Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czytałam wczoraj, że Kajuś chory:-( Oby jak najszybciej wyzdrowiał:-)
Gusiu, będe miała wielką prośbę do Ciebie o odebranie małej paczuszki ode mnie i zostawienie jej u siebie na portierni dla Aldrumki... dałoby się jakoś spotkać do wtorku? Bo w środę Aldrumka mogłaby ją odebrać.... Może namówiłabym Jacka, żeby wieczorem podszedl na spacerze gdzieś w Twoje okolice, co?

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Czytałam wczoraj, że Kajuś chory:-( Oby jak najszybciej wyzdrowiał:-)
Gusiu, będe miała wielką prośbę do Ciebie o odebranie małej paczuszki ode mnie i zostawienie jej u siebie na portierni dla Aldrumki... dałoby się jakoś spotkać do wtorku? Bo w środę Aldrumka mogłaby ją odebrać.... Może namówiłabym Jacka, żeby wieczorem podszedl na spacerze gdzieś w Twoje okolice, co?

No pewnie, zapraszam ;)

Posted

Słuchajcie, szukamy nowego imienia dla Azji. Nie jest już dzika, jest wspaniałym, pogodnym psem, bardzo łagodnym, wrażliwym i dobrym. Cudo.

Delikatne fajne imię poszukiwane ;)
My tez mamy jakieś propozycje ale najpierw czekam na pomysły ;)

Aha, sunia ma w poniedziałek sterylkę.

Posted

Po prostu Mini! :)
Mi się podoba Luna, Lusia i każde inne, które można zdrabniać na milion sposobów.
Marta, weź rozwiń swój tok myślenia i z Azji zaraz się zrobi jakaś piękna "metafora" :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Słuchajcie, szukamy nowego imienia dla Azji. Nie jest już dzika, jest wspaniałym, pogodnym psem, bardzo łagodnym, wrażliwym i dobrym. Cudo.

Delikatne fajne imię poszukiwane ;)
My tez mamy jakieś propozycje ale najpierw czekam na pomysły ;)

Aha, sunia ma w poniedziałek sterylkę.

Malutka to sliczne imie ale skoro wszystkie psiaki u Ronji maja po kilka imion to ja zaproponuje Bianca/Bianka

Posted

No ale Malutka to piękne imię ;) ale jako drugie a takie do dowodu ;) to nie bardzo.

Dlatego robimy casting.

Mini to dobre dla yorka :eviltong: a nasza dziewczynka jest całkiem spora. Lun to miałyśmy już kilka i wolę unikać na razie, bo jeszcze w sprawie onki Luny miewam telefony ;)
Lusię dopiszę chociaz jak dla mnie to dla malucha :eviltong:

Nasza pierwsza propozycja jest bardzo zbliżona do imienia Ellig- zamiast Bianci, kojarzącej się z jej futerkiem ;), bardzo podobnie- Blanka.

Druga opcja to Abi, tak po prostu:)

To mamy Lusię, Biancę, Blankę i Abi. Jeszcze jakieś propozycje?

A Gusia gdzie jest? To nasz wymyślacz imion;)

Posted

mysza 1 napisał(a):

Jak dla kogo, bo ja osobiście znałam dożycę Luśkę :) Jeszcze mi Muza do głowy przyszła, bo ona taka... eteryczna jest, jak muza dla artysty. Albo też, idąc tym samym tropem - Wena :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
No ale Malutka to piękne imię ;) ale jako drugie a takie do dowodu ;) to nie bardzo.

Dlatego robimy casting.

Mini to dobre dla yorka :eviltong: a nasza dziewczynka jest całkiem spora. Lun to miałyśmy już kilka i wolę unikać na razie, bo jeszcze w sprawie onki Luny miewam telefony ;)

Nasza pierwsza propozycja jest bardzo zbliżona do imienia Ellig- zamiast Bianci, kojarzącej się z jej futerkiem ;), bardzo podobnie- Blanka.

Druga opcja to Abi, tak po prostu:)

To mamy Lusię, Biancę, Blankę i Abi. Jeszcze jakieś propozycje?

A Gusia gdzie jest? To nasz wymyślacz imion;)

Bianka, Abi..... bardzo mi się podobają:-)

Posted

ronja napisał(a):
Wena mi się podoba:)
Wiśnia i Wena - fajny skład;)

Ellig napisał(a):
No to jeszcze Bella / piekna, ladna/ :)

Wszystkie ładne...
Nutusia napisał(a):
Cholercia, nad ranem przyszło mi do głowy takie ładne imię i... zapomniałam:placz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tora&Faro napisał(a):
Mnie się wszystkie wymyślone imiona podobają, nie umiałabym chyba zdecydować;)

Właśnie mam ten problem...