Tora&Faro Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Malutka to psiak w którym nie można się nie zakochać:loveu: w życiu nie widziałam psa tak nastawionego na człowieka, bez przerwy jest obok, przytula się, patrzy w oczy takim wzrokiem że serce się topi:) wystawia brzusio do głaskania, pozuje do zdjęć, cudna jest dziewczynka:loveu: Do tego pięknie wykonuje komendy i chodzi przy nodze, widać że praca z człowiekiem sprawia jej autentyczną radość:) Taki psi Aniołek:loveu: Quote
Ewa Marta Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ten jej nosek jest niepowtarzalny:-) Nawet na zdjęciach widac jej ogromny wdzięk i łagodność:-) Quote
mysza 1 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Malutka przekochana, aniołek.:loveu: Do Pana z FB napisałam, mam nadzieję, ze wykona telefon do mnie ;) Quote
Tora&Faro Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ojej jakie pustki u Malutkiej.....pokazuj się dziewczynko!!! :) Quote
Ellig Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Malutka jak sie czujesz Krolowo Śniegu?:) Quote
mysza 1 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Malutka na razie ma towarzysza - Wisienkę, z którym się lubią więc myślę, że jest zadowolona :) Na allegro ma obserwatora, ciekawe, czy zadzwoni ;) Jest też trochę zapytań ale bez konkretów jeszcze. Quote
ronja Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Malutka ma się dobrze. Tylko jeść przy Wiśni nie chce, czai się i w końcu Wisnia po swoim obiedzie chciał zabierać się za obiad Malutkiej. Malutka je poza boksem. Zauważyliśmy to już przy Dudusiu - wczesniej tego nie było, jak mieszkała sama - zjadała wszystko szybko i od razu. chyba lepiej, zeby ona była jedynym psem - przynajmniej na początku, bo bardzo latwo daje się wyrolować innym psom - nawet takim malutkim jak Dudu:) Quote
Szarotka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Hm trzeba jej uswiadomic, ze jest duzo i nie powinna sie bac :):) Quote
ludwa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 a ja się zastanawiam co ona jeszcze robi w hotelu pomimo ogłoszeń. Dziwni ci ludzie. Nie biorą, bo szukają ładnego psa. Jak jest ładny to nie biorą, bo ładny, czy jak? Dziwią mnie takie przypadki, ze się ludziska nie biją o takie cudeńka;) Quote
mysza 1 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ludwa napisał(a):a ja się zastanawiam co ona jeszcze robi w hotelu pomimo ogłoszeń. Dziwni ci ludzie. Nie biorą, bo szukają ładnego psa. Jak jest ładny to nie biorą, bo ładny, czy jak? Dziwią mnie takie przypadki, ze się ludziska nie biją o takie cudeńka;) Poczekaj, dopiero kilka dni ma ogłoszenia ;) Quote
ludwa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Takie cacuszko po jednym dniu powinno być rozchwytywane. Kilka dni i cisza, to prawie jak grzech;) Quote
Ewa Marta Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ronja napisał(a):Malutka ma się dobrze. Tylko jeść przy Wiśni nie chce, czai się i w końcu Wisnia po swoim obiedzie chciał zabierać się za obiad Malutkiej. Malutka je poza boksem. Zauważyliśmy to już przy Dudusiu - wczesniej tego nie było, jak mieszkała sama - zjadała wszystko szybko i od razu. chyba lepiej, zeby ona była jedynym psem - przynajmniej na początku, bo bardzo latwo daje się wyrolować innym psom - nawet takim malutkim jak Dudu:) Boże, ona jest toptalnie podporządkowana wszystkim... i ludziom i psom, choćby takiej drobince jak Duduś:-( Oby jej domek wynagrodzil jej to wszystko... Quote
ronja Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 gdyby nie czarna obwódka kołnierza, Malutka bylaby niewidzialna:) Quote
Nutusia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 No i jęzorek! :) Naszemu Lesiowi musimy kołnierz zdejmować jak idzie na dwór, bo inaczej za odśnieżarkę robi! Chwila moment i kołnierz pełen śniegu! :) Quote
mysza 1 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cudo śnieżne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tora&Faro Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ale śmieszne fotki Malutkiej na śniegu:):):) dziewczynka śliczna jak zawsze:loveu: Quote
mysza 1 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Na szczęście dzisiaj abażur idzie w odstawkę. ;) Quote
Ewa Marta Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ale to będzie ulga dla Malutkiej... upss dla Bianki:-) Quote
Recommended Posts