mysza 1 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ryzykowne, bo jak wygra brzydkie imię ;) Damy radę jakoś ;) Quote
Tora&Faro Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 mysza 1 napisał(a):Ryzykowne, bo jak wygra brzydkie imię ;) Damy radę jakoś ;) No to jakie imię nadajemy Malutkiej?:);) Quote
gusia0106 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Tora&Faro napisał(a):No to jakie imię nadajemy Malutkiej?:);) Wena :):) Quote
koosiek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Skoro u Malutkiej Azji ;) wszystko dobrze i lada dzień jedzie do DT... Pozwolę sobie zaprosić Was na wątek Rangi - ONki wywalonej na starość jak śmieć :-( Sunia ma bardzo słabe zdrowie, pewnie niewiele życia jej pozostało, a cały jej świat to schroniskowy kojec :-( http://www.dogomania.pl/threads/189049 Quote
ronja Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Nie pamiętam, czy pisałam - w poniedziałek o godz. 9 Malutka ma sterylkę. Malutka to pies ideał - kochana, milutka, przyjacielska, delikatna, ale przy tym wesoła i skora do zabawy. Świetnie chodzi już na smyczy i się załatwia podczas spacerów na smyczy. Bardzo szybko się uczy:) uczymy się "równaj" z pozycją "siad" przy zatrzymaniu przewodnika na smyczy;) [video=youtube;b_JJ47kp7iU]http://www.youtube.com/watch?v=b_JJ47kp7iU[/video] i bez [video=youtube;OlnoiyBPkRY]http://www.youtube.com/watch?v=OlnoiyBPkRY[/video] Quote
Tora&Faro Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Cudo normalnie!!!! :) mądra psinka:loveu: Quote
mysza 1 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ale mądrość :loveu: superowa, strasznie fajnie ją nauczyliście i jak szybko :loveu: Uwielbiam ją :loveu: Quote
Andzike Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Niesamowita sunia!!! Ale przemiana !!! Quote
Ewa Marta Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jest przekochana i najpiękniejsza:loveu: Ja się rozpływam jak na nią patrzę:loveu: Quote
Ellig Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cudnie, piekna madra Krolewna!:)Bartek dziekujemy!:) Quote
Ewanka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Z wielką przyjemnością zawsze tu zaglądam ... cudna sunia i jaka mądra :) Quote
3 x Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mysza 1 napisał(a):Ryzykowne, bo jak wygra brzydkie imię ;) Damy radę jakoś ;) eee tam ja kiedyś robiłam bazarko ankiete i powaliło mnie jak dla chłopka wygrały dwa imiona Majki Maniek no i tak na niego wołają ;) zobaczcie sobie klik ee zróbcie taki bazarek sama bym sobie jakies imię wymyśliła ;) a i kaska się przyda Quote
Isiak Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dopiero w domu mogłam zobaczyć filmiki - jaka ona cudna! mądra, grzeczna, kochana i piękna... Quote
Tora&Faro Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 To prawda, Malutka jest wyjątkowa:) Quote
mysza 1 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dobra- Bianca, Blanka albo Bella. B rządzi. Biancę miałyśmy, co prawda została potem Larą ale trochę się kojarzy. Ale jak dla mnie może być. Quote
Tora&Faro Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Bianca akurat pasuje z racji umaszczenia:) ale Bella też jest fajnie:) Quote
ronja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 mi Bella kojarzy się z grubasem - nie wiem czemu;) Quote
Ewanka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Witaj piękna Bianko Bello Weno ................. chyba jednak Bianko ;) Quote
Nutusia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Bronia jest super! Bronka! Nie mogę sobie za cholerę przypomnieć co wtedy nad ranem wymyśliłam, ale to się musiało kojarzyć z Gracją, to ona mi na taką subtelną arystokratkę wygląda... A Bella mi się tylko na Belkę zdrabnia. No, chyba, że Ronja będzie miała "skojarzenia". Quote
Tora&Faro Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ejjjj no Belka to chyba odpada;) ale może być Bellunia, Bellusia....aj nie wiem sama już:evil_lol: Bronka:crazyeye: już widzę reakcję Myszy:evil_lol: Quote
3 x Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ejjjj no Belka to chyba odpada;) ale może być Bellunia, Bellusia....aj nie wiem sama już:evil_lol: Bronka:crazyeye: już widzę reakcję Myszy:evil_lol: ma Brunka może mieć i Bornkę ale tak sobie jeszcze myślę, że skoro Bronia ma być u gusi to musi być Bronia i już Bronia i Kajak jak to ładnie brzmi :evil_lol: Quote
Isiak Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Gracja też nieźle ;) Miałam seterkę Grację... Quote
mysza 1 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 3 x napisał(a):ma Brunka może mieć i Bornkę ale tak sobie jeszcze myślę, że skoro Bronia ma być u gusi to musi być Bronia i już Bronia i Kajak jak to ładnie brzmi :evil_lol: Dużo masz jeszcze takich pomysłow? :evil_lol:;) Sunia dostaje imię Bianca. Dziękuję. Koniec. Inaczej aż strach, co za chwilę wymyślicie.:evil_lol: Bianca chyba nie zdąży u Gusi zamieszkac, bo na razie Kajak choruje a w poniedziałek sunia ma sterylkę, po której zaczynamy intensywnie ją ogłaszać i jedzie do domu ;) Jest tak sliczna i kochana, że dom powinien pojawić się szybciutko. Myślę, że nie ma sensu zmieniać jej teraz otoczenia na tak krótko, wydamy ją już do domu docelowego. Jestem optymistką i wierzę, że taki dom znajdzie się szybko. A Marta z Bartkiem nauczyli już malutką wszystkiego więc jest gotowa do adopcji :loveu: Quote
mysza 1 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Isiak napisał(a):Gracja też nieźle ;) Miałam seterkę Grację... ładnie, ja te wszystkie imiona sobie zanotuję, bo zwykle mamy z tym problem a tutaj padło sporo fajnych propozycji. Quote
Recommended Posts