Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiśnię uratowała Mysza, zabierająć go polamanego z budowy. Wiśnia miał poważnie strzaskaną miednicę i łapę. Doszedł do siebie i jest wspaniałym, czułym wielkoludem, ktory lamie wszystkie serca;)

Posted

Malutka ma się dobrze. ładnie chodzi na smyczy, przy nodze. jest bardzo czuła na pieszczoty, głaskanie - bardzo skupia się na człowieku. ma też swoje złe strony, bo tak się skupia, że nie ma czasu się załatwić;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Niech się lepiej "skupia" na dworze, bo jak zbeszcześci pomarańczowy to ja nie wiem co będzie... :)

Gusia łaskawa jest, wybaczy ;) I cierpliwa jest, zwłaszcza ostatnio ;)

Posted

Cudo wyprzytulane:) Malutka jest piękna i bardzo się otworzyła:loveu: ładnie chodzi na smyczy i pracuje nad załatwianiem potrzeb na spacerkach. Bartek poświęca jej dużo czasu i naprawdę widać efekty:loveu: wyrazy uznania Bartku:loveu::loveu::loveu:

Nie mogę doczekać się fotek:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Cudo wyprzytulane:) Malutka jest piękna i bardzo się otworzyła:loveu: ładnie chodzi na smyczy i pracuje nad załatwianiem potrzeb na spacerkach. Bartek poświęca jej dużo czasu i naprawdę widać efekty:loveu: wyrazy uznania Bartku:loveu::loveu::loveu:

Nie mogę doczekać się fotek:)

Zazdroszczę Wam, że mogłyście ją wyprzytulać:-)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Cudo, normalne cudo, jestem jeszcze bardziej zakochana...

Zdjęcia za kilka minut, idzie mi wolno...

Ją się kocha od pierwszej sekundy. Spojrzysz w oczy i przepadasz:-)