Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Kurcze aż mi się żal zrobiło Malutkiej, jednak nadal się boi nowych sytuacji...trzymam kciuki z całych sił!!!
Ona dopiero "poznaje zycie" jak juz sie ze wszystkim oswoi to bedzie mniej sie stresowala.
Dobrze,ze juz po wszystkim i ,ze Malutka dobrze sie czuje:)

Posted

Malutka w domu. Ucieszyła się jak zobaczyła Bartka w lecznicy i już się "nie bała":). Leży sobie na poslanku. chwilowo Duduś musiał przenieść się do Petitek, bo trochę nagabywał Malutką, a ona teraz potrzebuje spokoju.
koszt sterylki 238zł + kubraczek 25zł + transport 15zl x 2 (dowóz i odbiór)

Posted

ronja napisał(a):
Malutka w domu. Ucieszyła się jak zobaczyła Bartka w lecznicy i już się "nie bała":). Leży sobie na poslanku. chwilowo Duduś musiał przenieść się do Petitek, bo trochę nagabywał Malutką, a ona teraz potrzebuje spokoju.

Świetnie że wszystko w porządku:)

Teraz jeszcze Emitka i odetchniemy....

Posted

ronja napisał(a):

Kochane Słoneczko ucieszyło się, że jej jednak nie zostawili, tylko przyjechali po nią i wraca do bezpiecznego domu:-)

Posted

Malutka czuje się dobrze. Rano na spacerze co prawda nie zrobiła kupy, ale może dlatego, że brzuch był pusty;)
Bartek dziś wykupił dla niej antybiotyk w zastrzyku za 3zl

Posted

Matko, co za pech. Zdjęc na wątku nie widzę, zgrałam w pracy to nie mogę na imageshacka wrzucić, wywala mnie. A inaczej nie zrobię allegro, muszę mieć zdjęcia na wątku. Fatum jakieś
Postaram się wieczorem ale nie wiem czy uda mi się być na dogo.

Posted

Malutka ma się dobrze, apetyt jest, a racje zywnościowe ciut zmniejszone;)
tylko na dwór nie za bardzo chce wychodzić. krótkie siku i chce do domu. jutro Bartek poda antybiotyk