Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malutka to psiak w którym nie można się nie zakochać:loveu: w życiu nie widziałam psa tak nastawionego na człowieka, bez przerwy jest obok, przytula się, patrzy w oczy takim wzrokiem że serce się topi:) wystawia brzusio do głaskania, pozuje do zdjęć, cudna jest dziewczynka:loveu: Do tego pięknie wykonuje komendy i chodzi przy nodze, widać że praca z człowiekiem sprawia jej autentyczną radość:) Taki psi Aniołek:loveu:

Posted

Malutka na razie ma towarzysza - Wisienkę, z którym się lubią więc myślę, że jest zadowolona :)

Na allegro ma obserwatora, ciekawe, czy zadzwoni ;)
Jest też trochę zapytań ale bez konkretów jeszcze.

Posted

Malutka ma się dobrze. Tylko jeść przy Wiśni nie chce, czai się i w końcu Wisnia po swoim obiedzie chciał zabierać się za obiad Malutkiej. Malutka je poza boksem.
Zauważyliśmy to już przy Dudusiu - wczesniej tego nie było, jak mieszkała sama - zjadała wszystko szybko i od razu.
chyba lepiej, zeby ona była jedynym psem - przynajmniej na początku, bo bardzo latwo daje się wyrolować innym psom - nawet takim malutkim jak Dudu:)

Posted

a ja się zastanawiam co ona jeszcze robi w hotelu pomimo ogłoszeń. Dziwni ci ludzie. Nie biorą, bo szukają ładnego psa. Jak jest ładny to nie biorą, bo ładny, czy jak? Dziwią mnie takie przypadki, ze się ludziska nie biją o takie cudeńka;)

Posted

ludwa napisał(a):
a ja się zastanawiam co ona jeszcze robi w hotelu pomimo ogłoszeń. Dziwni ci ludzie. Nie biorą, bo szukają ładnego psa. Jak jest ładny to nie biorą, bo ładny, czy jak? Dziwią mnie takie przypadki, ze się ludziska nie biją o takie cudeńka;)

Poczekaj, dopiero kilka dni ma ogłoszenia ;)

Posted

ronja napisał(a):
Malutka ma się dobrze. Tylko jeść przy Wiśni nie chce, czai się i w końcu Wisnia po swoim obiedzie chciał zabierać się za obiad Malutkiej. Malutka je poza boksem.
Zauważyliśmy to już przy Dudusiu - wczesniej tego nie było, jak mieszkała sama - zjadała wszystko szybko i od razu.
chyba lepiej, zeby ona była jedynym psem - przynajmniej na początku, bo bardzo latwo daje się wyrolować innym psom - nawet takim malutkim jak Dudu:)

Boże, ona jest toptalnie podporządkowana wszystkim... i ludziom i psom, choćby takiej drobince jak Duduś:-( Oby jej domek wynagrodzil jej to wszystko...