Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):
Nie sądzę. To osioł jest nie pies ;)

A Bruno jakby mądrzał :eviltong:
Nutusia napisał(a):
Hmmm, no trzeba się rozwijać, świat poznawać, być otwartym na kontakty z przedstawicielami różnych gatunków - w tym osłów - takie jest życie, piękna Azjo! :)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Malutka ok, nie mogę sobie przypomnieć kiedy zaczęłą się cieczka. Wydaje mi się, że powinna już mieć plodne dni, a Wiśnia nie zainteresowany caly czas - więc nie wiem. Wiśnia jest moim testerem;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Cieczka zaczęła się 8 października, pamiętam bo wtedy miałyśmy ją zabrać do Gusi:)

Beeee tam, to już dawno powinno być po! Najbardziej płodne to 11-14 dzień. Coś ten Wiśnia marny tester jest - najlepszy w "te klocki" jest mój Lesio - miesiąc przed i miesiąc po zakichany chodzi... :) Myślę, że Duduś byłby lepszy, bo z moich obserwacji wynika, że im mniejszy tym... czujniejszy! :)

Posted

Duduś to niewyżyty jest ogólnie:). może zapachy go jakoś nakręcają - najpierw Emi, Malutka i Mia. Duduś włazi na wszystko co się rusza - na wysterylizowane Muszkę i Lubisię rownież.

Posted

To chyba już się kończy ta cieczka? Gusia, szykuj się :eviltong:;)

P.S. Przypomniało mi się, ze rok temu Gusia po Marleja jechała też jakoś w okolicy 1-go listopada.
I tez jej podesłałam chłopaka :evil_lol::p

Posted

dziś Malutka szalała - zdjęcia wysyłam Myszy, bo u mnie internet chodzi bardzo wolno
Malutka dziś brzuszek do glaskania dawala.
Cieczka chyba się skończyła, Wiśnia nie zainteresowany. Duduś z jajkami za to skakał koło kojca, więc zapaszek chyba jeszcze jest.

myślę, że w przyszły weekend możemy się umówić na przeprowadzkę Malutkiej

edit: załączników nie mogę dodać do wiadomości. uroki wsiowego netu