
Wyglądają jak kluski :evil_lol:
Ale się rozpędziłaś z tymi ogłoszeniami. Wiedziałam, że można na Tobie polegać. Dzięk Polla! :loveu:

nie ma sprawy :) jak już robić to hurtowo ;)

nie robiłam im gumetree, kupsprzedaj i jeszcze jednej strony, na której psiaki już są. jutro dorzucę jeszcze na kilka serwisów

Posted

Diuna , weż 2 . Ulv już negocjuje jakieś 2 domki . One długo nie posiedzą . Jak te domki określa , które szczeniaki ich interesują , a wizyta wypadnie pomyślnie , to ta dwójka by pojechała .To nawet nie chodzi o tymczas , tylko punkt wydawczy .

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Polla , ale tempo . Dziękuję .

wprawę mam, więc lecęęęęę jak burza ;)

drobne sprostowanie tylko - resztę wrzucę pojutrze a nie jutro, bo jutro mam rocznicę ślubu i TZ coś planuje ;) :oops: aż wstyd, że to facet mi przypomniał :evil_lol:

Posted

Roześlę jak najszybciej ogłoszenia o szczeniaczkach. Rozmawiałam też z osobą, która być może mogłaby być dla nich DT, ale to nic pewnego. Jeśli będzie coś więcej wiadomo, zadzwoni do Pani Bianki lub odezwie się na wątku. Będzie dobrze! Nie myślmy o schronisku, błagam! Na pewno wszystko da się jakoś poukładać tak, by było OK! Ogłaszam je na facebooku dalej.