3 x Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 tak się popatrzyłam na zdjęcie Bianki na śniegu i przypomniało mi się, że gdzieś widziałam banerek o treści mniej więcej takiej: "wyrzucili go bo był zbyt biały" i zdjęcie białgo psiaka :shake: Quote
Ewanka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Witaj Malutka, bardzo lubię tu zaglądać ... cudna sunia, żeby tylko domek był jej wart :) Quote
Ewa Marta Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ja też lubię zaglądać i patrzeć na ten szczęśliwy pyszczek:-) Quote
Ewa Marta Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ona jest przepiękna, super grzeczna i po prostu idealna! Wiem, że się powtarzam, ale bardzo mocno zapadła mi w serce:-) Quote
Tora&Faro Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Super uśmiechnięty pychol:loveu::loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Śliczna panienka:loveu:, ledwo ją widać na niektórych zdjęciach :loveu: Quote
ludwa Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Aż trudno uwierzyć, że niedawno od podłoża się nie odrywała:) Najpiękniejszy jest uśmiechnięty pycholek:) Quote
mysza 1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Marta, a dzwoniła ta Pani w sprawie spotkania? Taka młodsza, z siostrą miała przyjechac. Quote
ronja Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 dzwoniła tylko pani Maria z Ursynowa czy Mokotowa, z którą umawiałam się już wcześniej (ta pani, której pies odszedł na nowotwór płuc). być może jutro przyjadą, mają dać mi jeszcze znać. Quote
mysza 1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='ronja']dzwoniła tylko pani Maria z Ursynowa czy Mokotowa, z którą umawiałam się już wcześniej (ta pani, której pies odszedł na nowotwór płuc). być może jutro przyjadą, mają dać mi jeszcze znać.[/QUOTE] Z Mokotowa. Ok, tamta miała też dzwonić ale chyba zapału brak ;) Quote
ronja Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 pani nie zadzwoniła,więc pewnie umówimy się na przyszły weekend Quote
Tora&Faro Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Mogła chociaż zadzwonić że nie przyjedzie....no nic, czekamy cierpliwie. Quote
ronja Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ludzie się umawiają, potem nie dzwonią, nie przyjeżdzają - to taki standard;) Quote
mysza 1 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ronja']ludzie się umawiają, potem nie dzwonią, nie przyjeżdzają - to taki standard;)[/QUOTE] Załamka. Ta Pani jest bardzo fajna, naprawdę, taka ciepła, fajna. Tylko mąż nie jest gotowy jeszcze na psa, poprzedni niedawno odszedł z powodu nowotworu płuc. Myślę, że właśnie o Pana chodzi... Quote
ronja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 pani chciala umowić się ze mną i z Malutką na przyszły weekend, to ja jej zaproponowałam wczorajszą niedzielę, by tak dlugo w czasie nie odkładać spotkania. powiedziala mi, że musi z mężem porozmawiac, bo nie wie jakie on ma plany. może nie zrozumiala, że ja zrozumiałam, że czekamy;) Quote
Tora&Faro Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Szczerze mówiąc myślałam że o Malutką to się będą domy zabijać...jak się okazuje nigdy niczego nie można być pewnym w 100%. Quote
mysza 1 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Dzisiaj polowałyśmy na Metro ;) Zobaczymy. Quote
Ewa Marta Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zaglądam do Malutkiej - Bianki kilka razy dziennie. Uwielbiam patrzeć na to jej łagodne pysiątko:-) Nadal jestem pod jej urokiem i zachwycam się tą łagodnością, która rozwala mi serce:-) Tak bardzo chciałabym, żeby znalazła super domek, w którym pycholek i nosek będą całowane i w którym będzie mogła wylegiwać się leniwie na kanapie..... Ona i Duduś, to psiaki, które bardzo chciałabym mieć w swojej rodzinie. Niestety nie ma na to szans, ale tak sobie chwilami marzę że jakby wygrać w lotka i szybko wynieść się na wieś do dużego domu z wielkim ogrodzonym terenem, to wszystko stałoby się wykonalne... Niestety znowu nie trafiłam właściwych numerków:-( Quote
Recommended Posts