Tora&Faro Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ronja napisał(a):Malutka już się wybudza, wszystko jest ok. za godzinę Bartek po nią pojedzie Uffffff....jak dobrze:):):) Quote
Ewanka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Trzymam kciuki ... musi być dobrze !!!!!!!! :) Quote
Ellig Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Tora&Faro napisał(a):Kurcze aż mi się żal zrobiło Malutkiej, jednak nadal się boi nowych sytuacji...trzymam kciuki z całych sił!!!Ona dopiero "poznaje zycie" jak juz sie ze wszystkim oswoi to bedzie mniej sie stresowala. Dobrze,ze juz po wszystkim i ,ze Malutka dobrze sie czuje:) Quote
ronja Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Malutka w domu. Ucieszyła się jak zobaczyła Bartka w lecznicy i już się "nie bała":). Leży sobie na poslanku. chwilowo Duduś musiał przenieść się do Petitek, bo trochę nagabywał Malutką, a ona teraz potrzebuje spokoju. koszt sterylki 238zł + kubraczek 25zł + transport 15zl x 2 (dowóz i odbiór) Quote
Tora&Faro Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ronja napisał(a):Malutka w domu. Ucieszyła się jak zobaczyła Bartka w lecznicy i już się "nie bała":). Leży sobie na poslanku. chwilowo Duduś musiał przenieść się do Petitek, bo trochę nagabywał Malutką, a ona teraz potrzebuje spokoju. koszt sterylki 238zł + kubraczek 25zł + transport 15zl x 2 (dowóz i odbiór) Świetnie że wszystko w porządku:) Teraz jeszcze Emitka i odetchniemy.... Quote
Ewa Marta Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ronja napisał(a):Malutka w domu. Ucieszyła się jak zobaczyła Bartka w lecznicy i już się "nie bała":). Leży sobie na poslanku. chwilowo Duduś musiał przenieść się do Petitek, bo trochę nagabywał Malutką, a ona teraz potrzebuje spokoju. koszt sterylki 238zł + kubraczek 25zł + transport 15zl x 2 (dowóz i odbiór) Kochane Słoneczko ucieszyło się, że jej jednak nie zostawili, tylko przyjechali po nią i wraca do bezpiecznego domu:-) Quote
Ewa Marta Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Malutkiej musi byc ładnie we wszystkim:-) Ona jest prześliczna, a ten nochal rozbraja zupełnie. A oczy..... ja jestem kompletnie w niej zakochana!!! Quote
mysza 1 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kochaniutkie stworzenie:loveu:, słodka jest. Zaraz robię allegro tylko tekst sklecam. Quote
mysza 1 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kurczę, nie widzę zdjęć, które Marta robiła, tylko to w zielonym kubraczku ;) Marta, podeślesz coś na maila? Jakieś najfajniejsze ?:loveu: Quote
mysza 1 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ronja napisał(a):już wysyłam Wielkie dzięki. Quote
Tora&Faro Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Śliczna dziewczynka w zielonym ubranku:) rozczulająca jest:loveu: Quote
Ellig Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ronja napisał(a):Malutka - ładnie jej w zielonym:) Malutka cudna!:) Quote
Andzike Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Tora&Faro napisał(a):Śliczna dziewczynka w zielonym ubranku:) rozczulająca jest:loveu: Booooska jest !!! :) Quote
ronja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Malutka czuje się dobrze. Rano na spacerze co prawda nie zrobiła kupy, ale może dlatego, że brzuch był pusty;) Bartek dziś wykupił dla niej antybiotyk w zastrzyku za 3zl Quote
mysza 1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Matko, co za pech. Zdjęc na wątku nie widzę, zgrałam w pracy to nie mogę na imageshacka wrzucić, wywala mnie. A inaczej nie zrobię allegro, muszę mieć zdjęcia na wątku. Fatum jakieś Postaram się wieczorem ale nie wiem czy uda mi się być na dogo. Quote
Ewanka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Odwiedzam :) ... ja wstawiam fotki przez www.fotosik.pl ... za free i bez żadnych problemów - polecam Quote
mysza 1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ewanka napisał(a):Odwiedzam :) ... ja wstawiam fotki przez www.fotosik.pl ... za free i bez żadnych problemów - polecam Niestety u mnie w pracy przez fotosik też nie wstawię chociaż znam i mam tam profil. Szkoda, ze doba nie jest z gumy. Quote
ronja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Malutka ma się dobrze, apetyt jest, a racje zywnościowe ciut zmniejszone;) tylko na dwór nie za bardzo chce wychodzić. krótkie siku i chce do domu. jutro Bartek poda antybiotyk Quote
mysza 1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Super, fajnie, że u naszej gwiazdki dobrze :) Zaraz wkleję tu zdjęcia, żeby zrobić allegro. Quote
Recommended Posts