Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak się popatrzyłam na zdjęcie Bianki na śniegu
i przypomniało mi się, że gdzieś widziałam banerek o treści mniej więcej takiej: "wyrzucili go bo był zbyt biały" i zdjęcie białgo psiaka :shake:

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniła tylko pani Maria z Ursynowa czy Mokotowa, z którą umawiałam się już wcześniej (ta pani, której pies odszedł na nowotwór płuc). być może jutro przyjadą, mają dać mi jeszcze znać.

Posted

[quote name='ronja']dzwoniła tylko pani Maria z Ursynowa czy Mokotowa, z którą umawiałam się już wcześniej (ta pani, której pies odszedł na nowotwór płuc). być może jutro przyjadą, mają dać mi jeszcze znać.[/QUOTE]
Z Mokotowa. Ok, tamta miała też dzwonić ale chyba zapału brak ;)

Posted

[quote name='ronja']ludzie się umawiają, potem nie dzwonią, nie przyjeżdzają - to taki standard;)[/QUOTE]
Załamka. Ta Pani jest bardzo fajna, naprawdę, taka ciepła, fajna. Tylko mąż nie jest gotowy jeszcze na psa, poprzedni niedawno odszedł z powodu nowotworu płuc. Myślę, że właśnie o Pana chodzi...

Posted

pani chciala umowić się ze mną i z Malutką na przyszły weekend, to ja jej zaproponowałam wczorajszą niedzielę, by tak dlugo w czasie nie odkładać spotkania. powiedziala mi, że musi z mężem porozmawiac, bo nie wie jakie on ma plany. może nie zrozumiala, że ja zrozumiałam, że czekamy;)

Posted

Zaglądam do Malutkiej - Bianki kilka razy dziennie. Uwielbiam patrzeć na to jej łagodne pysiątko:-) Nadal jestem pod jej urokiem i zachwycam się tą łagodnością, która rozwala mi serce:-) Tak bardzo chciałabym, żeby znalazła super domek, w którym pycholek i nosek będą całowane i w którym będzie mogła wylegiwać się leniwie na kanapie.....
Ona i Duduś, to psiaki, które bardzo chciałabym mieć w swojej rodzinie. Niestety nie ma na to szans, ale tak sobie chwilami marzę że jakby wygrać w lotka i szybko wynieść się na wieś do dużego domu z wielkim ogrodzonym terenem, to wszystko stałoby się wykonalne... Niestety znowu nie trafiłam właściwych numerków:-(